Kan z kostí a odřezků, takže většinu vyhodím, no. Když je tam nějaké pěkné, tak ho schovám malému na oběd.
Omfg
Kan ja ho teda vyhazuju, kupuju takovy ty polivkovy mixy a varim do mrtva, to neni jedly vubec
Karja Viktor maso ani zeleninu nejí, takže většina je čistý vývar. Ale když to má být i pro nás, tak i s masem, bez zeleniny. Tu přivařím když tak čerstvou.
Pinot Noir 999 A mrazite jen vodu nebo i s masem a zeleninou? Já jen vodu, ale to potom práci moc neulehci, ale zmrazit to celé nemám ještě vyzkoušeno.
já jsem minule vytáhla z mrazáku krabičky s celou polívkou s masem a zeleninou a nakonec jsem to vyhodila, zelenina byla úplně gumová a bylo to hnusný. Obvykle taky mrazím jen vodu, tady mi zbyla celá polívka a bylo mi líto ji vylít. Hmmm ![]()
Králičí vývar je lahoda!
Kan zrovna na žebrech pro mě není nic použitelného, navíc hovězí vývar vařím třeba šest hodin, to je to maso úplně gumový. Schovám když je nějaké pěkné maso z drůbežího.
Kan zrovna na žebrech pro mě není nic použitelného, navíc hovězí vývar vařím třeba šest hodin, to je to maso úplně gumový. Schovám když je nějaké pěkné maso z drůbežího.
z vepřových žeber je výborny maso☺
Kan Maso něco sníme, zbytek dostanou psi. Mrazím jen čistý vývar. Ale já ho nedělám moc, takže do mražáku jde docela málo a to pak používám třeba do špenátové polívky.
olte já vepřový nedělám, jen hovězí. Já maso v polívce vůbec nemám ráda.
olte já vepřový nedělám, jen hovězí. Já maso v polívce vůbec nemám ráda.
aha, tak to jo☺
Karja Mrazím jen vodu. Tak nevím, jestli neulehčí, ale zrychlí stoprocentně :-). Manžel chce klasické nudle a hrášek, to je hned, já si dávám s rýžovými nebo s quinou, ta se vaří 10 minut. Obrané maso bych zamrazila nakrájené zvlášť a čerstvou zeleninu bych nastrouhala a osmažila na másle, pak dala do vývaru, to je taky do 10 minut. Pokud jsou holky masový gurmánky, někdy si opeču kuřecí prsa na pánvi, pak nakrájím na proužky a dám do polévky. Já miluju všechny varianty na Pho, takže bylinky, klíčky a tak :-),
Do statistiky: maso - když zbude - mrazím ve vývaru, neškodí mu to. Nudle vařím zvlášť, mrkev krájím na tenká kolečka z volné ruky rovnou do hrnce, petrželku trhám na kousky tamtéž.
Karja Já mrazím úplně všechny polívky po zchladnutí do zavařovacích sklenic, nic z nich nevyndavám a po prohřátí jsou úplně v pohodě a dobrý, včetně zeleniny
Vývar mrazim i s masem a zeleninou, akorát zeleninu nastrouhám nahrubo, větší kusy jsou po rozmrazení gumové.
Já to maso do mrtva vareny z vývaru mám ráda, hovězí teda. Klidně jen tak... vlažný, s chlebem a hořčicí ![]()
žluťásek my ho máme taky rádi. Ke kostem a "horšímu" masu občas přihodím i pěkný valoun libového hovězího a pak ho sníme jen se solí a chlebem. Mňam! Akorát pak rovnou do koupelny strávit pěkných pár chvil s mezizubními kartáčky. ![]()
Když čtu jaká je ten vývar věda, ještě že to nevedu
u nás byl vždycky vývar voda od hovězího, co se dělalo v papiňáku třeba k rajské
Mermaid Dáváš sklo do mrazáku?
Pinot Noir To dělám s tím kuřecím skeletem, dám k tomu prsa a po vyndání, udělám kuřecí Antiflu podle Cuketky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“