barbucha Ja jsem nedavno cetla knizku od neuveritelne zeny, ktera se dostala do Evropy (puvodne Somalka), byla i poslankyni v Nizozemsku. Spolupracovala na dokumentu o postaveni muslimskych zen s reziserem, ktereho pak jeden extremista zavrazdil. No a ta knizka je teda koncentrovany zmar, ona celkove na islamu nenechava nit suchou az se nedivim, ze se boji o zivot. Je to strasne smutny cteni.
https://www.databazeknih.cz/knihy/z-podruci-islamu-314315
Omfg
To byl asi van Gogh, co? A tu Ayaan znám, to je známá aktivistka... ale nic jsem od ní nečetla a asi ani nebudu, páč bych se u toho vztekla! Moje islamofobie je už i tak silná dost ![]()
barbucha Jj je. No ona vlastne tvrdi, ze to nabozenstvi je vlastne nereformovatelne. Ja se taky vztekala ![]()
Jos Mě třeba docela překvapilo, když jsem četla o životě té aktivistky, co prosadila povolení řízení pro ženy v SA, ona je rozvedená, žije v Austrálii, ale je přísná muslimka, 5x denně se modlí a svého druhého muže (tuším někde z jižní Ameriky) donutila konvertovat.
jitřenka To si piš! Já na to nahlížím úplně stejně, máme dokonce zatracené štěstí.
barbucha Jj je. No ona vlastne tvrdi, ze to nabozenstvi je vlastne nereformovatelne.
To bude asi každý, pokud chceš zachovat ty zásadní základy... a neudělat z toho něco novýho. O to nic, ale v případě islámu je to prostě špatně, všecko. Ovšem dokud z toho budou plynout těm chlapům výhody a moc, tak se toho nevzdaj - v normální společnosti by byli bez šance, a dobře to vědí. Nějakej nevzdělanej, nemytej tálibánec, o toho by se ženský asi nepopraly, natož aby takovou nulu poslouchaly... ale když má v ruce kalašnikov, jde mu hned všechno líp ![]()
Ted jsem se procpala na dopravni inspektorat mimo uredni hodiny, resim zabory na verejnem prostranstvi. Policajti mili, ale dali mi kontakt na chlapa, ktery to zpracuje po technicke strance, ze mu ma radsi zavolat manzel, ze nechce jednat s zenama...
rasaNori ..tak ať se dá k benediktinům.
rasaNori Tak je hezké, že pánovi vytvořili chráněné pracoviště ![]()
Nenadavala jsem nahlas, protoze jsem fakt potrebovala souhlasne stanovisko:D
nakoukla jsem do diskuze a zas tak zlý to neni...
Já už jsem načipovanej. Je to fajn.Když chci poslat e-mail, stačí si ho myslet a kejchnout.
RoSa
takových příspěvků tam ráno bylo poskrovnu.
RoSa Stačí si ho myslet a kejchnout!!!!! ![]()
Muž teraz v rámci chemoterapie mal otázky na doktorov a ich odpoveď bola, že je premudrely a má to všetko nechať na nich. Tak možno takých príručiek koluje viac.
![]()
Ted jsem se procpala na dopravni inspektorat mimo uredni hodiny, resim zabory na verejnem prostranstvi. Policajti mili, ale dali mi kontakt na chlapa, ktery to zpracuje po technicke strance, ze mu ma radsi zavolat manzel, ze nechce jednat s zenama...
Možno sa s týmto prístupom právom bojí...
andulka01 Mně dali špatný čip, nic takového neumím
. Kde si mám jít stěžovat?
?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025