Pinot Noir tam slo myslim o to, ze se ta pani zminila ze to chutna nejak divne, a sestra ji myslim usadila ze to je normalni a at to vypije. Tak holt poslechla. To je asi to co Viktorka mysli.
Omfg
rasaNori no tohle já vím, ale "protože poslechla" ji obviňuje z toho, že si za to může částečně sama. S tím nesouhlasím a připadá mi to značně nefér.
Pinot Noir nechci se Viktorky zastávat, ale já to úplně takto nepochopila, spíš mi přijde, že to bylo poukázání na to, kam ten zdravotnický přístup vede. Pacient je nesvéprávný, tak se k němu chováme, argumenty typu, co se ptáte, "tak-se-to-dělá"..! Čím víc to takto bude, tím míň se lidi dokážou ozvat, ale není to jejich vina..!
Teď vlastně nevím, jestli jsem objasnila, jak to myslím.. ![]()
Objasnila, a ten případ chápu stejně.
Pavlena já to vnímám stejně, ale přesto mě to "poslechla" dráždí, protože jí to podle mě částečně obviňuje. Ona zemřela, protože jí podali jed. Tečka.
Pinot Noir jasně, "poslechla" je blbý slovo. "Podlehla přístupu" nebo "neprotestovala" by možná znělo líp, ale to je asi slovíčkaření...
No jeste jsem to poslala v rozcileni dvema kamaradkam, ktery maj deti, a dostme prekvapilo, ze jedna napsala, ze ji to neurazi, protoze z vlastni zkusenosti vi, ze muzi porodnici a gynekologove jsou citlivejsi vuci potrebam pacientem. Tak trapne mlcim![]()
razorblade ty jo, kolik jich potkala, že může takhle paušalizovat?
viktorka_od splavu cvoci s velkým egem akorát
naprosto přesně řečeno a bohužel jich je plný zdravotnictví.
Sairon po prazdninach (sestinedeli) se vrati ze skoly v prirode (porodnice) domu? To jako bude sest tydnu v porodnici? Nehlede na ty pitomy primery je to cely peknej blabol.
Pinot Noir nechci se Viktorky zastávat, ale já to úplně takto nepochopila, spíš mi přijde, že to bylo poukázání na to, kam ten zdravotnický přístup vede. Pacient je nesvéprávný, tak se k němu chováme, argumenty typu, co se ptáte, "tak-se-to-dělá"..! Čím víc to takto bude, tím míň se lidi dokážou ozvat, ale není to jejich vina..!
ty zase hodně paušalizuješ. Ve většině věcí se pacient na lékaře spolehnout prostě musí. Druhá věc je, že pokud pacient o něčem pochybuje, je potřeba vysvětlovat a ne přikazovat a odmávnout, a hlavně nepoužívat 'to vás nemůže bolet a spol..
a to, že velká většina otitulovanejch pánů (dědků) doktorů jsou šovinistický samolibý prasata, ještě neznamená, že pod pojem 'zdravotnickej přístup' zahrneš i spoustu lidí, který se tak nechovají. Není to jednolitá masa, tohle zvšeobecňování je na úrovni 'rodič-školačka-škola style'
Pinot Noir teď sem to psala v příspěvku výše taky, mě to zvšeobecňování tak dere..
Pinot Noir nevim... ja uz najednou nemela chut se v tom rejpat![]()
Pinot Noir Pokud jde o tu ženu tak s tebou souhlasím, jen chci podotknout, že jsem to zažila 2x a poprvé to byl tak hnusný sladký hnus, že jsem se vážně málem pozvracela.
Takže když jsem na to šla podruhé, předem jsem se děsila a pak byla příjemně překvapená, že to nejen že nebylo hnusný, ale dokonce jsem si mohla vybrat příchuť! To byl pokrok! ![]()
Takže zase trochu chápu sestru, že pokud byla zvyklá slýchat stížnosti na to, jak to je hnusný, že tomu nevěnovala pozornost. Tím ji samozřejmě nechci omlouvat.
Ignis jj, já vím, že jsou různé varianty. Já měla v obou případech citronovou příchuť, jako bylo to hodně sladké, ale dalo se to vypít a měla jsem takový hlad, že jsem za to byla vděčná ![]()
Pinot Noir to si tady podle meho nikdo nemysli. Naopak v nas je opravdu zakorenene doktor=ma vzdy pravdu. A pak to dopadne takhle nestastne...
Achjo, mě je těch holek tak strašně líto. A bude tam daleko hůř. https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/neni-nutne-aby-hraly-kriket-rekl-taliban-a-zakazal-zenam-sportovat
Pinot Noir tam slo myslim o to, ze se ta pani zminila ze to chutna nejak divne, a sestra ji myslim usadila ze to je normalni a at to vypije. Tak holt poslechla. To je asi to co Viktorka mysli.
ano
Jj přesně tak
Ounz Já myslím že celkem není potřeba se rozčilovat před ti zdravotnící kteří se chovají normálně tak těch se to vůbec netýká
Nikdo tu netvrdí že každý doktor je hovado ale tvrdíme že tento přístup je velmi velmi špatný a může mít fatální důsledky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025