Dadoo To teda nejsou, mne by na tohle představivost nestačila
Omfg
tak se ji tam prihlasime a malicko ji rozlozime, ne?
Pinot Noir ze jo? takovy zastup novych klientek a tvrde do ni. Mozna by pak natocila video s omluvou
jinx Hele mozna by to stalo za to! Jakoze proc s ni jen nesouhlasit, ze jo! A ja pisu kolikrat prispevky I ve ctyri rano!:-D
Ja s tím taky nemam problem, s nějakým nesouhlasnym komentem. Zitra na to vlitnu.
MP Margeno to by bylo těžký, ale na jednu stranu by byl úspěch uz jen to, ze by takova zmasirovana zenska do ordinace prisla a chtela pomoct
Jo, to ony prijdou, ale recidiva je vysoka ![]()
Ten pocit bezmoci, kdyz ti pak po roce intenzivni terapie oznami, ze se vraci k manzelovi, protoze "rodina je posvatna" a "deti potrebuji tatu". Navic manzel prece slibil, ze "uz se to nestane" ![]()
jinx Stejny napad jsme mely se dvema kamoskama mimo parf, takze pridavam dalsi tri kusy!![]()
MP Marge no jasně no, to je v podstatě marnej boj.. Je to hrozne smutny
razorblade se ta babizna jeste bude divit
on jako i ten predpoklad, ze ktereho ona vychazi a na kterem to stavi, a sice, ze muz chce mit doma takovou zmanipulovanou, nesebevedomou a uslaplou chuderu, je totalne chory. Teda nekteri muzu jiste ano, ale nastesti to neplati obecne.
jinx Ja nastesti mezi muzi v mem okoli, kteri to video videli, neobjevila ani jednoho, kterej by s nim souhlasil a libily se mu ty nazory. Cast se tem zenskejm vysmala, ale vetsina je spis politovala. Takze aspon v me bubline je svet jeste v poradku :)
razorblade jj taky tak
Boze to je tak depresivne. Ajasom bola taka pysna na susedu ktora po 20 rokoch odisla od muza hulvata ktory ju sem tam “usmernil” a tiez prekvapena ze ju boli schopne niektore zeny za to kritizovat ze to nemala robit. Islaz baraku do jednoizboveho mestskeho bytu.
A tu video ze drz hubu a krok. Fuj
MP Marge na mě třeba ty vemlouvavý řeči působí jak červená hadra, ale myslím že pani prostě cílí přesně na tu "svou" klientelu a s tím asi nic nenaděláš, to je nátura (i když snažit se musíš)
taky mě napadlo jí to tam trochu rozvrtat, ale na Akademii celostního zdraví maj vypnutý komentáře (preventivně) ![]()
Tak jsem si to teda pustila a neměla jsem to dělat. Normálně mě to rozčílilo!!
To je neskutečný!! ten chápavě vemlouvavý hlas, jak mě úplně lituje, že kvuli mně začal ten chudák manžel chlastat!!
A všechno je to jenom moje vina, protože jsem špatně žensky fungovala.. bože, to je neskutečný!!
Tohle si přečít utrápená ženská, kterou doma terorizuje ožrala, může si jít rovnou hodit mašli. Za všechno může ona sama.
![]()
![]()
![]()
Dadoo no ale muze, pokud s nim zustava ![]()
Mne se jako dalsi perla od Milusky nabizelo "Jak si vypucovat strevo", ale radsi jsem to nepoustela.
Kokoska Haha, střevo jsem taky radši vynechala ![]()
Pinot Noir ja mam osypky uz jen z toho slova "vypucovat"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY