slniecko no to je teď právě příšerný s těmi respirátory. Já jsem celkem velká roztleskávačka a vadí mi, že mi nemusí být rozumět a že mi prostě není vidět do obličeje.
Omfg
marieu Ty seš tak krásně empatická, že tvoje oči mluví za tebe.
No s tím dorozumívánim. Já jsem dneska byla v lékárně, přede mnou předpokládám paní z Ukrajiny s dětma mluvící rusky. No a ta lékárnice mluvila klasicky česky stejně jako na mě, ona na ni rusky taky úplně normálně, ve větách. Žádný že by řekla dvě slova nějak výrazne, vůbec. No tak sice tam vzniklo chvilkový faux pass kdy ji malem prodala svicky do uší místo vaginálních čípku, ale nakonec to vypadalo že celý nákup proběhl ke spokojenosti.
marieu to bolo pred 14-timi rokmi
...ten chlap proste vôbec neartikuloval! ale tak uznávam, že to je asi skôr raritná situácia.
No a já znám rodinu, kde si k porodu přizvali profi fotografku a fotky pak hodili veřejně na facebook. Bylo tam všechno a ta vlasatá hlavička na cestě ven mě děsí i po letech. Aspoň to hodili do černobílé teda. Kamaráda co používá kojíme, kakáme apod máme taky. Konverzace v hospodě zahajuje foto ukázkou plné pleny (je to ten co s dítětem první půl rok skoro neopustili byt) a detailě popisuje jak měří rektálně teplotu. Na malé lásky kouká s manželkou pravidelně. Já teda nezvládla ani půl dílu. Chtěla jsem tomu dát šanci loni, ale v byla tam žena, co na sále jedna pizzu a pak jí její matka natáčela na videohovr jak zvrací. Tak jsem to zase radši hned přepla
Jako na mě je to taky moc, ta přehnaná angažovanost a zdrobněliny u mužů, za muže u porodu jsem nakonec byla ráda, protože to nebylo bez komplikací a opravdu mi pomohl. Navíc po porodu personál odběhl na vedlejší sál a bez něj bych tam zmrzla bez deky i oblečení, pití a všeho. Navíc jsme si nenechali říct pohlaví a bylo to fajn společné překvapení. Újmu z toho nemá, ale nikomu to nikdy nepopisoval a fotku máme jednu jak hrajeme společenskou hru a druhou pak už s umytou dcerou. I ty ale jen pro osobní potřebu.
No a k urinoterapii ( pardon, u uspávání jsem dočetla až moc do historie
) Chodila k nám klientka se zvířaty - měla jich asi 15, a na recepci klidně uváděla jako důvod návštevy "dneska ráno chutnala jejich moč jinak"
MPLee nene! To z hlavy nevymažu aspoň tři dny. Uaaaa
MPLee lidé jsou různé. Ale zas je fascinující vidět, co vše lze dále tělo vydrží. ![]()
MPLee Hahahahaha, tak to je bizár!
Karja jako bizár rozhodně, ale najdi klienta co dá týdně x tisíc za různá vyšetření, protože se změnila chuť tělních tekutin jeho domácího mazlíčka? A když jich měla tolik, tak tam byla fakt často ![]()
MPLee No to je mi jasný.
Karja jako bizár rozhodně, ale najdi klienta co dá týdně x tisíc za různá vyšetření, protože se změnila chuť tělních tekutin jeho domácího mazlíčka? A když jich měla tolik, tak tam byla fakt často
Sen každého veterináře![]()
Muž se k porodu nijak zvlášť nehrnul, já o to taky moc nestala, ještě jak nechtel, měla jsem radši domluvenou porodní asistentku, nakonec to stejně dopadlo úplně jinak, z monitoru na prohlidce par dni před termínem jsem kvůli klesajícím ozvám svistela rovnou pod kudlu, jeho volala zpátky už asistentka, já se malem nestihla ani svliknout (natož napsat pořádnou smsku, ze na to kafe, co jsem měla domluveny pak, už nepřijdu-sorry, sorry!!!!!)
Ale zase jsme nemeli čas se ani poradne leknout ![]()
MPLee Ovšem zásadní otázka - mělo to teda aspoň nějakou souvislost?![]()
Ano člověk vidí to děťátko zahalené v nějakých květech a ono tohle!!
dzizisketa
(dočítám pozdě)
Já jsem teda obecně stoupenec vídat jen zahalený dítě. Ten zvyk moderní doby, kdy ti vrznou dítě ještě celý od krve a mazu, bych nedala... celkem vděčně jsem si vždycky počkala, než to malý prasisko umejou a předvedou mi ho v tý lepší podobě ![]()
Ohledně známých a detailních porodních fotografií by mě zajímalo, jestli fotografie svých odpovídajících tělesných zákoutí by taky takhle ukazovali.
Chlapi? Kdykoliv! Dyk kolikrát se takovejma fotkama i chluběj, úchyláci
Je přece dost případů, kdy tím otravujou okolí - sami od sebe, anžto okolí na to neni naprosto zvědavý...
barbucha oni ho otřou, než ti ho dají
Nepamatuju se, že byi přišli špinavý.
Tak vídám to v různejch dokumentech, fotkách z porodu - dítě zaflákaný jak dobytek, a šoupnou ho mamině na prsa aby si na sebe jako zvykli (vono těch 9 měsíců je málo
).
Dřív to dítě umyli, zavinuli... a pak teprve ti ho dali. Za mě cajk! ![]()
barbucha no, pro to dítě je to dobře, no. Mně ho otřeli, zvážili a předali:) Popravdě mi to v té chvíli bylo dost jedno, já taky nebyla jak ze škatulky;)
jednou jsem jela tramvají s velmi velmi zběžným známým a musela jsem si vyslechnout podrobný průběh porodu jeho ženy (v tý době bylo dítě už asi tříletý, chodilo do školky), navíc hovořil hodně hlasitě. nikdy dřív ani potom nebyla cesta tramvají tak dlouhá.
barbucha SunEclipse Ale já vím, nechtěla jsem to zmiňovat, i když co to je vedle MPLee čurání a marieu kakání ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje