Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 20. března 2021 13:31

Janulik03 boli krehke

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 20. března 2021 13:38

Kokoska no boli,  a ak by nol niekto taky a distaka by som podusku urcite by mi ju hnatofnila v nestrezenej chvili Elzicka. Ona niekedy vie 

ale raz na jednej oslave som videla na vlastne oci tortu pre chlapa v tvare zenskych odhalenych prs a bola som jedina co sami nepacilo. Vsetci to obdivovali

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 20. března 2021 13:43

Janulik03 nevim, jak bych se citila, byt verejne obdarovana podobnym dortikem. Jeste ze neznam nikoho s tak ujetymi napady. A nakonec ani moc narozeniny neslavime.

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 20. března 2021 13:46

Sweet Potato Jos Me napadlo, ze jestli pro me nekdo ukradne znacku s 90, ja to cislo uvidim a dokazu se tomu zasmat, tak to nebude vubec spatny! Jestli v ty dobe jeste budou jezdit auta

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 20. března 2021 14:05

Tak na super dárky byla expert moje máma. To byly kolikrát takový pecky, že člověk nevěděl, jestli se má smát nebo brečet. Navíc to nakupovala, když jí něco padlo "do oka", klidně půl roku před termínem výročí a pak mi to honem dala, se slovy, že už to nemůže vydržet a že je zvědavá, jak se budu tvářit.

Jen tak namátkou: ke čtyřicátinám očekávaným v létě jsem v březnu dostala důchodcovskou tašku na kolečkách, koupenou výhodně v tržnici v Holešovicích.

K padesátinám mi tamtéž koupila hrací skříňku na šperky. Taková ta čínská umělohmotná napodobenina dřeva, když se odklopí víko, panenka tančí. Kýč jak bič, ještě i se zlatým zdobením. Nehledě na to, že nemám ani ty šperky, co bych do ní dávala.

Při předávání mi říkala: Budeš mít na mne aspoň památku. A tak já to teď nemůžu ani vyhodit. Protože si při každým pohledu na tu věc uvědomím, že i když je strašná, tak mi to tenkrát máma kupovala z lásky. A teprve teď, co tu máma není a já jí už dávno odpustila všechny starý křivdy a už tři roky "chodím v jejích botách", tak teprve teď jsem hodně věcí pochopila a moc mi máma chybí. I ty její příšerný dárky.

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 20. března 2021 14:06

Kokoska no ono vsade sa najde vtipalek a uz to ide. My zas oslavujeme okruhliny teda aj s hudbou a taneckami. A dary su vacsinou to co si oslavenec zela. Let balonom, vrtulnikom, zoskok padakom, proste to co rad chcel a sam si nekupi. Torty moc nastastie nie

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 20. března 2021 14:06

Jako penisovej dort k 50 bych si urcite neprala, ale mam tu tematickej vtip ze vcerejska a tomu jsem se zasmala...

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 20. března 2021 14:07

Jennyfor  vlastne moja mama bola expert na vyrobu kytic zo syra a klobas.

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 20. března 2021 14:08
Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 20. března 2021 14:20

Jennyfor ano, moje maminka mi kdysi dala něco podobného, taky to mám schované. VYstavovat bych si to nevystavila, ale vyhodit to nemůžu...

Offline notna
9262 příspěvků moje polička 20. března 2021 15:44

Dort ve tvaru penisu, polštářek do ložnice, kde bylo na jedné straně Ano a na druhé Ne, značka s třicítkou apod jsem zažila na jedněch narozeninách. A obdarované se to moc líbilo. Sama takové dárky dává. Tam by se ten polštář z odkazu dočkal úspěchu. Osobně mě to neuráží, ale dostat bych to teda nechtěla. Asi by to bylo "křehké", jak píše Janulik03 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 20. března 2021 15:51

Jennyfor maminky

Teta nechala dceri usit k Vanocum nocni kosili. V dobe, kdy uz se vsude daly koupit hezke veci, jsem se jednou pochlubila kratkou satenovou letni kosilkou na raminka, s vysivanym tylem na prsou. Teta se inspirovala, ovsem obdarovana dostala dlouhou kosili az ke kotnikum, s knoflickama ke krku a nabiranyma rukavkama, vyvedenou z nejakeho priserneho krepu, ani cista bavlna to nebyla. A presne rikala "copak to muzu vyhodit, kdyz to mama myslela tak dobre?"

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 20. března 2021 19:50

Jejda, to je strasny, ze i mamy obcas... Ja se zas musim pochlubit presnym opakem, proste darem na 1*..! K jednem narozkam jsem dostala knizku od sveho moc oblibeneho autora, uplne mi spadla celist, protoze jsem ani nevedela, ze mu vyslo neco noveho a navic jsem o tomhle ctivu s mamou vubec nemluvila.. Ja se ji ptala, jak to vymyslela a pry: jednoduse, prosmejdila jsem ti knihovnu a zjistila, ceho je tam nejvic a opsala si nazvy, abych nekoupila, co uz mas...

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 20. března 2021 19:56

Pavlena me muj otec ted k narozeninam venoval ezo bichli Zname se cele veky, vecer si z toho obcas predcitame kdyz se potrebujem zasmat... Asi jsem jeste nedozrala do sve vyssi formy vedomi:D on je nejvic prakticky clovek co znam a timhle mi dost vyrazil dech, proste uplne mimo muj radius. Obcas se me pta jestli uz jsem ji precetla a to potom dost mlzim... A napsal mi tam venovani a tim padem ji ani nemuzu vyhodit

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 20. března 2021 20:11

Janulik03 Ježíš, to je hustý! A to má být jako dekorace na zahradu,že se do toho dají kytky nebo co to je? Hodně mi to připomíná dárek, co dostala máma v práci. Její kolegyně mi psaly, co by si přála k padesátinám a v jakém obchodě to budou kupovat. Tak jsem něco nadhodila, myslela jsem, že ji koupí něco na památku, nějakou upomínku, mamka to má ráda, má třeba hrníčky s pokličkou nebo tak....Jenže ony vybraly celkem dost pwnez a za tři tisice ji koupili tu obří keramickou panenku:-D. A jedny z nejhorších dárků dostala teď moje kamarádka k Vánocům, jako v kontextu její situace a těch vztahů to bylo úplně jedno velký wtf:-D. 

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 20. března 2021 20:13

Garfie Ty jo, tak ten pásek je docela dobrej tip na univerzální dárek. Já předloni dávala svojí kamarádce džínové kraťasy, sambo se tomu smál, ale ji sedly a nosí je. (I byly koupené čerstve, že jsem ji řekla, že jestli je nechce, tak je vrátím a donesu ji kytku;-). 

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 20. března 2021 20:38

Karja záchodový prkýnko? (dostala moje známá k vánocům, true story)

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 20. března 2021 20:59

moora tak hlavne jestli sedelo

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 20. března 2021 21:05

Karja ani kvetinac do toho nevojde je to malicke  ale mala v tom vozi opicku tak ucel to naslo. Tak mohol dostat aj napriklad hlavu sumca z keramiky ktora hramelodiu ked zaznamena okolo seba pohyb

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 20. března 2021 21:06

moora myslis take prisvitne cl je v nom zakonponovany ostnaty drot?