jinx Mě by zajímalo, kde jsi na tohle narazila :-).
Omfg
Jsem to masochisticky zhlídla skoro celý ;-(. U části o sexu jsem měla pocit, že doporučí znásilnění - "co je vám do toho, že ji bolí hlava, vy máte právo na sex", vlastně mě udivilo, že z toho nakonec vylezla jen s doporučením masturbace a naznačenou nevěrou.
A teď mě ještě se*e, že jsem jí zvýšila sledovanost!
Zina Přesně na to jsem myslela, kolik shlédnutí jí přibylo...
jinx jj, ja jsem toho svedkem v primem prenosu :(( poslala jsem nedavno to viralni video s omluvou muzum sve hodne dobre kamosce pro pobaveni a ona nejenom, ze se nebavila, ale rovnou si objednala tu Miluscinu knihu
OOna ma doma sobeckeho pitomce, je pet let se trema detma doma na materske, moc ji nikdo nepomaha a tak propada trudnomyslnosti. A ted prisla diky Milusce na to, ze je to vlastne jeji chyba.
Blby je, ze pani Miluska si jeste navic mysli, ze rozumi i medicine....takze se pac clovek dozvi, ze cukrovka je nemoc z nelasky a podobne. Je to nebezpecny na vic frontach.
Ja se tomhle pri nejlepsi vuli nemuzu ani pousmat, tyhle veci by snad mely bejt trestny, to je peklo. Mně jakykoliv vymejvani mozku dovede fakt nasrat a tahle nana teda...
999 je to momentalne, mam pocit, uplne vsude, na toto konkretne na everyday patriarchy bullshit
Jeste je video, kde vysvetluje proc je antikoncepce zlo. A taky video, kde rika 3 BAJECNE rady do zivota, ktere ji dal jeji vlastni otec!
-drz hubu a krok
-nemluv s nikym jinym o problemech, co mas doma
-bud pasivni
takze taky 3 kroky k domacimu nasili![]()
711990 to uz je pomalu navod![]()
711990 to uz je pomalu navod![]()
711990 Pockej a to pak mas mit 10 deti a kdo se bude starat o pana lidstva? Nebo jak se to dela???
711990 to je fakt hrozný. A za tohle jí ženy na kurzu platily 6 tisíc ![]()
Karja no všechny holky to odmala naučíš taky, to dá rozum! /přiznávám že jsem nesnášela knížku Robinsonka/
Tak ja zkoukla cely 3 videa, abych nedelala ukvapeny zavery a zcela jednoznacne a bez vycitek tu pani oznacim za krávu. Pokud mě chcete nekdo napominat nebo usmernovat, maříte čas.
Karja no sex je prece z lasky a proc se branit nasledkum, aha?! Navic sobecky tak, ze o tom rozhoduje zenska! Taky tam rika "nejsem zadna nabozenska fanaticka, ale..." podle vzoru Nejsem rasista, ale...
stes já bych tě opravila - mně okamžitě naskočila blbá kráva
jinx Aha, to mi uniklo :-). Já myslela, že všude je Pasta :-).
Karja no všechny holky to odmala naučíš taky, to dá rozum! /přiznávám že jsem nesnášela knížku Robinsonka/
![]()
JJo Pasta se v EPB taky probíral, ale jde jen o jednoho ublížence. Kdežto Miluška a spol. má větší dosah.
dzizisketa Jasně, to se nedá srovnávat. Ona je fakt hrozná kráva.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY