moora Hele to je asi neprevypravitelny. Jako jsou to normální dárky, ale s těma souvislostma na rozbrečeni:-D
Omfg
Karja kdyz jsem se rozvadela, tak do obdobi toho padly Vanoce a od tehdy jeste manzela jsem dostala knizku Manzelstvi na oko.
Já jako první dárek od manžela dostala sušák na prádlo do koupelny nád vanu.
Vsimnul si, že by byl potřeba.
A protože byl velmi praktický, navíc technik, nekoupil mi žádný ten moderní, bakeltovy, protože se mu zdály moc fórovy, ale pořádnej, bytelnej. Prostě příšerně hnusnej.
Nikdy jsem ho nenechala přidělat, nas.ana jsem byla, kdykoli jsem si na něj vzpomněla. Vyhodit nešel, protože manžel pořád plánoval ho přidělat, až dovolím.
Pak se jednou, bohužel, rozbil pádem.. ![]()
Dadoo chápu, co tě naštvalo, ale bylo to od něj pozorné, že si všimnul.
Evaeva to určitě. A taky jsem si z něj zato pak roky dělala srandu. Ale smáli jsme se tomu oba. ![]()
Torrah Neznám jedinou Marii, které by nevadilo oslovení Máňa...
Moje babicka mela kamaradku, ktera byla odjakziva Mana, teta Mana. A ona zase babicce rikala Bobino. Jako diteti se mi obe osloveni hrozne libily a rikala jsem nasim, ze me meli pojmenovat Bozena, aby mi mohli ve skole rikat Bobino
A ta Mana, je to takovy prvorepublikovy. Jednou jsem videla nejakej film pro pametniky o divci skole a tam se tak taky oslovovaly. A pak byla skvela Manicka v Andelovi na horach. :))) (To teda bylo natoceno v nechutny dobe, ktera mela do prvni republiky daleko)
razorblade Mánička je hrozny, to je ta šklíba od Hurvinka, tu nesnasim. Nebo se máničky rikalo klukum s dlouhyma vlasama nekdy v 60.letech.
Já jsem dostala pár nepochopitelných dárků od tchyně, asi Polsko, Vše za 39 nebo předváděčky, občas něco, čeho se chtěla zbavit. Mamka má vkus skvělý, mám od ní krásné šperky a šátky. Ale nedávno jsem přemýšlela, že v posledních letech mívám největší radost z dárků od kamarádek, jak jsme na jedné vlně, tak se navzájem do vkusu dobře trefujeme.
razorblade No Mánička v Andělovi je super ![]()
Text o Kellnerově smrti od soudružky Machalické v Lidovkách
![]()
Sweet Potato No taky mi spadla brada! Zrovna Lidovky, to bych nečekala.
Sweet Potato Nic nechutnejsiho jsem roky necetla! ![]()
Sweet Potato to je fakt hnus.
Sweet Potato to je teda sila!
Sweet Potato Zrovna jsem to sem chtěla dát. To je fakt k zblití...pardon.
lituju, ze jsem to hledala:-(
Sweet Potato Tak jsem si to vyhledala a cekala jsem cedacos. Ale tohle je naproste dno, ktere nema s novinarinou nic spolecneho. Povestne kopnuti si do mrtvoly. Hnus. Lidovky jsem kdysi odebirala, co se to jen s platkem stalo?!
Jos Koupil ho STBák ¯\_(ツ)_/¯
Text o Kellnerově smrti od soudružky Machalické v Lidovkách
To je fakt děs.....
Jos No, taky to bývala naše srdeční záležitost, od prvního čísla ještě v r 1989. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje