Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 22:46

„Lékaři odmítli uskutečnit interrupční zákrok, protože vyčkávali, až plod, který už byl bez plodové vody, odumře. To se nakonec stalo, ale pacientka vzápětí dostala otravu krve a zemřela také,” oznámila veřejnosti Kamila Ferencová z Federace pro ženy a plánování rodiny.

Zároveň uvedla, že si „lékaři byli vědomi těžkého poškození plodu i mimořádného ohrožení života rodičky, ale na základě platného rozhodnutí ústavního soudu mohli interrupci provést, až když plod nebyl naživu”.

Svině misogynní, fanatický.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 22:48

barbucha komu tohle prospěje, to fakt nechápu!

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 22:55

barbucha je mi z toho zle celý večer, strašné, strašné

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 22:56

Evaeva 

Leda zakomplexovanejm impotentům a rovněž tak úchylnejm pobožnůstkářům. Doufám, že jsou teď všichni spokojený

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 23:10

barbucha kéž by v tomhle ty mlýny mlely rychle teda. Fuj. Je mi z toho zle co jsem to četla. Tohle chtěli? Fakt by mě zajímalo, jak to vnímají. Jestli jako že je to OK, nebo jestli mají trochu lidskosti v těle.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 23:17

Torrah 

No nemaj. Jinak by je takovej dementní zákon nemoh ani napadnout, hajzly. Si daj třikrát zdrávas a cajk. 

Co musela prožívat ta matka (a její rodina) při tom čekání na smrt... dítěte i vlastní... 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 23:20

barbucha mam za to, ze velmi podobny pribeh se odehral i v Irsku..

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 23:22

Pavlena 

Tam by mě to taky nepřekvapilo.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 09:15

Pavlena Asi nejeden. Začátkem 90.let jsem studovala se dvěma holkama z Irska. Byl pro mne šok, co všechno považovaly za normální a správné. Naivně bych si myslela, že za 30 let se to někam posune. Někam k lepšímu. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 09:39

Sweet Potato jako mela bych se o tom Irsku vic dovzdelat, pry tam maji ted predsedu vlady (?), ktery se hlasi k homosexualni orientaci a zije s partnerem, to mi uplne nesedi na to vse ostatni...

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:09

Pavlena Já myslím, že je to v Lucembursku.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:47

Torrah Četla jsem někde, že se vláda vyjádřila, že je to pochybení lékaře. Takže to zřejmě smetou na doktory, že to špatně vyhodnotili.....(a ti se prostě podle mě jen bojej cokoliv dělat na vlastní pest). Hrozny to Polsko teď, máma od rodiny, dementi prostě. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:49
Reakce na Pavlena:

Sweet Potato jako mela bych se o tom Irsku vic dovzdelat, pry tam maji ted predsedu vlady (?), ktery se hlasi k homosexualni orientaci a zije s partnerem, to mi uplne nesedi na to vse ostatni...

​Bodejť by ti to sedělo, když má s manželkou pět dětí

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 11:01

Victoria barbucha neee, bylo to o Irsku kazdopadne, tak ne predseda vlady, ale nekdo jiny dulezity v politice. Povidal sef, zije tam. Ze by to fejkoval, aby dal najevo, jak jsou pokrokova zeme..?

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 11:08

Pavlena Ano, bylo to v Irsku, předseda vlády. Teda teď už zase není, myslím, mají nějakou domluvu o střídaní funkce, za dva roky zase bude. Oni jsou tam celkem liberální, mají tam povolené  i stejnopohlavní manželství už pár let.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 11:11

moonlight no prosim! Ale k těm jejich potratovym zakonum (ty tam myslim maji podobne Polsku) mi to teda nesedi...

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 11:21

Pavlena 

Právě nemají, interrupce jsou v Irsku povoleny. Taky tam zemřela žena podobně jako nyní v POlsku, což nakonec zapříčinilo liberalizaci potratů.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 11:21

Pavlena V roce 2018 v referendu ohledně potratů, dvě třetiny hlasovalo pro možnost potratů. Pak čekali, až se to zákonem upraví a teď tedy jsou potraty legalní. Ale není to asi pořád jednoduché pro ženy, pořád tam panují předsudky, málo doktorů to dělá a klika proti potratům je pořád hodně aktivní.

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 11:32

A teď si představte, jak mě v kontextu polských událostí včera na**alo, když si na půdě kampusu vybalili petiční stánek a výstavku týpkové ze stop genocidě. V práci jsem se už nemohla soustředit na nic

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 11:38

zelene.oko a řekla jsi jim něco? Já je asi před rokem potkala na Palmovce, měla jsem s sebou kočárek a týpek se na mě koukal tak "spiklenecky", no fuj, mně se udělalo zle a byla bych na něj snad plivla, nebyla jsem schopná mu něco říct abych neřvala, tak jsem to objela obloukem.