Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Tyana
příspěvků moje polička 30. března 2024 19:45

711990 následuje cross fáze, takze si některé (řízené dívky) prochází klucici pubertou - viz. článek Fifkove na webu Šance dětem.

Švédsko třeba od roku 2021 zprisnilo pravidla pro přeměny pohlaví. "Mladiství, kteří trpí genderovou dysforií, si nově budou muset počkat, až dospějí. Až pak jim lékaři předepíší blokátory hormonů a upraví poprsí."

Kdo z nas byl v 18-ti letech opravdu dospěly?  Jako mentální dospělost se průměrně dosahuje kolem 25 roku

Offline MP Marge
6942 příspěvků moje polička 30. března 2024 20:01

711990 To ale neni uplne pravda. V USA se sex hormones muzou dat uz ve ctrnacti a chirurgocke zakroky se delaji od patnacti - oficialni doporuceni World Professional Association for Transgender Health. Chtela jsem dat clanek, ale nejde mi vylozit odkaz.

A porad tu hranici snizujou

To je taky nejcastejsi stiznost jedincu, kteri se ted pomalu, ale jiste zacinaji objevovat v mediich s tim, ze v sobe dospivani meli hormony a chirurgicky zakrok, a ted toho lituji - ze jim nebyl poskytnut dostatecny cas na to, aby si to promysleli. 

Offline MP Marge
6942 příspěvků moje polička 30. března 2024 20:07

Tady Chloe

dostala ve 14 testosteron.

Offline MP Marge
6942 příspěvků moje polička 30. března 2024 21:27
Reakce na Tyana:

711990 následuje cross fáze, takze si některé (řízené dívky) prochází klucici pubertou - viz. článek Fifkove na webu Šance dětem.

Švédsko třeba od roku 2021 zprisnilo pravidla pro přeměny pohlaví. "Mladiství, kteří trpí genderovou dysforií, si nově budou muset počkat, až dospějí. Až pak jim lékaři předepíší blokátory hormonů a upraví poprsí."

Kdo z nas byl v 18-ti letech opravdu dospěly?  Jako mentální dospělost se průměrně dosahuje kolem 25 roku

​Ja si pamatuju, ze jsem pred par lety cetla, ze Svedsko i Anglie puvodne mely velice uvolnena pravidla, a ze se tam premeny pohlavi v dospivani normalne delaly, ale ze pak doslo k nejakym zalobam, takze se to zprisnilo. Casove by to myslim docela odpovidalo.

Offline MP Marge
6942 příspěvků moje polička 30. března 2024 21:39

Jeste, kdyz uz tady plevelim, jsem nasla clanek, ktery jsem si ulozila zhruba pred rokem. Pamatuju se, ze me tenkrat sokovaly dve veci - ze k tento neetickym praktikam dochazelo v konzervativnim Missouri, a ze na ne upozornila aktivistka za LGBTQ prava - odkaz zde

Predepsat sex hormones trinactiletym detem po pouhych dvou, opakuji DVOU, sezeni u terapeuta, to je tedy za me velke WTF .

A to je jen spicka ledovce toho, co se tam delo.

Pamatuju se, ze to byl tenkrat velky skandal, bojovnici za trans prava mlceli jako zarezani, a ja jsem si rikala no jeste ze jsem se tam neprihlasila na ten konkurz! Bylo to v dobe, kdy jsem vazne uvazovala o prestehovani do Missouri a v te nemocnici bylo zrovna hodne volnych pracovnich mist

Offline Kokoska
35381 příspěvků moje polička 30. března 2024 23:19

MP Marge v USA nemusi mit nezletily k takovym zakrokum nebo lecbe souhlas zakonneho zastupce?

Offline MP Marge
6942 příspěvků moje polička 31. března 2024 00:10

Kokoska To musi. 

Offline MP Marge
6942 příspěvků moje polička 31. března 2024 00:15

711990 Jinak tedy ja se vyjadruju ke Statum a  mistnimu odezdikezdizmu; samozrejme nevylycuju, ze jinde se to dela citliveji a lip. To, co popisujes, je jak by se to delat melo, a pokud se to nekde dusledne dodrzuje, tak me to jedine tesi.

Offline Dru
příspěvků moje polička 31. března 2024 03:53

"Puberty blockers" nejsou nic neskodnyho. Jeden z hlavnich je napriklad Lupron, ktery se mimojine pouziva, cituju "to perform chemical castration of violent sex offenders". Jj, to bude pro deti super vec.

A tady clanek of Reuters, kteri pocitali pojistny udalosti ohledne deti & puberty blockers, hormonu, a operaci (mastektomie a operace pohlavi)

Reuters

"At least 14,726 minors started hormone treatment with a prior gender dysphoria diagnosis from 2017 through 2021, according to the Komodo analysis."

"Hormone treatment may leave an adolescent infertile, especially if the child also took puberty blockers at an early age." (A je nutno podotknout, ze neplodnost neni jedinym vedlejsim ucinkem - jsou tam taky super zalezitosti jako atrofie delohy, strasna bolest, nemoznost dosahnout orgasmu...)

Ohledne operaci:

"The Komodo analysis of insurance claims found 56 genital surgeries among patients ages 13 to 17 with a prior gender dysphoria diagnosis from 2019 to 2021. Among teens, “top surgery” to remove breasts is more common. In the three years ending in 2021, at least 776 mastectomies were performed in the United States on patients ages 13 to 17 with a gender dysphoria diagnosis, according to Komodo’s data analysis of insurance claims. This tally does not include procedures that were paid for out of pocket."

A pokud tohle pro nektere nebude dostatecne desivy, doporucuju taky tenhle rozhovor ohledne nove "leaknutych" files z WPATH (World Professional Association for Transgender Health)

Youtube

Tohle cely je hnus a zlo nejvyssiho stupne, Mengele by jasal. Vsichni zodpovedni "profesionalove" (psychopati a proste reznici) by meli sedet za mrizema, a vsichni "progresivni" tleskanci, kteri bojovali a bojujou za nynejsi "trans prava" jako Self ID by meli (ale samozrejme nebudou) minimalne zpytovat svedomi, protoze tohle naprosty silenstvi nam prineslo nejen muze - jo, MUZE - v zenskych sportovnich kategoriich (vcetne treba MMA - vyhledejte si co svym souperkam udelal Fallon Fox), muzsky sexualni devianty v zenskych vezenich, pedofily "kojici" miminka drogama vyhnanym sajrajtem a verejne priznavajici, ze jim z toho stal (samozrejme rada dam ke vsemu odkazy/screenshoty)... ale taky zmrzaceny deti, ktery nikdy nebudou mit sanci mit vlastni rodinu nebo jakejkoliv sexualni zivot.

Ale chceme byt ti dobri, hodni, progresivni a liberalni (vsechno v uvozovkach) tak tomu nahymu Cisari budeme tleskat az si ty mozky z hlav uplne vytleskame.

Offline Dru
příspěvků moje polička 31. března 2024 04:04

A tady dobra konverzace, kde se o tomhle (hlavne o tech detech) bavi trans zena s trans muzem

Youtube

Offline Kokoska
35381 příspěvků moje polička 31. března 2024 10:38

MP Marge a teda rodice tem nactiletym podepisou souhlas s hormonalni lecbou nebo dokonce s operaci? Jako proc? Ze jinak s tema detma nevydrzi, nebo by jim deti utekly z domu nebo jak? Neni to teda taky trochu vychovou, kdyz treba od malicka nazor a vule ditete je nedotknutelny, bere se to jako pravo ditete se rozhodnout, aniz by se neco vysvetlovalo, diskutovalo se o tom? Nebo to je fakt tlakem verejnosti? Ze kdyby ditko nekde vykecalo, ze se k tomu rodice stavi negativne, meli by problem? 

Offline Garfie
28730 příspěvků moje polička 31. března 2024 10:48

Tyana DruI Oni soutěží dohromady, není tam zvlášť kategorie pro kluky a pro holky. S tím diplomeme je to pochopitelně pravda, ale já si teda myslím, že to používají i pro nějakou statistiku, jestli prostě z dlouhodobého hlediska mívají lepší výsledky kluci nebo holky a jestli se to třeba mění s věkem...taky by mě vlastně taková statistika zajímala. 

Offline Dru
příspěvků moje polička 31. března 2024 10:48

Kokoska Ono je treba uplne normalni, ze "profesional" rekne rodicum, ze pokud to diteti neodsouhlasi, dite spacha sebevrazdu. To presne se stalo treba te Chloe Cole, kterou uz Marge zminovala.

To, co popisujes, hraje roli, stejne tak ten tlak verejnosti, a vsechno ostatni. Vsechno se to hezky seslo.

Offline Kokoska
35381 příspěvků moje polička 31. března 2024 10:49

Dru je to az desivy. Nejak mi to pripomina "kdo nejde s nami, jde proti nam" a hrrr na nej!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. března 2024 11:10

Dru Mi to přijde úplně na hlavu, ale je to logické, když ty rodiče pořád ustupují dítěti, tak potom už prakticky není východisko, buď spáchá sebevraždu, nebo ji spáchá o pár let později, protože si prosadilo operaci a ta spokojenost nikde. 

Offline stes
9526 příspěvků moje polička 31. března 2024 11:39

To je jeden z následků volné výchovy. Nechce se mi to tady vyjmenovává,všechny co volnou výchovu úplně neuznávaji a je nás víc,rozumí.

Pokud mu do 15ti tolerovali kdeco,žádný autority,má svůj vlastní rozum, furt dokola, tak když si usmysli,že by mohlo být trans, no tak jo

Offline Karja
45135 příspěvků moje polička 31. března 2024 11:53

stesA ty si zastánce jaké výchovy? Nebo jak to tady pořád škatulkujete? Já myslím, že volné výchovy jako takové není zastánce tady nikdo, spíš nějaká ta respektující výchova, nevím přesně, ta terminologie se pořád posouvá. 

Offline stes
9526 příspěvků moje polička 31. března 2024 12:09

Karja ano,s terminologii jsem v tomhle případě taky na štíru. Jestli ctes poradne, nikde jsem netvrdila,že  tady zastancem volne vychovy nekdo je. To si tady poměrně jednoduse udela nazor kazdej. Jistě jsi četla předchozí příspěvky,kde se s několika diskutujicimi na něčem shodujeme. Zjednodušim to,nejde to ale zobecnit. Jsem zastancem vychovy, kde plati,že rozum dite neni do urcite doby totozny s rodicovskym, dospelackym .Pro X dětí neexistuje pojem autorita a pojem poslechnout ...a X rodičů je v tom podporuje. Pak dojde k tomu, co píše trebaMP Marge . 

Offline Karja
45135 příspěvků moje polička 31. března 2024 12:17

stes Já si myslím, že to je mixem všeho, výchova, zájem/nezájem o dítě, nepochopení, vliv prostředí, móda....

Offline olte
770 příspěvků moje polička 31. března 2024 12:23

stes já s tebou naprosto souhlasím