Allysa jsem pro!
Omfg
Mha Ale jenom ten umelej, prosím! Živej sníh je vzácnost!
Dneska jsem videla u sousedu u popelnice vyhozeny vanocni stromecek, umely, i s tim trpytivym "snehem". Asi se pripravuji na novou sezonu.
říkáš umělý ![]()

stes Ale jejda...
toho bych nejraději objala! Jak by se řeklo o člověku, dožil se požehnaného věku...
Garfie jako na to, že je to smrcek, tak klobouk dolů, jak drží, musel být snad někde v ledový komoře
stes To nebude smrček.
Kan a co? Protože taková vydrž už stojí za to,abych přehodnotit svůj postoj nemít stromek
stes To bude nějaká jedle, možná nordman?

Kan dik
stes chudak starej, rezavej. Zajimalo by me, kde ho doted meli, jestli ho nekam strcili a zapomneli na nej.
Kokoska no to i mně,protože je to na sídlišti
Měla jsem jednou kolegu (tenkrát mu bylo asi 22) a když šel po Vánocích z hospody, tak venku sebral vyhozenej stromeček a donesl si ho domu. Pak jsme byli u něj doma tlumočit na návštěvě domácího, protože se měl stěhovat pryč. Naštěstí domácí nešli do ložnice, protože tam pořád ještě stal ten stromek. Tak třeba to byl on. ![]()
Oni byli celkově dost v šoku, protože chlapec neplatil elektřinu, až mu ji odpojili. Nedostatek světla vyřešil svíčkami na hřbitov na okenním parapetu. Svíčky dost čoudily, okenní rámy byly úplně černý.
Tabea To měl chlapec štěstí, že mu to tam nechytlo, mně jednou reklamovala zákaznice naplň hřbitovní svíčky, která prý nehořela, kolegyně ji zapalila ze srandy v zázemí a normalně nám to propalilo stůl. Ty svíčky hřbitovní v místnosti hoří úplně jinak, jak venku, protože složení vosku je parafín a olej. A ani výrobce to nedoporučuje pálit v místnosti.
migreňáček .... fuj, to je nechutný!
a i ty další produkty (pískavice např.), popisy a názvy sekcí (sypání pro vocasy)...
musela jsem se podívat, odkud humor vane... tak z Brna
RoSa trapný teda![]()
To je vidět kde po těch internetech couráš ![]()
barbucha vyskočilo to na FB... tak třeba brouzdá někdo z přátel? ![]()
To je dobrá výmluva ![]()
RoSa No musela jsem se podívat a dvojitý![]()
Jednak obchod sám o sobě, a jednak je to od domu, kde jsem prožila půlku života, za rohem. Jak půjdu k našim, mám po cestě pozdravovat? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje