Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 18. února 2023 19:49

Annegret Kan 

Aha, dík!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 18. února 2023 20:39

eeny-meeny Strašný no a to byli nějací starší chlapi jako od 2000 ti stejní nebo tam prostě jela tahleta ,,firemní kultura,, tak se prostě i pak ti noví chytili? Já jsem jezdila na tyhlety sportovní kurzy s jinou školou, měla hodiny plavání, hodně jsem se kamarádila s holkou z té tělocvikářské party a jako nikdy nic jsem nezachytila, že by se byť ti chlapi nějak špatně chovali, ani slovně se nějak o někoho opřeli a to byli vlastně mladí a vcelku pohlední. samozřejmě si jich tak půlka studentky ve výsledku nabrnkla ale jednalo se mi přišlo spíš o klasické dlouhodobe vztahy. Ale jako po těch článcích si uvedomuji, jak to může být v tomto prostředí jednoduché. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. února 2023 08:36

eeny-meenyja byla nedavno na jedne akci jine casti univerzity a bylo mi zle, jak velmi vazeny clen katedry vyjizdel po svych studentkach. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 19. února 2023 10:34

Karja

podle mě je špatně už to, když si vyučující nabrkne studentku ( i obráceně teda). Nadřízený/autorita/vyučující je z principu pro protějšek atraktivní, takže to mají snadnější, ale dobre to mení.  

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 19. února 2023 10:34

Candance přesně tak, pokud toto není absolutní tabu, tak to všichni delaji a ještě se pak diví. 

Online eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 19. února 2023 12:45

Karja Od té doby se ten kolektiv dost obměnil. Z té původní sestavy tam je už jen jeden a ten je jedním z té současné kauzy. Ale vždy tam byla podobná sorta lidi. Ve dvaceti vám to nepřijde tak hrozný, když se na lyžáku večer jde do hospody s učiteli. To, že se jim studentky líbily,  bylo zřejmý.  Ale asi nic za hranou zákona. Spíš mi přijde, že si časem začali dovolovat víc a víc a tu hranici postupne posouvali .

Online eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 19. února 2023 12:52

Candance Podle mě se to děje mnohem víc, než si myslíme. Na té ped. fakultě se to teď  provalilo, ale v podstatě po hrozně dlouhé době..

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:03

continuity mno, vyucujici studentku... Ja se az nedavno zamyslela a rozklicovala situaci na gymplu, kamosce se "podarilo" spat postupne s nekolika uciteli, vlastne se vsemi, kteri nas ucili a zaroven byli pod cca 35 let..  Mno, holka se neztratila, s timto pristupem se dostala vysoko.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:13

Pavlena to je součástí problému, prostě vyučující nemá spát se studentkou, navíc nezletilou. Bez ohledu na to,jak moc to ona nabízí. 

Až tohle tady bude společenský neprijatelné, tak nějak obecně, bude konečne líp i s vejlupkana typu Feri. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:28

Pavlena to je hrozne. Z obou stran. A je smutne, ze dostala skoro vsechny a ze ji to jeste pomohlo.

No ja jsem dost odtazita, tak ted uz vim, proc jsem kde jsem.

Z toho meho pripadu: Ja jsem do te doby myslela (naivne), ze jsou vsichni dobri kamosi, proste na stejne vlne. 

Za me je navic no go i to, ze to ta holka proste strpela. A nevypadala nejak proti. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:29

continuity ja jsem konzerva, takze ucitel nema spat ani se zletilou zackou z instituce, na ktere on pracuje a ona ji stale navstevuje.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:31
Reakce na Candance:

No ja jsem dost odtazita, tak ted uz vim, proc jsem kde jsem.

​Tohle je strašná veta promiň, ale tohle fakt ženám nepomáha. Navíc to není pravda.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:32

Candance však já tady konzistentně píšu, že nemá spát se studentkou. Ta nezletilá tomu už jen dává korunu. 

Tady jsem psala Karji.

podle mě je špatně už to, když si vyučující nabrkne studentku ( i obráceně teda). Nadřízený/autorita/vyučující je z principu pro protějšek atraktivní, takže to mají snadnější, ale dobre to mení

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:33

continuity hele, to byla ironie. 

Kdyby na me nekdo sahnul, tak by letel. A ja osobne timto dost opovrhuju. A nesnasim, kdyz si kolegyne rozepne knoflik u bluzky nez vstoupi ke kolegovi do kancelare. Blici smajl

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:38

continuity ja jsem na toto uz pozapomnela. Utkvela mi v hlave ta nezletila.Asi jsem tak vystrelila rychly prispevek, protoze se s tim vaze take nedavny rozhovor o jednom paru, tez ucitel a zacka (ja doufam, ze byvala, ze uz tam nechodi)  a bylo mi receno, ze jsou oba plnoleti, takze cajk. Problem je, ze ani jedna jsme nevedela, zda je stale zackou nebo byvalou zackou. Ale zname to prislo v pohode uplne, stacilo, ze ji je 18. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 19. února 2023 14:40

Candance

To je její boj  já jsem tedy za ta léta v práci nějak nepostrehla, že by to tu konkretni ženu dlouhodobě zvýhodňovalo, spíš jak se pohybují v mužském prostředí držím se dost zpátky a vcelku se to vyplácí. Ti kolegové mají často doma manželky na mateřské a i bez nějakých prostranných zájmu je to občas na palici. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 19. února 2023 15:09

Candance continuity Ale znám tedy i příběh kamarádky rodičů, on učitel, ona studentka, rozdíl 15 let. Musím se zeptat na detaily těch začátků, každopádně to bylo jedno z nejharmoničtějších mnoholetých manželství v okolí (pán už nežije).

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 20. února 2023 15:59

Candance ježiš to je tak trapný (to s knoflíkem), to bych se asi neudržela a něco jí řekla

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. února 2023 13:07

Biouhel?  To jako když má titul tak neumí říct dřevěný uhlí? Nebo je to k té vš málo nóbl?  (jen povzdech)

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 21. února 2023 13:12

Kan biouhel a dřevěné uhlí není úplně totéž, protože má tu vš tak to ví...?