Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 30. března 2024 15:36

Ilustracni priklad ze zivota: Vysetrovala jsem v byvale praci dvanactiletou divenku, ktera me asi hodinu vasnive presvedcovala, ze pricinou jeji deprese a senevrazednych myslenek jsou rodice, neb odmitaji akceptovat, ze je transgender. Vyslechla jsem si, jak jsou nenavistni vuci jejim trans kamaradum, jak ji zabavili telefon a pocitac, aby nemohla byt v kontaktu s nikym s jeji "transgender community", jak ji zaviraji doma a omezuji jeji prava a svobodu, jak doma trpi - no jedno oko v sale by nezustalo suche! 

Kdyz se vypovidala, tak jsem poukazala na to, ze rodice ji telefon a pocitac zabavili pote, co zjistili, ze se angazuje v sexualne provokativnich rozhovorech s dospelymi, a ze nekterym dokonce poslala nahe fotky (rodice prinesli screenshots jako dukaz). A zaracha dostala pote, co na sve dvanacte narozeniny utekla z domu, stravila celou noc nekde v Chicagu, a domu ji policie privezla ve ctyri rano opilou, zfetovanou a pokrytou cucfleky. Dvanactilete dite! Ale kdyz jsem zminila, ze rodice asi nejaky duvod meli k tomu, aby ji potrestali, tak mi zvysoka vysvetlila, ze v transgender komunite je to jine, a ona jako transgender je nemusi poslouchat, a ze tomu nemuzu rozumet

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 30. března 2024 16:13

MP Marge me stve, kdyz nejaka skupina vymaha respekt, ale sama odmita respektovat cokoli,  s odkazem na svou jedinecnost nebo postaveni ve spolecnosti. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 30. března 2024 16:24

Kokoska Presne, a tim se dostavame zpet k tomu, proc jsem podrazdena, kdyz se v mediich neustale zduraznuje, jak konzervativci omezuji svobodu slova, svobodu mysleni, svobodu tisku; jak jsou netolerantni a nesnasenlivi k nazorum druhych, jak se neustale snazi sve presvedceni vnutit vsem - a pak jdu do prace a ano, s tim vsim se tam musim potykat, ale jaksi z te opacne strany

Offline Tyana
příspěvků moje polička 30. března 2024 16:34

MP Margemně případa, ze ta story s tou dvanáctiletou dívkou nemá s genderem/transgenderem vlastně nic společného. Ze je to spis o vynucování si pozornosti. Dá se vubec někdo takto mladý a neukotvený kvalitativně diagnostikovat, at už tak, ci onak, s čistým svědomím? PO se taky nediagnostikuji do určitého věku, ne?

Offline stes
9030 příspěvků moje polička 30. března 2024 17:03

Kan no to je přesně ono, chudak

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 30. března 2024 17:16

MP Marge tak jo teda fakt uplne mimo moje chapani, diky za tvuj vhled

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 30. března 2024 17:40
Reakce na Tyana:

MP Margemně případa, ze ta story s tou dvanáctiletou dívkou nemá s genderem/transgenderem vlastně nic společného. Ze je to spis o vynucování si pozornosti. 

​No - ma a nema. Samozrejme, ze tady je problem nekde uplne jinde. Ale! Divenka vyrusta ve spolecnosti,  ktera ji presvedcuje, ze gender vlastne vubec neexistuje, ze si muze vybrat jakou identitou chce, ze kdyz rekne, ze je trans, tak je trans, a nikdo nema pravo ji to vymlouvat. A ona toho mohutne vyuziva k tomu, aby ten skutecny problem skryla. A to prave ja vnimam jako toxicitu soucasneho hnuti, ktere ji tohle umoznuje. Ucitele, terapeuti, rodice - vsichni jsme pod tlakem bez jakychkoliv namitek akceptovat  cokoliv deti v tomhle smeru vymysli, a pak dochazi k situacim jako tahle. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 30. března 2024 17:45
Reakce na baltik:

MP Marge tak jo teda fakt uplne mimo moje chapani

​Prosim te, ja uz jsem nekolik let v praci jako v Jirikove videni

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 30. března 2024 17:49

Jezismarja, teraz bol matematicky klokanko a do odpovedoveho harku sa uvadzalo chlapec/dievča (hoc neviem na čo), a žiadna iná možnosť nebola! Ked toto príde ku nám, to bude ešte zaujímavé. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 30. března 2024 17:50
Reakce na Tyana:

Dá se vubec někdo takto mladý a neukotvený kvalitativně diagnostikovat, at už tak, ci onak, s čistým svědomím? PO se taky nediagnostikuji do určitého věku, ne?

​Podle me moc ne, coz je presne duvod, proc odmitam souhlasit s tim, aby se do deti v tomto veku cpaly hormony a aby podstupovaly (nevratne) chirurgicke zakroky

A fakt to neni tim, ze bych byla transfobik.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 30. března 2024 17:54

MP Marge to teda maji vychcane pubertalni deticky skvelou moznost, jak vydirat rodice.

Offline stes
9030 příspěvků moje polička 30. března 2024 17:57
Reakce na Kokoska:

MP Marge me stve, kdyz nejaka skupina vymaha respekt, ale sama odmita respektovat cokoli,  s odkazem na svou jedinecnost nebo postaveni ve spolecnosti. 

​nápodobně,hezky napsáno

Offline Tyana
příspěvků moje polička 30. března 2024 18:07

Kokoska stes Jako jo, zároveň se tak může chovat i nějaká oběť zneužívání, zvlast když je to ještě dítě 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 30. března 2024 18:09

MP Marge 

Přesně popisuješ moje dlouhodobý podezření, odkud se (mimo jiný)  tyhle nápady berou. A že to zneužívaj i ty jinak nesnesitelný smradi, který si tím potvrzujou svoji (velice diskutabilní) důležitost... Jako já bych šla u vás sedět natvrdo, a v pikosekundě, protože bych tyhle  rozmazlený důry doporučila jen na zapřažení do fyzický dřiny, okořeněný ledovou sprchou 

Offline Tyana
příspěvků moje polička 30. března 2024 18:17

MP Marge chápu, souhlasim, ze do věku dospělosti by se změny pohlaví neměly povolovat. 

letfenixa to je divný řešit jestli je někdo holka/kluk u matematické olympiady. Jakoze holky by nemohly soutěžit proti klukům kvůli jakýmu sterotypu v tomhle konkrétním případu 

Offline DruI
5505 příspěvků moje polička 30. března 2024 18:24

letfenixa Na takovou diskuzi, proč je u nějaké soutěže uváděno holka/kluk jsem tuhle narazila a organizátor tam vysvětloval, že je to kvůli tomu, že účastníci po absolvování dostávají diplom/certifikát, tak aby na něm mohla být uvedená správná možnost absolvoval/absolvovala.

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 30. března 2024 18:57
Reakce na DruI:

letfenixa Na takovou diskuzi, proč je u nějaké soutěže uváděno holka/kluk jsem tuhle narazila a organizátor tam vysvětloval, že je to kvůli tomu, že účastníci po absolvování dostávají diplom/certifikát, tak aby na něm mohla být uvedená správná možnost absolvoval/absolvovala.

​to dáva zmysel. 

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 30. března 2024 19:07

DruI a kdyby tam bylo napsáno oboje, tak by to byl problém?

Offline DruI
5505 příspěvků moje polička 30. března 2024 19:12

Tabea Tak asi jim připadá takové osobnější, když už tam píšou jméno, aby tam byl i příslušně použitý rod. Jinak předpokládám, že napsat tam obojí by bylo organizačně jednodušší.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 30. března 2024 19:20

Tyana no ony taky ty operace vetsinou driv delany nejsou, spousta lidi je ani ke stesti nepotrebuje. A ty "hormony" byvaji oddalovace puberty, tj nic co by vylozene skodilo(pouzivaji se treba pri lecbe rustovych poruch). Neni to tak, ze se 13letymu diteti daji pohlavni hormony druheho pohlavi, ale ze se naopak v ramci lecby oddali puberta, aby se prave mohlo poradne vysetrit a dostat potrebnou peci.