Kokoska mne na "vypucovani" traviciho traktu stacily ty kydy pro zensky, strevo se nabizi asi pro ty, kterym by to bylo malo![]()
Omfg
viktorka_od splavu ona je to asi nejaka moda, nedavno jsem natrefila na dva clanky, jak jsou seniori cili a aktivni a fit. Jako ze rozhovor, jak zijou a co delaj pro kondici a vylezla z toho skryta reklamana nejaky pripravky na procisteni strev.
Kokoska Mě to pucování přijde takové správně hospodyňkovské, vypucuju kuchyň , koupelnu, schody, co jsem ještě zapomněla..á, střevo!
Isca :-D:-D
Pustte si to nekdo a napiste, o cem to je;-)))
Kokoska a jste takto na noc ![]()
Kam ze to pisete ty komentare? Pridam se klidne ttaky a mam v zasobe par kamaradek...
Ja si pri pucovani criev predstavujem, ze hospodynka zoberie kefu na cistenie flias a tou si vrta v tych crevach ![]()
Solathis Miluska je srabek, ma vyple komentare. Ja myslela pekne osobne, na "terapii" Milusku utlouct protiargumenty. Malinko ji, jejimi slovy, vypucovat streva:D
Miluna by potrebovala vypucovat mozek
stes Vypucovanej ho teda má ažaž
jinxcetla jsem clanek, kde autorka pise, ze se pokusila na ty kurzy dostat. Ale ze Miluska neni uplne blba a proklepava si zajemkyne a odmitla ji (autorka je psycholog). Taky v clanku zminovala, ze cely tohle uskupeni ma vsechny znaky sekty. Prave vcetne toho, ze si vybiraj cleny, aby jim to nekdo nerozstrelil.
711990 Trochu jsem si myslela, že to nebude jen tak, baba se právě jeví dost sektářsky. Mám z ní teda úplně husí kůži, setkat bych se s ní fakt nechtěla, ale kdyby se tam zdejší uživatelky přihlásily, o to bych nechtěla přijít ![]()
711990 Přesně to jsem chtěla napsat! Dost mi to připomíná guru Járu. Jak se všichni podivovali, že mu na to jeho odháčkování může někdo skočit. Celá jeho propagace byla vlastně tak ujetá, že se na to chytily pouze potenciální oběti.
Žádný z těchhle spasitelů nemíní diskutovat s někým, kdo má názor a mozek a osobnost a proto je důležité aby se jim na kurzech sešly už předem vybrané ovečky, kterým jejich sekta nabídne jednoznačné vysvobození. Strašné..
Pinot Noir ja mam osypky uz jen z toho slova "vypucovat"
Ja mam osypky uz z toho, ze si dospela zenska rika Miluska![]()
711990 A to proklepavani probiha jak? Dotaznikem? Nebo si te prolustruje na netu a nebo az na osobni schuzce? Protoze osobni schuzku by dobra herecka mohla zvadnout :) jen teda nevim, jak by to vypadalo, az by ji tam naklusalo cele zdejsi osazenstvo navleceny v cosu... by si myslela, ze asi konkurencni sekta![]()
jinx Srabik teda. Achjo :(
razorblade přesně..
S tím sektářským zaměřením to tak asi bude, cílí na ženské v "nepohodě", pokud si ještě i proklepává možné "klientky", tak to rozhodně není pomoc bližnímu potřebnému
razorblade Konkurenční sekta ![]()
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY