Omfg

15. prosince 2018 14:31
Online barbucha blogger
36379 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 09:14
Reakce na Kokoska:

viktorka_od splavu tak to by mohli zrusit Vinohradsky hrbitov, tam je videt z nemocnice z oken na chirurgii :)

​Spousta špitálů má pod oknama hřbitov, bylo to praktické opatření

Rozklikávat ten odkaz razorblade nebudu, ale jestli ten Filip je ten známej soudruh Filip, tak se nedivím ničemu! Komouši odjakživa měli tendenci zavírat fyzicky i psychicky postižený někam do ústraní, asi aby nerozptylovali pracující lid. V Rusku to tak snad funguje doteď, tam žádná integrace nehrozí ani příštích sto let... 

U nás zatím taky žádná sláva. Hlavně že se úzkostlivě dbá na politickou korektnost - vybraný slovník totiž nic nestojí! To teda dávám přednost normálnímu zacházení, na který jsou už dávno zvyklí na Západě, ačkoliv mě někdy až jímá hrůza - protože ty, který znám, bejvaj někdy terčem hodně černýho humoru, ale jen proto, že jsou braný jednoduše jako každej druhej. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 09:58

Střelba ve fakultní nemocnici v Ostavě! Včera jsem odtamtud odvezla manžela.

Offline Potrefenáhusa
39183 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 10:11

Bledule to je hrozný

Offline Garfie
28731 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 10:11

barbucha Je to jinej Filip, ale možná je to příbuznej

razorblade Nejvíc mě na tom pobuřuje postoj zastupitelstva! Je to malý chráněný bydlení pro 12 lidí, navíc na okraji obce-přesně jak navrhují i v té protestní petici, fakt je mi z toho smutno. 

Ale co chceš v kraji, kde vznikla petice proti hřbitovu? V Prostějově se lidem nelíbí, že na místě, kde odpočívá na 2000 Židů se nesmí venčit psi a dokonce-ó bože-radnice zakázala na náhrobky šlapat!!! 

Bledule slyšela jsem to hned ráno, je to hrozný, neuvěřitelný!! 

Online barbucha blogger
36379 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 10:15

Bledule 

Šest lidí!

Offline slniecko admin
19776 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 12:06

Panebože, Ostrava !!!

Držím palce, aby ste tam nikoho nemali!!!

A aby vraha chytlili čo najskôr!!!

Offline Garfie
28731 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 12:07

slniecko Vrah už je po smrti, spáchal sebevraždu ještě před dopadením.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 12:10

slniecko nejdřív jsem něco takového taky chtěla napsat...a pak mi došlo, že někdo tam vždycky někoho má. snad tady měli všichni štěstí, ale někomu doma na vánoce někdo chybět bude.

je to snad nejhorší způsob, jak přijít o blízké. na světě je plno nebezpečných situací, dá se čekat, že umře voják, policista, hasič, že se člověk zabije na dálnici...ale že je v práci, vyšetřuje v ordinaci, otevřou se dveře a zastřelí ho magor...jak se dá s tímhle nějak vypořádat, to nevím. neumím si to představit. je mi jich moc líto.

Offline MP Marge
6942 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 12:32

Ja na to cumim jako puk - mela jsem zato, ze tohle se deje jen tady u nas

Offline MP Marge
6942 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 12:35

Uz o tom ctu - to je hrozny

Offline Pinot Noir
30232 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 12:43

To je přímo děsivé. Je mi strašně líto zmařených životů a všech pozůstalých

Offline slniecko admin
19776 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 12:54

Jiná Realita máš úplnú pravdu

Garfie tak aspoň v tomto smere je už koniec.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 13:08

Bledule Pracuje tam kamarádka, na chirurgii. Doufám, že je v pořádku. Je to strašné.

Online barbucha blogger
36379 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 13:14
Reakce na Jiná Realita:

...ale že je v práci, vyšetřuje v ordinaci, otevřou se dveře a zastřelí ho magor...

​Vono to tak nebylo - postřílel jen pacienty, který s ním měli úplně nejmíň společnýho. Místo co by se vodprásknul sám, tak potřeboval vzít pár lidí s sebou, sráč jeden.

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 13:27

MP Marge přesně to jsem si pomyslela taky

Online barbucha blogger
36379 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 13:35

A už máme zvostřenej dohled i my. To jsem zvědavá, čemu by tak asi chtěli v podobným případě zabránit.

Offline Karja
45135 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 14:18

MP Marge Jo, no minimalne jeden magor uz tu byl, jak strilel v te restauraci. Je to desny, magoru je plno, ale clovek by  alespon u nas doufal, ze se nedostanou ke zbrani. Je to fakt smutny, pro spoustu rodin hrozne vanoce, nevratit se z navstevy nemocnice:-((( 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 14:29

Karja mě by zajímalo, kde tu pistol vzal. legální prý nebyla (zatímco psychouš z restaurace ji mám dojem legální měl). 

Offline Karja
45135 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 14:44

Jiná Realita No asi si ji nekde koupil, s prachama a znamyma jde vsechno. Ale taky jsem si behem dopoledne rikala, ze je to nejakej vyslouzilej policista/vojak, prece jen strilet zblizka a sikovne zdrhnout....desny

Online olte
771 příspěvků moje polička 10. prosince 2019 17:19

notna mě tohle naopak vůbec nepřekvapuje. ještě jako dítě školou povinný jsem byla v šoku, když u nás zrušili krásný starý hřbitov a udělali z něj park aby se důchodci z nově hned vedle postaveného domova měli kde venčit, protože koukat z okna na krchov by je uráželo..

a podruhé, když zakázali vstup onkologickým pacientům do parku u nemocnice, který byl volně přístupný pro všechny, s poukazem na to, že tam chodí školkové děti a lidi po radioterapii by je ohrožovali na zdraví ozářením...

​pardon, ale to je dost hnusnej příspěvek....venčící se důchodci