Přemýšlím, na kom to vyzkouším
. Že by třeba na tchánech, když je pozvu na oběd?
Omfg
continuity strasny, jezdime tam casto, vetsinou lyze, ale dvakrat i v létě, ikdyz tak vysoko ne. Vsude rikali,ze proste byli v blbej cas na blbym miste. Je mi jich i ostatnich takhle nešťastně zemrelých, viz Egypt, strašně lito.
Kapitán Demo v reklamě na Lidl.
Jako je to spíš WTF, ale takové vlákno tu není.
dzizisketa mě irituje reklama na t mobile, jak si to tam rozdávaj dva puberťáci.. s tou tvojí jsem ještě neměla tu čest
Ta reklama na Lidl je nesnesitelně dlouhá, nápad je to docela vtipný..
T-Mobile reklamu neznám.. a v TV nějak nechápu hlasový komentář v reklamě na Durex kondomy a lubrikanty
dzizisketa v marketingovych vlaknech se nad tim vsichni rozplyvaji, obzvlast ve srovnani s kompotem MD v penny, ale ja nejak nechapu to poselstvi, to ma jen proste pobavit?
baltik nejak me nenapadlo hledat v reklamach poselstvi, ja jsem stastna, kdyz neobtezujou jako treba Alza nebo Rixo, nasledovane Mountfieldem. Vetsinou to prepinam, ale taky vetsinou jsou vsude ve stejnou dobu.
baltik Možná nalákat nový, mladý okruh kupujících? Předvést, že jsou cool a in, třeba zrovna na rozdíl od "Peňáku"? (Tam myslím věděli, na koho cílí.)
Sweet Potato ale ona je ta reklama celkem vtipna, treba ty tasky Gnocci, Bulgur a dalsi
Kokoska Sweet Potato ttak jsem si tu reklamu pustila a docela jsem se pobavila. Ale v televizi to bude sestříhané a přijde to o ten šmrnc...
Sweet Potato jako ze uz nejsou obchod zamereny jen na nizke ceny? Hmm, asi mas pravdu
Kokoska A Brad Pittlík. ![]()

Ty jsou hustý, dělají je i na platformě a to dává alespoň nějaký minimální smysl, ale tohle je tak do nějakých avengers. ![]()
continuity s malou kabellou máš kam dát svačinu
, to by se mi hodilo
Catherinne vepředu mají ještě poutka, tam si můžeš dát příbor, abys nejedla rukami. ![]()
Já se přiznám, že bytostně nenávidím reklamy a to v jakýkoliv formě. Jak nemám TV a neposlouchám rádio, tak jsem pak v šoku, když se kolem techto medii nachomitnu, kolik toho reklamního odpadu tam je. Co jde, to mám predplaceny, ať se reklamam co nejvic vyhnu. Já bych uvítala i nějakou "premium" verzi socek (hlavne IG), pac to množství sponzorovanych prispevku (ty doporučení jsem vypla, aspoň neco) ve feedu mě leda znechucuje - mě zajimy příspěvky od lidí, které sleduji, ne tenhle predplacenej shit. Uaaaa.![]()
No prostě to každého jen obtěžuje a já bych tyhle reklamy a kontenty zakázala
continuity Pro Kadyrova?
Predstavila jsem si Kadyrova v těch kozačkách. Žhavé výstřely hadr.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí