Pinot Noir ta vrstva navíc je beztak diskutabilní, Britové doporučují o vrstvu méně ![]()
Omfg
Pinot Noir presne. A jako "lehka cepicka" kdyz se v lete ochladi na 22, z toho taky nemuzu.
Mohučanka no je, dodržovala jsem to u toho, co se narodil v zimě, zatímco toho letního jsem vozila v kočárku nahatýho. ![]()
Pinot Noir při posledním děštíku, když mládě vyjádřilo zájem jít do louží, tak jsem jí na to navlíkla taky do nepromokavé kombinézy a holínek, zatímco já šla v satech a pantoflích. Ovšem slecna měla pod tou kombinézou jen plínu
vrstev jsme měly stejně. Vymáchala se v loužích za domem a šly jsem zase domů
Zuzuli jenomže některé děti to nosí, i když týden nepršelo.
Pinot Noir Jj, já to taky říkám kamarádce, že ted tu vrstvu navíc už musí odečítat. Ona je extrémně zimomřívá a její děti uplně doruda spařený:-D
Potrefenáhusa tu slídu přes kočár taky nechápu, tu jsem taky dávala jen v zimě, mladšímu dokonce jen v dešti/sněhu;)
Evaeva Mně přijdou v tomhle dost nešťastné ty terénní a běhací kočáry, co maj slídové celé boky. Normální korba aspoň stíní, ale tohle je pojízdný skleníček.
Sweet Potato na chariotu se ta slida dala odepnout a pod ni byla jen sitka, to bylo fajn:)
Sweet Potato jojo, v tom je hodně horko. Naši v tom jeden rok vozili ségru za kolem, už teda nebyla mimino a říkali, že buď na ní jde prach, jak jedou, a nebo to zas vůbec nevětrá.
Sweet Potato a co myslite tou slidou? Asi jsem to nikdy neviděla, já měla na mysli ten pevnej latkovej dekl na kocar
Potrefenáhusa tomu se u nás říká slída, pak má kočár ještě boudu
Potrefenáhusa Já slídou myslím tu průhlednou část "deklu".
Sweet Potato to dava větší smysl (my to na kočáru nemáme)
Potrefenáhusa tu průhlednou část mám, když zvednu ještě jednu část směrem nahoru k boudě. To jsem nepoužila asi nikdy, zbyde tam mezera tak dva centimetry, to bych nemusela dítě ani brát ven.
Evaeva to vidam hrozne casto na kocarcich a desi me to. Vzdyt tam pak to mimino nemuze mit vzduch?
711990 no přesně, použila bych to tak ve vánici a mínus deseti stupních. Já mám ke korbě i takovou divnou pláštěnku, tam, kde je otvor na vzduch, se překrývají dva igelity
pořád jsem to různě štelovala, aby tam byl nějaký průduch.
711990 To je patrně relikt z dob, kdy čerstvý vzduch byl považován za smrtelně nebezpečný.
Filip je v Ceskosaskem Švýcarsku.
To je neuvěřitelný, lidi jsou fakt úplně cáklí, toto je úplně modelový příklad, jak ty požáry vznikají a těmi kořeny pod povrchem se to šíří na metry daleko. Můžeme si vykládat, jak za požáry může globální oteplování, ale na začátku je vždy takovýto keket. ![]()

continuity včera jsem na to koukala, to je fakt neuvěřitelný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí