letfenixa V Globusu už mají "Hurá do školy!" od minulého pondělí ![]()
Omfg
Co se divíte, když vánoce jsou v obchodech pomalu od září ![]()
Mulen přesně. 1.zazvoni a v kramech vystaví Mikulase a sáňky. Jinak měsíc před mi to teda přijde ok, mraky lidi má koncem srpna dovolenou,tak nakupuje teď.
stes Ale jinak to nejde, takto funguje obchod. V dubnu jsme v Klie předobjednávali doplňky na Vánoce, v dubnu! A ve velkoskladě jsou už Vánoce, svíčky, bodce atd.. Jediné co nemají a mít nebudou jsou třpytky, to vánoční sypání, kterým si někteří bez vkusu dozdobují věnce atd. Eu to zakázala, Bohu Díky! ![]()
Kan jojo,vždyť já se tomu nedivila. A zakázáný třpytky beru jako dobrej počin.
Kan Proč jsou třpytky zakázané? Z estetických důvodů to hádám není.
Sweet Potato mikroplasty
SunEclipse Aha, dík.
Karja mám 3 zkumavky třpytek. Schovam je někam hluboko a za 10 let budu bohatá ![]()
Mulen no vieš, ja si to beriem osobne. Posledné roky mám picit, že normálne žijem len cez prázdniny
tak nepotrebujem nič, čo mi pripomína, že sa krátia.
Kan Proč jsou třpytky zakázané? Z estetických důvodů to hádám není.
No kéž by eu vychovávala lidi k estetice.
Karja No doprodej ještě běží, viděla jsem u nás v papírnictví stříbrné, ale velkosklad už to nemá.
Kan jeste by mohli zakazat ten umelej snih, co s tim jsou omatlany ruzny vetvicky a chvoji.
Kan jeste by mohli zakazat ten umelej snih, co s tim jsou omatlany ruzny vetvicky a chvoji.
I ten na horách ![]()
letfenixa jo, mě to taky rozčiluje
. Na vanoce se těším. Na konec léta ne!
Kan Boha a proč by to nešlo? Ozdoby mám troje a točim je po roku a nějaké ty cicurinky k životu nepotrebuju, naopak je mi na zvracení, když mám před sebou hlavní letní dovolenou a mám čumět na vánoční zboží. Tohleto jen uměle vyvolávají obchodníci a ty mezi ně evidentně patříš
Mermaid Tak běž hlavně blinkat někam jinam. :P
Dneska jsem videla u sousedu u popelnice vyhozeny vanocni stromecek, umely, i s tim trpytivym "snehem". Asi se pripravuji na novou sezonu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje