Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. února 2023 13:34

Kammila Myslel dřevěný uhlí, řekl biouhel. Stačí?

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 23. února 2023 10:06
Reakce na continuity:

Karja

podle mě je špatně už to, když si vyučující nabrkne studentku ( i obráceně teda). Nadřízený/autorita/vyučující je z principu pro protějšek atraktivní, takže to mají snadnější, ale dobre to mení.  

​A zároveň je to taky zneužití toho nadřízenýho postavení, ten podřízený je v nevýhodným a slabším  postavení, je to nerovná pozice... stejně jako třeba ředitel vs. skretářka, doktor vs. pacientka a tak podobně. Na to už ale máme paragrafy (pokud se to dotyčné nelíbí ).

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 21. března 2023 00:04

Blbost kvete v Květech.

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 21. března 2023 06:38

Sweet Potato Co to je? To nikdo nemůže myslet vážně? Ale je fakt, že jsem po ránu jestě nějak mimo, protože jsem ani nepochopila, jak se to má dělat (plivnout na víčko a vypláchnout?).

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 21. března 2023 07:36

brrr tohle ja nepochopim ani ve stavu totalni bdelosti

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 21. března 2023 08:22

Ucitele VŠ a studentku máme v nejbližší rodině, cca 15 let stastne spolu. Pamatuju teda taky z VS případy dost za hranou, jednoho prasackyho vyucujiciho, vyžadujícího tykání (a skončilo to kauzou na jiný univerzitě)

mne to na ty vs přijde ještě celkem ok, pokud tam nedochází k nejakymu zneužití postavení (z obou stran), i když bejt vyučující, tak by se mi do toho hodně nechtělo - ale pamatuju teda tyhle případy minimalne 3!!!!! i od nás z gymplu, a tam mi to teda v pohode nepřijde 

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 21. března 2023 08:36

Potrefenáhusa na VS se to delo, ale na gymplu se vedelo/vi, ze 2 ucitele spi s holkama a nikdo s tim nic nedelal. No a dneska jeden rediteluje a druhy mu dela zastupce... a ze by se zmenili, to teda pochybuju. kdyz se ohlednu zpatky, tak mi to prijde priserne za hranou. 

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 21. března 2023 08:52

Lamicka Já z gymplu pamatuju takovej případ jeden, holka byla ve čtvrťáku a učiteli bylo tak 28. Ale mně to i tak přijde za hranou. Já vlastně vůbec nechápu, jak se do sebe můžou zamilovat, jak se dají dohormady, jak, proč, kdy?  Prostě vůbec mi to mozek nebere. 

Ale fakt je, že dcera mojí kamarádky (taky učitelka) sbalila svého učitele na maturitním večírku!  Prý to bylo dost trapné, protože ona (kamarádka) ho znala jako učitele, o jejich vztahu nic netušila a pak do něj prý vrazila ráno v koupelně a jak byla v šoku, tak říká "dobré ráno, pane kolego..."

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 21. března 2023 08:59

Ty holky co se zamilují se snad ještě dají pochopit, některý to dělají úmyslně za známku...ale ty učitele, profesory - to je prostě neetický a asi kdyby za to byly vyhazovy, tak by se to tak často nestávalo. ...možná, snad,

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 21. března 2023 09:01

Garfie Lamicka Asi to není nic neobvyklého, taky znám z gymplu dva případy. Ale teď přemýšlím, jestli to nebyl stejný profesor v průběhu několika let. Každopádně v druhém případě došlo i ke svatbě.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 21. března 2023 09:18

u nás na vsi to bylo naopak, žák si nabrnknul svoji mladou učitelku na gymplu. Jsou spolu doteď, odhadem tak 35 let.

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. března 2023 09:21

Potrefenáhusa Od nas z gymplu taky zastupce reditelky se studentkou . Vztah priznali pry tesne po maturite. No...uplne ok to asi neni. Ale tehdy jemu bylo urcite dost pod 30. A jsou spolu dosud, treba dvacet let uz to mozna bude a maji deti...

Offline DruI
5590 příspěvků moje polička 21. března 2023 09:39

Potrefenáhusa Mě teda před pár lety zklamala kamarádka, která učí na střední, že si začala se studentem, protože to považuju za neprofesionální. Celé je to taková pikantní historka, protože nějakou dobu žili ona, její žena a student společně, pak se holky rozvedly a student několik let žil s její bývalou.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. března 2023 09:48

Já jsem s hodnocením takových výše popsaných vztahů (učitel-žák) hodně opatrná, protože já i můj muž z nich pocházíme. Obě manželství byla velmi šťastná a vydržela 40 a téměř 50 let. Odvrácenou stranou mince je to, že táta i tchán byli o moc starší než jejich manželky a tak moje děti už nemají ani jednoho dědečka. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 21. března 2023 09:54

Na gymplu v paralelce si taky zacal nas profesor tesne po skole se studentkou, jsou spolu doted. Nicmene jsme to zjistili az nekdy ve ctvrtaku, ale holka kazdy rok vyhravala cestinarske olympiady a vzdycky vyhrala recital, zpetne si rikam jestli proto :D

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 21. března 2023 10:55

Mohučanka nojo, ale tvoje zkušenost vypovídá jen o tom, že svazky partnerů s většipm věkovým rozdílem můžou bejt spokojený (a proč by ne, je jich  spousta, chlapy si prostě často hledaj mladší ), ale chodit jako učitel se svojí studentkou na gymplu prostě moc cajk není..

a jako fakt je jeco jinýho, když si učitel začne s bejvalou žačkou (už je na vš nebo pracuje) než když spí s někym, kdo do tý školy furt chodí (jak je tu výš taky popsaný), mám ten dojem

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 21. března 2023 11:07

Přítelova dcera žije se svým bývalým učitelem angličtiny ze základky. Ten je kolegou její matky i bývalým kolegou otce. Věkově je "ženich" daleko blíž k nám než k letošní maturantce, vztah přiznali těsně před jejími osmnáctinami. No mazec je to celkem, ale tak klape jim to zatím, no. Otec a matka jsou z toho stále v šoku, ale snaží se.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 21. března 2023 11:08
Reakce na Ounz:

Mohučanka nojo, ale tvoje zkušenost vypovídá jen o tom, že svazky partnerů s většipm věkovým rozdílem můžou bejt spokojený (a proč by ne, je jich  spousta, chlapy si prostě často hledaj mladší ), ale chodit jako učitel se svojí studentkou na gymplu prostě moc cajk není..

a jako fakt je jeco jinýho, když si učitel začne s bejvalou žačkou (už je na vš nebo pracuje) než když spí s někym, kdo do tý školy furt chodí (jak je tu výš taky popsaný), mám ten dojem

​A co takovej Macron!

Mimochodem jeho rodiče ji chtěli i zažalovat a byli by lehce uspěli, kdyby je mladej tehdy neukecal... takovejm ve Francii hrozej tři roky natvrdo. U nás nevím, ale tipla bych si (jak se tady berou podobný zločiny "vážně"), že dotyčnej vyfásne maximálně podmínku, jak v práci tak u soudu.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 21. března 2023 11:14
Reakce na Ounz:

​Přesně tak. Protože jinak z toho těžko dostat tu mocenskou nerovnováhu a rizika s tím spojená. Potrefenáhusa Jestli se vůbec tomu zneužití postavení dá vyhnout, no.

Sweet Potato WTF, jdu babičce po asi 65 letech odhlásit Květy!

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 21. března 2023 11:16

Mohučanka Myslím, že dřív to opravdu nebylo až tak výjimečné.