MirkaSe bavim, dotaz na šaty jaký svět neviděl a teď vtip jakej svět neslyšel![]()
Omfg
Mutziputzi já pobavím ráda![]()
Mirka zeptej se mě jak se ti poved oběd!
Mutziputzi nemusím, nevařila jsem ho
MirkaSe bavim, dotaz na šaty jaký svět neviděl a teď vtip jakej svět neslyšel
![]()
Nikdy me nenapadlo, ze tohle je mozne v roce 2019... Jooo, do Namesti na Hane se asi muzou stehovat jen plne zdravi lide, pokud mozno arijskeho typu, ze, pane Filipe?
„Nelíbí se mi to z důvodu toho, že je zde rodinná zástavba. Během posledních deseti let se sem nastěhovala spousta rodin s malými dětmi. Myslím si, že není vhodné, aby se tady pohybovali lidé s mentálním nebo fyzickým postižením v blízkosti takhle malých dětí. Děti si tady volně chodí hrát, jako na vesnici,“ popisuje Filip, který žije v blízkosti plánované stavby a petici podepsal.
razorblade Protože blbost je, na rozdíl od postižení, nakažlivá.
razorblade co to je za debila? vedle neho bych fakt bydlet nechtela
Paneboze, zas plati, ze se nejvic bojim toho, co jsem v zivote nevidel. To je jak na Slovensku. Nejvetsi problem s Madary maji lidi, kteri je videli jenom v televizi a zadneho ziveho nikdy nepotkali.
mame stredisko pro fyzicky postizene 300m od baraku a je to super! Deti tam napr. chodi, ze skoly na navstevy, aby se naucily jak se k nim chovat. Mi to vyresilo kousek dost podstatne vychovy. Jak je tady potkavame prakticky od narozeni a ti lidi vyzaduji trochu ohledy, tak to jde uplne samo.
continuity ja mam v tomhle neocenitelnou skolu v tom, ze jsem jako dite jezdivala s pruduskama do lecebny v Janskych Laznich, kde se krome nas dychacich lecily i deti po ruznych obrnach a podobne, ktery spatne chodily nebo jezdily na voziku. Tehdy jsem to nijak nevnimala, ale az v dospelosti si uvedomuju, ze me to ve vztahu k ruzne postizenym formovalo. Nastesti moji rodice nebyli jako pan Filip...
(A taky uz tehdy na zacatku 90. let se tam lecily i deti ze zahranici, takze bylo uplne normalni, ze tam chodily jejich matky v nikabu a ze se tam jejich otcove v rohu haly modlili na koberecku. Vlastne na to mam jen pozitivni vzpominky, protoze nam ty lidi vzdycky prisli hrozne exoticky, v pozitivnim slova smyslu, a taky nam ty pani rozdavaly datle:) Na tom je zas videt, jak nasi spolecnost deformuje straseni nekterych nasich politiku.)
razorblade to je tak nekonecne strasne, proste strasne ![]()
razorblade Hrozny. Ještě bych pochopila, že se objeví aktivní blbec s peticí. Ale že ho podpoří čtvrtina obyvatel a i zastupitelstvo, to teda jsem v šoku.
Je to hrozný, fakt zabedněnci.
notna mě tohle naopak vůbec nepřekvapuje. ještě jako dítě školou povinný jsem byla v šoku, když u nás zrušili krásný starý hřbitov a udělali z něj park aby se důchodci z nově hned vedle postaveného domova měli kde venčit, protože koukat z okna na krchov by je uráželo..
a podruhé, když zakázali vstup onkologickým pacientům do parku u nemocnice, který byl volně přístupný pro všechny, s poukazem na to, že tam chodí školkové děti a lidi po radioterapii by je ohrožovali na zdraví ozářením...
razorblade To je neco tak nechutnyho, ze se neodvazuji rozkliknout ten odkaz. To je debil.
razorblade Otřesné. Ale nepřekvapuje mě to. Když u nás obec věnovala budovu FOD, aby tam zbudoval Klokánek, ty protesty taky stály za to
. Zločinnost, neřesti, romskou invazi, to všechno měly ty děti způsobit!
viktorka_od splavu tak to by mohli zrusit Vinohradsky hrbitov, tam je videt z nemocnice z oken na chirurgii :)
razorblade příšerný...úplně to u mě vzbuzuje chuť na fyzický násilí, kretén jeden
continuity razorblade to je strasne :( K nam do tridy chodil kluk s obrnou. Dalo nam to strasne moc.
Nedavno jsme byli na navsteve u vzdalenych pribuznych, bydli na vsi, nikam moc nejezdni, dovolenou travi doma, coz teda neni spatne, ale je to takovy ten typ lidi, co nedohlednou za svuj obzor. Jejich dvanactileta holcicka tam zacala vypravet, ze cernosi jsou divny a osmileta dcera se zeptala proc, ze s ni chodi do skoly a divny ji neprijdou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY