Lilly_Ku Klimeš byl hrozný. Ale ne jen teď, už dlouho se nedá poslouchat ani číst.
Omfg
Torrah Marně přemýšlím, jestli si kdy vůbec nějaká "mluvící hlava" zachovala mozek.
Sweet Potato já třeba pořád uznávám Radkina Honzáka, tam mi přijde, že ty jeho řeči mají smysl
Torrah No toho bych si mluvící hlavou ani nazvat netroufla, nebo ho taky zvou vyjadřovat se úplně ke všemu i mimo obor? (Mám ho moc ráda, takže nejsem nestranná, přiznávám.)
Sweet Potato tak asi jsem špatně pochopila ten termín :) já ho mám taky moc ráda.
Nojo, Klimeš, pro toho i přeživší z Osvětimi má štěstí, když nezažil rozvod.
dzizisketa lol, trefne. U KLimese bych musela byt hodne sprosta, tak se zdrzim komentaru.
9:1 vedou chlapi nad ženskými v občurávání plotu. Dneska tři. To funguje tak, že příjde k drátěnému plotu chlap, obrátí se k vám čelem a vykoná potřebu. Veřejné toiky jsou o 5 m dál. Pak vám sprostě vynadají, že na ně nemáte křičet, že nejste doma. Asi tak no.
brrr připojit k plotu drát z polního telefonu a zatočit ![]()
brrr Hele a videj vas pred tim nez zacnou nebo jak? To je desny!
Karja To víš, že vidí. A nejsou to jen nějací ožralci a bezďáci. Normálně chlapi s nákupníma taškama, nebo už i jeden nechal v ulici zaparkovaného golfa a přišel. Ale to jsem si ho všimla v čas a houkla na něj, tak ho radši schoval a zalez zpátky do auta.
brrr no me teda trosku zarazi i ta jednicka :) To si tam jako pani pridrepla na ulici k plotu?
Ounz
hovada
brrr močící chlap na veřejnosti je pro mě jeden v největších hnusů, už jsem párkrát utrousila..prase..nebo na něj shcválně nepokrytě zírala. Když už nic jinýho, tak si párkrát pochcali gaťky.
stes Já tohle úplně nesnáším, fakt už jsem tím možná trapná, ale několikrát jsem se na tohle téma rozhořčila tady i na MP blahé paměti!
Nejhorší je, že je to bráno skoro jako norma, hlavně tak učíme chlapečky od mala. Vidím to fakt i u našich dětských návštěv, sedíme na zahradě a rodiče normálně pošlou kluka vyčurat se někam ke stromečku, zatímco holku dovnitř na záchod.
já močící chlapy taky nechápu, kdo je něco takového učí. stejně jako odchrchlávače, to je ještě nechutnější. si jdete po ulici a před vás někdo hodí chrchel. zajímalo by mě, co by takové prase nechutné řeklo, kdybych mu naplila třeba před jeho vchodové dveře.
Jiná Realita mocici chlapy nepotkavam, ale tudle mi jeden magor plivnul na botu!!!
Garfie to s tema chlapeckama je fakt. Ja to teda se synem zatim praktikuju taky (ne teda kdyz je zachod dostupny do par minut) a zrovna si rikam, od jakeho veku je realne, ze to dite vydrzi az domu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY