![]()
![]()
![]()
Omfg
Zarinya já jsem na to schválně neklikla, nemůžu to číst. Dneska mi v Praze přišlo, že to moje mimino v kočárku se peče i pod stříškou proti slunci ![]()
Mohučanka nastesti se mu nic nestalo,ale je to proste priserny a matka neskutevna krava!
Zarinya někteří lidi maj fakt iq houpaciho koně, to jinak není možný! Hlasuju pro to, aby matku privazali pasy k sedačce tak, ze se skoro nepohne, a nechali ji tu půlhodinku, kdy se nemůže nic stát, vyzkoušet. Třeba by se ji pak rozsvitilo.
Zarinya Zahlédla jsem o tom jen tvít Policie. Je mi zle. Matka prý netušila, že by se mohlo něco stát?!![]()
Naštěstí to někdo cizí zařídil a dítě je v pořádku... Těch dětí, co tohle nepřežily už bylo tolik.
Sweet Potato netusila? Ono se o tom mluvi a pise imrverefurt kazde leto, ale netusila. Spis je pitoma jak stoudev.
Malenge Sweet Potato dynda tohle by snad melo byt zahrnuto do trestnych cinnu vzdyt to snad neni mozny,ze si nekdo muze myslet ze se cloveku/zvireti nic nestane.![]()
Ja tuhle nastupovala do rozpaleneho auta a uz cekalo jine auto na moje parkovaci misto tak jsem poradne nevyvetrala a normalne mi bylo asi tak minutu uplne na omdleni.
Pro mě je WTF nechat dítě samotné v autě za jakéhokoliv počasí (a jak jsem pochopila nešlo jenom o odběhnutí na jednu minutu), v tomto vedru tuplem.
Zarinya rozpali se to neuveritelne, ani se kolikrat neda poradne chytit volant. Vcera jsem sla, ze preparkuju do stinu o misto za mnou, a sotva jsem otevrela dvere, prijelo auto, vlitlo tam a chlapek se na me jen zasklebil.
Zarinya bože to je p.č.
Zarinya matka dieťaťa by si to mala vyskúšať na vlastnej koži. A tieto prípady sa dejú neustále, každé leto![]()
Zarinya Strašný! Ale zase v diskuzích dole, nevídaná věc, většinová shoda v názorech a nikdo tam nezmiňuje Babiše, Zemana a Fialu. :D
Mě teda rozčilujou i matky, který mají v tomhle počasí na boudě kočárku utemovanou plínu nebo jinej hadr, takže sice sluníčko, ale ani vzduch dovnitř nepronikne... chudáci ty mimina. Nechávaj jim to samozřejmě i v autobuse (kde je teď obvykle asi stovosumdesát stupňů).
barbucha Já si vždycky říkám, jak tomu mimi v tom černým kočárku asi je.
Já si říkám, jestli je ještě živý ![]()
Kan barbucha Ač jsem milovnice černé a v šatníku mám výhradně tuhle barvu a ty černé kočárky se mi vzhledově líbí, tak to nechápu. My jsme to s kamarádkou jednou měřily. Ona měla černý, já modrý. Rozdíl dělal několik stupňů. Už si nepamatuji kolik přesně. Ona pak začala dávat na boudu bílou látkovou plínu.
Mne přijde, ze lidi ty mimina vůbec strašně navlikaj, jednak ty utemovany pliny po celým obvodu, na což de teda v posledních letech upozorňuje snad úplně všude, ale i ty látkový dekly přes kocar, my ho používali jen v zimě, vždyť se v tom ty děti musej usmazit
Potrefenáhusa nejen mimina, i batolata a ty předškolní děti. Ty nepromokavý kombinézy, když je 25 stupňů, čepice vždy a všude, mikina, když pere slunko... Připadá mi, že některé matky dodržují tu vrstvu navíc, která se doporučuje u ležících miminek, až do puberty. Matka sedí na lavičce jak pecka v triku, ale dítě běhá, šplhá a skáče v kombinéze. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí