Teď to teda čtu a vysvětlí mi někdo jakou logickou přesmyčkou do toho připletla Bema a Janouška? Nejsou oba dva ještě naživu?
Jsou to stejný hajzli!
Teď to teda čtu a vysvětlí mi někdo jakou logickou přesmyčkou do toho připletla Bema a Janouška? Nejsou oba dva ještě naživu?
Jsou to stejný hajzli!
Bema teda v obľube opravdu nemám, vždy si vzpomenu na to zprasene metro. A muz mu nemůže přijít na jméno i kvůli tomu Everestu.
Tohle je vynikající text plný faktů a informací, žádné oslavné PR ani tupý hanopis.
https://a2larm.cz/2021/04/petr-kellner-se-snazil-byt-ten-nejlepsi-z-nejhorsich/
(jsem netušila, že budu někdy dávat odkaz na a2larm) ![]()
Uf, ty komentáře, že dítě určitě zaútočilo jako první...![]()
Pinot Noir taky se se koukla na komentare a to je tedy naprostej hnus.....co to tam pise za debi....?![]()
Pinot Noir Zarinya Všimly jste si, že takové komentáře píšou většinou ženský? Dost mě to šokovalo.
Garfie to je pravda.nechapu
Pinot Noir Zarinya Garfie Já už to ani nečtu, ty komentáře. Chudák dítě.
Pinot Noir to je des :(
domenica Díky, fakt dobrý text
domenica Taky děkuji za odkaz...nejlepší, co jsem o Kellnerovi četla
domenica taky bych podobný text v Alarmu nečekala, je opravdu dobrý. Díky.
domenica taky bych podobný text v Alarmu nečekala, je opravdu dobrý. Díky.
domenica Taky jsem si pocetla, diky!
Dobrej článek. Už v tom titulku je prakticky řečeno vše ![]()
Alarm má pořád dobré články, nechápu, proč to tolik lidí překvapuje.
dzizisketa dobré zcela jistě, jen je to periodikum takměř mimo můj radar.
Pustila jsem si čt24 a připadám si jak v Bondovce ![]()
Fb mi nabídnul reklamu na Penny market s hádankou. Tyjo, tak třetina lidi si myslí, že výsledek je 60. První se prej sčítá, když nejsou závorky. Dobře to vyšlo dětem a vnoučatům ![]()

žluťásek tak je to vzdycky pod temahle hadankama:D tyhle jediny mam rada z matematickejch!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.