Nadja Kochanski v těch 168 hodinách právě bylo, že kvůli tomu snad byl odejit z té léčebny. Ale asi to bylo na základě jedna paní povídala, tak nedošlo k žádnému vyšetřování nebo obvinění.
Omfg
Taky jsem na to koukala. Neumím si představit hlubší dno.
![]()
Sweet Potato ononje nejenom strašné, že se to může dít, ale že ten systém nemá žádné pořádné mechanizmy, aby tomu zabránil, resp. to alespoň efektivně řešil. Už jen to, že byl v tichosti odejitej, ale nikdo nic dalsiho neudělal. Že to je JPP není pro mě důležité, pokud ty informace stačí na zrušení pracovního poměru, měly by být dostačující i pro soudy.
Evaeva continuity Zrovna vcera jsem o tom četla článek, kde se o tom vyjadřoval jeho tehdejší nadřízený. Že prý od dvou pacientek přišel podnět, on neměl důkazy, ani tomu nevěřil, ale svědomí mu nedalo. No asi si to prostě u sebe zametl a cusbus, dej se vůle boží jinde.
Karja jo, tak nějak to bylo.
Evaeva continuity Zrovna vcera jsem o tom četla článek, kde se o tom vyjadřoval jeho tehdejší nadřízený. Že prý od dvou pacientek přišel podnět, on neměl důkazy, ani tomu nevěřil, ale svědomí mu nedalo. No asi si to prostě u sebe zametl a cusbus, dej se vůle boží jinde.
takže on tomu nevěřil, ale přesto Cimickýho vykmit, to je jeden charakter vedle druhýho
OliveOyl https://art.ceskatelevize.cz/inside/komentar-jan-cimicky-jehoz-ocenil-prezident-republiky-je-sexualnim-predatorem-desitky-let-3llQf
V tomhle článku to bylo.
OliveOyl koukni se na včerejší 168h, tam s ním byl rozhovor.
S Cimickým měla zážitek moje spolužačka ze střední v hloubi devadesátých let. On se tehdy nějak přimotal jako host ke školnímu zájezdu do Paříže, kamarádil se myslím s jedním naším učitelem. Já jsem nejela, takže mi to jen vykládala. Jeli spolu v hotelu výtahem a on ji zval k sobě na pokoj. Když se zdráhala, tak k ní začal vlídně promlouvat, něco v duchu "ty se bojíš, že bych se s tebou chtěl milovat, viď". No nešla nikam, ale už jen představa, že vede podobné debaty s šestnácti- nebo sedmnáctiletou holkou v takové situaci... nemám problém uvěřit ničemu z toho, co se o něm povídá.
OliveOyl no přesně, to jim nedochází, že je to úplně jedno, ajestli tomu věřil?
Tak buď nevěřím a podrzim ho nebo věřím a řeším.
Vyhodit člověka, o kterým si myslím, že je nevinný, jako vysvětlení. ![]()
To fakt nevymyslís, jak si to někteří umí před sebou morálně omluvit.
OliveOyl https://art.ceskatelevize.cz/inside/komentar-jan-cimicky-jehoz-ocenil-prezident-republiky-je-sexualnim-predatorem-desitky-let-3llQf
Tak nějak mě vyznamenání od Zemana příliš nepřekvapilo. Člověk podle jeho gusta!
OliveOyl continuity Ono to nemusí být úplně černobílé. Ten ředitel se to třeba mohl dovědět, ale nikdo to nechtěl potvrdit oficiálně. Podle mě dobře, že zamezil , aby Cimický měl přístup k pacientkam, když mu nevěřil. Jak jinak to řešit?
continuity no přesně
tohle je na tom pro mě nejstrašnější, jak u těhle kauz vylejzá na povrch, kolik lidí to vědělo a zavíralo oči třeba celý desetiletí
notna Taky si myslím, že to není úplně černobílé. Jsem zvědavá na vývoj, možná někde leží trestní oznámení, není možný aby ty holky za celý roky nikdo nebral vážně. Mimochodem chování Nadi Urbánkové, když se jí dcera svěřila, je na facku.
Kan včera se k těm výpovědím na 168 hodin připletla starší dcera, tak jsem ji to vysvětlila a zdůraznila, že má hlavně přijít.
Vůbec tu reakci Urbánkové jako matky nechápu.
Já akorát nechápu, proč to vyjádření zakrátko smazala. Cimický má zřejmě dlouhý prsty, von to bude - kromě toho že je loudil - taky asi pěkná svině.
continuity A to ja jo, moje matka by reagovala stejne, mne to prijde bohuzel takovy oleschool standard.
Já si tak matně vzpomínám, že se kolem něj už kdysi cosi takového řešilo. Protože jsem ho měla v hlavě zařazeného jako zcela nedůvěryhodného křiváka.
Se musím podívat, jak Urbánková reagovala. Mmch vůbec nevím, jak by reagovala moje matka, ale fakt vůbec. Nic takového jsme doma nikdy neřešily.
Mirka Máti si taky netroufnu odhadnout, ale tatík by běsnil, on špatně nesl i spolužáky u nás doma a byl takovej přinasranej a strašně nepříjemnej už když zazvonili. Jednoho seřval jenom za to, že mu řekl : Dobréj, je Kanča doma? Prej mi nedal takový pěkný jméno, aby ho kdejakej hejhula prznil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí