bram no ale klobásky můžeš věnovat i ve vkusném balíčku ![]()
Omfg
Kokoska mně to přijde vzhledem k tomu, že je to pro ženu v souvislosti s daty, který tak jako tak žádnou nepotěší, fakt až sprostý, i když to vulgární není.
bram taky myslím. zlata klobásova kytka.
U nás ji kdysi dávno dostal děda od svy ségry a mělo to velký úspěch. Doteď si na ty narozeniny i na dárkyni vzpomenu. Na rozdíl od těch mnoha předtím a potom.
Torrah no vzdyt rikam, ze je to blby. To mas jako prani s natisknutou cislici nebo sklenicky s vybrousenym nebo vyzlacenym cislem... me kdysi dost nastvala i knizka Konecne pres 40.
Taky tyhle "vtipny"darky nemam rada,nastesti ani zadne takove obdarovavace.
Torrah Nevkusný, vulgární a grafický peklo navrch.
andulka01 souhlas, naprostý
Kokoska jo, to taky nemusím. Mám doma někde jednu skleničku s nápisem "Máňa". Ručně malovaná, dostala ji moje maminka k nějakému výročí. Nesnášela, když jí někdo říkal Máňa. Z té skleničky se nikdy nenapila. Já ji mám spíš jako památku na ni, ale naprosto jsem chápala, že se jí nelíbila. Přitom je namalovaná vkusně, jen to jméno prostě... Kdyby tam bylo Marie, byla by to ta nejoblíbenější. Nic naplat.
Ounz no jasně, jemu by udělaly radost i klobásy a tlačenka přinesený v novinovým papíru. Forma není vůbec podstatná :)
Kokoska jo jo, skleničky se zlatou padesátkou od švagrový (je jí jen o 4 míň, tak nevím co jí to popadlo) letěly po rozvodu z domu první ![]()
bram přesně to jsem měla na mysli ![]()
Torrah Kdysi se ke kulatinám jako "vtipný" dárek dávaly třeba ukradené dopravní značky s padesátkou a podobné hovadiny se vyráběly ručně. Svou cílovku to určitě má. Nechává mne to celkem chladnou.
Torrah Neznám jedinou Marii, které by nevadilo oslovení Máňa...
andulka01 Ja znala. Moje praprateta (teta moji babicky) byla Máňa odjakziva, i se tak sama představovala. Cely zivot byla korpulentni, veselá a upovidana. Byla s ni sranda jeste, kdyz slavila posledni 98.narozeniny. Byla uzasna ![]()
Já vůbec nevím, kam to dát, přiznám se, že taková míra nevkusu mě normálně až pobouřila. Asi nemám smysl pro humor nebo co, ale tohle mi někdo dát, tak letí snad i s tím dárkem
Jsem tak rigidní jenom já? Přijde vám to jako fajn dárek, nebo ne?
Cílovku si to evidentně najde - známá něco takového dostala k 50 a byla spokojená ![]()
Ale za mě taky děs.
Torrah přijde mi to zhruba stejně fajn jako dort s penisem, porodem a prsama a tak. Nebo jako klobásová kytka.
Klobásová kytka je ještě ok, ale co takový z klobás vyrobený panáček co má velkou "klobásu" a na ní natažený rovnou kondom ![]()
![]()
andulka01 mojí tetě říkají všichni odjakživa Maňka ![]()
Torrah Přijde mi to trapný, ale nijak mě to nepobuřuje. Kdybych to dostala, zasměju se, v duchu si něco pomyslím o dárci a doma hodím do koše.
Zarinya Ty jo, já už tady myslím kdysi líčila, jak jsem slavila třicetiny. Mám narozeniny na Vánoce, takže běžně je moc neslavím, ale tu třicítku jsem teda pojala velkoryse, asi 40 lidí jsem pozvala. A skoro všechny dárky byly neuvěřitelně trapný-typu pokladnička ve tvaru hrocha, dětské věšáčky na zeď a podobně...nejhezčí dárek (tenký kožený pásek) mi přinesla holka, kterou jsem vůbec neznala, byla zrovna na návštěvě u mojí dobré kamarádky, tak jsem ji pozvala taky...
Nemam rada “vtipne dary” a poduska je hnusna. Pohare s cislom okruhlin som dostala ake uz su fuc. Boli prilis krehke ![]()
moj muz dostal k 60!!! Toto

Od jednej teticky a este v tom boli sviecky v tvare 60 ![]()
no mala sa s tym aspon teraz pohra. To jeden nevie co sa asi tak darcovi odohrava v hlave
Garfie ano to jeden chce na narodennny. Lacne nevkusne cetky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje