Omfg
MP Marge Myslíš? Není to proste lempl, kterymu je všechno ukradený, pokud se nejedná o jeho osobu? Ale to soudím asi jen dle jeho výpovědi, což asi kecal.
Já doufám, že mu ty psychické problémy neprojdou, že to se musí prokazovat nemoc snad a ne ,,,těžké období,,.
S tou expritelkyni jsem pochopila, že se s jim rozešla až po zjištění, co se stalo.
Sweet PotatoPřed lety se na Petřinách cvoknul nějaký důchodce a než ho dopadli, gympl Nad Alejí měl asi šest poplachů na bombu ve škole během tří měsíců.
tak na ekonomce je to uz nekolik snad let kolorit zkouskovyho, ze nekdo hlasi bombu. Uz to nikoho nevzrusuje, bohuzel jen ty, kteri to musi jet proverit
andulka01 napsal nějaké prohlášení, že ho chtěl dát do útulku, ale bál se, co tomu řekne okolí, tak za ním raději přestal chodit. Že na tom nebyl dobře a kamarádi to nevěděli, tak nemohli pomoct. No hrozný žvásty, který to jenom zhoršují.
barbucha to je on? Já předpokládala, že to bude nějaká smažka, která než za žrádlo pro psa všechno dá za herák... Co proboha takovýho vede k tomu, že vyhladoví psa?
Jo jo, to je on, pan Martin Tomaštík, v současné době někde na útěku v Praze. Dejte si pozor, až půjdete do/kolem nějakýho holičství, vsadím boty že se tady v nějakým uchytil.
andulka01 vraj psychické problémy, to je teraz také populárne, aby sa vyhol trestu, fuj, fuj, je to ľudský úbožiak
skúsiť môže, ale to nefunguje
slniecko chápu. Jen mi přijde hrozné, že tohle cílí na učitele. Zajímalo by mě, opravdu zajímalo, kdo na takový seminář chodíl.
vieš čo, neviem, ako je to s učiteľmi, to by možno vedela letfenixa , ale u psychológov komora požaduje nejaké množstvo školení a niekedy je veľmi neprehľadné, ktoré akreditované sú a ktoré nie. A už mi kamarátka hovorila, že sa z jedného zdvihla po štvrťhodine a odišla, lebo že sa tam prešmyklo nejaké ezo
.
Pokiaľ po pedagógoch chcú tiež takéto niečo, tak verím, že hľadajú akékoľvek možnosti čo najbližšie. A toto vyslovene sa chce tváriť ako také niečo. Ale tak akože pevne dúfam, že si to jednak preverujú a jednak by snáď nešli na niečo tak absurdné.
slniecko o tomto seminári som čítala len tu, my si hľadáme vzdelavania obvykle cez Nivam (bývalé metodicko-pedagogicke centra), hentake bludy by ma žiadno neuputali.
letfenixa vraj ponuka na uvedený seminár prišla mnohým učiteľom priamo na e-mail. Ja som sa o tom dozvedela v jednej učiteľskej skupine na FB. Niekto na to asi upozornil ministerstvo a to sa od toho dištancovalo, až potom sa to začalo šíriť viac v médiách a na FB.
Za šera po čtyřproudovce na koloběžce pokud možno v tmavém oblečení (bez helmy). To už je na Darwinovu cenu.
brrr a ještě na tý kolobce dva, pražský kolorit. Přece nebudou platit za dvě, že.
Těch koloběžek v centru se bojím dost, když vím, jak snadno se dá zapadnout do koleje a padnout přímo před auto.
Nějakou hříčkou osudu jsem se dostala na IG Bureše. A nevěřila očím a uším. Nefalšovaný magor.
andulka01Tady jezdí mezi obcema a tedy po totálně neosvětlených rychlostkách. ![]()
Hele, Dobrovský vyhrál...![]()
Samantha no jo,to není soutěž o morálu,no
Tohle je prosím dort na křtiny. Bejt tím mimi (vím, může být křtěný i dospělý, ale tím hůř) tak celej obřad probrečím. Evokuje mi to náhrobní kámen mladého člověka.

Kana co to ma byt? Tiez som myslela, ze je to nahrobny kamen.
Kan Doufejme, že je to hodně malý mimi:-D Jako kdyby to bylo v klasické formě bez křížku, tak je to moc hezké zdobení.
Kan ježiš, ale to je jasný hrobeček ![]()
Já myslím, že s křížkem by vypadal jako hrobeček i klasický kulatý dort.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje