Pinot Noir No jo, to se tak někdo má ![]()
Omfg
andulka01 Máš pravdu, je to strašný. Protože by někdo mohl sdílet fotku? A ministr vnitra je na seznamu FBI? Premiér na black listu OSN? Nejraději bych je všechny odvezla tisíce kilometrů daleko!!!
viktorka_od splavu já se nerozčiluju a reagovala jsem proto, že je to tu zejména od některých psáno opakovaně. Jinak kdybys četla pořádně a ne jen co chceš, tak bys mi tu nemusela vysvětlovat text, protože já ho chápu.
continuity skladba autorů leccos vysvětluje. Asi žádná lékařka odbornice neměla čas
Teda takovejch škol a úplně k ničemu.
![]()
Je manžel spolužák nebo jiná postava?
Může si školačka do školy brát svačinu?
Co v tomhle případě představuje aktovka a vysvědčení?
Potřebuji schéma a převodník postav!
Mha No, a zcela zásadní otázka - co je dítě?
Isca nebude to to výzo..?
A aktovka těhotenské břicho?
Pavlena jo, a na skolu v prirode se aktovka vymeni za poradny batoh!
Mha
A co na to Jan Tleskač?
Muž teraz v rámci chemoterapie mal otázky na doktorov a ich odpoveď bola, že je premudrely a má to všetko nechať na nich. Tak možno takých príručiek koluje viac.
letfenixa Ježišmarjá![]()
letfenixa ach jo:(
letfenixa no keďže tuším, kde sa lieči, nedivím sa ničomu.
Hlavné nech mu to pomôže. ![]()
Sweet Potato Evaeva ste milé
continuity áno, hlavné je, aby sa vyliečil. Našťastie je psychicky na Tom stále dobre.
letfenixa to je dobre, drzim palce ![]()
Nekteri doktori jsou zvlastni, ja jsem se v pondeli objednavala na cevni a doktor chtel precist, co mam na zadance. A pak na me vyjel, ze to je absolutne nicnerikajici veta. No sakra, ja si to nepsala! Uz se tesim na osobni setkani.
To je jak v autoservisu. Ale vy tu nemáte napsáno, že na to budete čekat. Já jsem si tam ten záznam nenapsala...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025