Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 17. března 2021 12:54

A666 "mas pocit, ze jsou za svou situaci spoluzodpovedne?"  To si nemyslím. Přála bych si maximální podporu a ochranu pro ženy i muže, kteří domácí násilí chtějí nahlásit a bojí se. Zároveň ale nevyřešíme situaci těch, kteří za takové chování partnera omlouvají, i sami před sebou, třeba právě proto, že se v dětství nenaučili, že blízký vztah je mimo jiné o respektu k druhému. Vždyť existují i ženy, které nenahlásí zneužívání dítěte partnerem a to, co je k tomu vede, není vždycky jen strach. Chránit dítě před kýmkoli by přece mělo být pro mámu to nejvíc, kdy jdou všechny strachy stranou, a přesto se to děje. Co s tím? I kdybych propagovala sebeušlechtilejší myšlenku, nemůžu ji vnutit všem a už vůbec ne násilím.

barbucha K oblíkání...neschvaluju svět, kde vzít si tílko a kraťasy je považováno za vyzývavé, opravňující k zírání a sprostým komentářům, neřkuli něčemu víc. Zároveň, když chci, aby mi chlapi koukali do očí a ptali se, co si myslím, neoblíkám se jako Verešová.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2021 13:20

mirajo ty ženy, co partnerovo agresivní chování omlouvají před okolím i sami sebou tu pomoc naopak potřebují nejvíc. Nevidí východisko z té situace a tohle je jejich obrana.

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 17. března 2021 13:30
Reakce na mirajo:

když chci, aby mi chlapi koukali do očí a ptali se, co si myslím, neoblíkám se jako Verešová.

no to nevim teda.. tim pristupujes na teorii, ze atraktivni zena neni inteligentni, to mi nejprijde dvakrat rozumne

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 17. března 2021 13:34

Evaeva Rozumím, ale pokud to někdo uzavře za dveře svýho bytu a nikomu to neřekne nebo až po x-letech, tak co s tím? Nebo pokud si někdo všimne, pomoc nabídne, ale je odkázán do patřičných míst...tak co? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2021 13:43

mirajo co s tím nevím. Ale nemůžeš říct, že si za to můžou sami.

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 17. března 2021 13:50

Evaeva Ale vždyť to ve své reakci i píšu, že to tak není! Proč pořád někomu podsouvat, že když se mnou nesouhlasí ve 100% nebo třeba jen přispěje názorem, který tu debatu rozšiřuje a nic víc, tak je potřeba mu přišít nějakou hnusnou nálepku? 

viktorka_od splavu Takovou teorii nevyznávám ani náhodou...

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 17. března 2021 14:02

Evaeva nemůžou si za to sami ve smyslu, spoluviny, ale dokud nepochopí/ neakceptují, že na to, co se jim děje, mají vliv a to i významný, nehnou se z místa. 

Jak to zaridit nevim, ale to jsou takové zamotané věci. Třeba na Slovensku to.byvalo tak, že pokud manželka podala v nemocnici na násilníka TO, tak pojišťovna náklady na její léčbu vymáhala. Ve stavu SJM, teda půlku po té zmlacene manželce. Takže beznym důsledkem bylo, že TO ztáhla. Nevím jak je to teď, toto je stav před 10 lety. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. března 2021 14:07
Reakce na continuity:

Jak to zaridit nevim, ale to jsou takové zamotané věci. Třeba na Slovensku to.byvalo tak, že pokud manželka podala v nemocnici na násilníka TO, tak pojišťovna náklady na její léčbu vymáhala. Ve stavu SJM, teda půlku po té zmlacene manželce. Takže beznym důsledkem bylo, že TO ztáhla. Nevím jak je to teď, toto je stav před 10 lety. 

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 17. března 2021 15:06

continuity To je strašný!

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 19. března 2021 23:06

continuity To je strašný, a přitom zrovna tohle je místo, kde by pomoc zvenčí (změna legislativy a postupu) mohla pomoct! 

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 20. března 2021 10:34

Já vůbec nevím, kam to dát, přiznám se, že taková míra nevkusu mě normálně až pobouřila. Asi nemám smysl pro humor nebo co, ale tohle mi někdo dát, tak letí snad i s tím dárkem

Jsem tak rigidní jenom já? Přijde vám to jako fajn dárek, nebo ne?

K šedesátým narozeninám

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 20. března 2021 10:37

Torrah přijde mi to zhruba stejně fajn jako dort s penisem, porodem a prsama a tak. Nebo jako klobásová kytka. 

Offline eM
1729 příspěvků moje polička 20. března 2021 10:38

Torrah vidím to stejně jako Ounz 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 20. března 2021 10:39

Torrah to není fajn dárek k žádným narozeninám (koukala jsem, že mají verze k různým kulatinám) 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 20. března 2021 10:39

bram taky sem si všimla  pro ženy vtipálků v každém věku!

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 20. března 2021 10:40

Torrah 

Dárce zjevně překročil hranice dobrého vkusu

Navíc ten polštářek je prostě vošklivej na pohled... kdo by si to doma vystavil?

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 20. března 2021 10:42

Ounz eM bram barbucha 

díky, jsem ráda, že nejsem sama. Tyhle věci jsou zlo. Nesnáším rádobyvtipný dárky.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 20. března 2021 10:42

Ounz klobásová kytka by ale třeba mému otci udělala velkou radost!! Ale má smůlu, má vysokej cholesterol :) 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 20. března 2021 10:42

Torrah je to blby a dostat bych to urcite nechtela, ale aspon to neni vulgarni.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 20. března 2021 10:46

Ounz Mně tohle snad přijde ještě horsi. Ale tak co, cílovou skupinu si to asi najde. Až s někým budu chtít přetrhat kontakt a udělat ze sebe jelito, vím co koupit;-)