brrr - já viděla kus ve 168 na ČT. No je to dílo.
Omfg
brrr jo, taky se to ke mne dostalo az ted a je to strasny!
Narazila jsem na to ve Šťastnem pondělí a teda doteď nejsem schopna to nějak vstřebat. Vůbec nechápu, jak to mohlo projít, vlastně jak to mohlo vůbec někoho napadnout.
Jo 2017!!! Uf, aspoň že tak.
Jinak, jak říká Dominik z podcastu Stárnoucí mileniálové, by se člověk "ukrindžoval k smrti" ![]()
brrr Doteď to patrně prošlo bez povšimnutí, ať tak či onak.
Kan nejsou rolničky moc rychlý?!?
Noo, obě mají 4/4 takt... Ale sláva už je sníh, je spíš pomalejší, hele stejně na refren už nemůžu, odzoušeno na trenažeru.
Kan staying alice má těch 100/min cca, rolničky jsou moc rozjuchaný a rychlý, podle mě.
brrr Já to viděla a stejně hrozný mi přišlo to- přemluv bábu a dědu.
marieu nejsou rolnicky u malých dětí? Tuhle jsem na to někde narazila
Pry kdyz nevite kde jste, a jak to zamerit, tak na sloupech verejneho osvetleni jsou cisla podle kterych vas zachranka najde.
Potrefenáhusa to by mohlo být.
rasaNori
Správná poznámka. Jen teda to není všude a taky ne všechny záchranky s těmi čísly pracují (ony tam totiž nejsou kvůli záchrance, ale kvůli snadnějšímu opravování lamp). Ještě bývají ta čísla na železničních přejezdech. A nějaké ty traumabody jsou rozmístěné i na cyklostezkách a turistických trasách, ale to už by mě asi vůbec nenapadlo hledat, nicméně prý jsou dobře viditelné, právě protože, že jsou - na rozdíl od těch lamp-přímo k tomu určené.
Kan nejsou rolničky moc rychlý?!?
My jedeme v rolničkách furt, zrovna nedávno jsme měli KPR - a bylo to tam! ![]()
Už dlouho se dokopávám k přihlášení na nějaký kurz první pomoci.
Máte někdo tip v Brně? Našla jsem zatím tohle http://ucimeprvnipomoc.cz/
Mulen mám vágní představu, že kurzy PP mívá Červený kříž.
Mulen najdi si nejakej zazitkovej, je to teda trochu brutus, ale utkvi to
my měli v rámci "teambuildingu", což teda byl trochu masakr (ty hierarchie na to nejsou úplně příjemný)
tyhle jsou vyhlášený
Potrefenáhusa marieu dík.
No s mojí pamětí by ten zážitkový byl možná lepší ![]()
A ČČK zorganizuje i na požádání, anebo je musí člověk aktivně kontaktovat, mají spoustu školení neveřejných, a to vás pak k někomu přifaří. A je to nejekonomičtější varianta, mimochodem
Zdrsem jsou výborní
Potrefenáhusa barbucha Kan Stále jsou to Rolničky. Ono to prostě kvapík je, když potřebuješ ten oběh trochu popostrčit. Taky už se do dospělých nedejchá, jen masíruje.
Současná premisa je: Bezvládný dospělý - zástava. Bezvládné dítě - dušení.
Jednou za pět let se schází mezioborová rada pro resuscitaci a na základě zkušeností vymýšlí co nejjednodušší a nejúčinnější postupy pro laiky.
Mulen Chvályhodné.
andulka01 teď jen přejít od slov k činům..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025