Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Pinot Noir
29625 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 01:39

Mrakoplas souhlasím.

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:56

Mrakoplas ty modely jsou už tak vysoká móda, že už se nemůžou líbit nikomu.

Videla jsem svatební fotky ze svatby dcery Dostalové. A mně je té nevěsty líto. Přitom stačilo přidat pár cm latky ve výstřihu a na fotce bych viděla šťastnou, pěknou nevěstu. Takhle mi proběhly hlavou všechny ty posměvačné fotky nevěst s výstřihem kozyven.

Offline berush
459 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 10:32

Malvin viděla jsem také... nevěsta je dospělá, svéprávná, vkus evidentně podědila. Není mi jí líto. Byly tam i fotky ze svatby Dostálové, byla jsem docela překvapená, že za byla tehdy štíhlá. 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 14:50

Malvin nemela jsem guglit, nemela! 

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 14:57

Kokoskajá taky foto sem raději nedala. Copak to nevidi? Pochybuji, že takto chodí v civilu. Výstřihy Haliny v jejich nejlepších letech jsou cudné. Pár centimetrů látky a byla by to hezká nevěsta. 

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 16:03

Malvin Já za tím vidím "máš co prodat, tak to vystav" nebo "nemáš se za co stydět", "prsa jsou na tobě to nejhezčí"...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2024 16:17

Prsa vem čert, ale ty ramínka

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 16:33

Malvin jako já nevím, ale to by snad mělo být kvalifikovano jako trestný čin svadleny nebo obsluhy půjčovny .

ja vím, nevěsta nevypadá, ze je nevidomá,  tak se ji to asi líbí  

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 17:30
Reakce na Malvin:

Kokoskajá taky foto sem raději nedala. Copak to nevidi? Pochybuji, že takto chodí v civilu. Výstřihy Haliny v jejich nejlepších letech jsou cudné. Pár centimetrů látky a byla by to hezká nevěsta. 

​to by pár centimetrů nespravilo, spíš pár desítek (20cm)... Se s matinkou předháněly o hloubku výstřihu, ne?

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 18:47

Ty reakce na kampan proti obtezovani v mhd...

Offline Černá kočka
1745 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 19:26

baltik Zatím jsem narazila jenom na reakci M.Kalouska, který opět promeškal šanci mlčet když o tématu evidentně nic neví nebo vědět nechce.

Offline Jitka77
1906 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 00:39

Předvolební slogah ANO "Vrátíme vám, co vám vláda vzala" - jak toho chtějí docílit v krajských volbách, o tom taktně mlčí. Vedle lokálního politika se usmívá Alena Schillerová. OMF, FG.

Offline stes
9030 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 08:45

Malvin proč líto? Myslíš,že ji ty šaty někdo nutil? Nulová sebereflexe, 100% sebevědomí...samozřejmě ať si vezme,co se líbí ji, ale ale...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2024 09:07

Jitka77 tak je to ve všech krajských volbách, celostátní témata, na které to nemůže mít vliv 

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 09:12

baltik

Bohužel mne to vlastně nepřekvapilo

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 12:19

stesnutit ji asi nenutil snad nikdo. Ale je mi líto, že ji někdo nezastavil. Že ji nikdo nenaučil, co je vkusné. Že to sama nepochytila. 

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 12:37

baltik Sweet Potato mě to nepřekvapilo, protože ta kampaň se naprosto minula cílem. Pokud cílem kampaně nebylo dokázat si svoji pravdu, ale změnit nějaký postoj společnosti. 

Abych byla přesná: to téma je hrozně důležité a je potřeba to řešit. Jenže tady se to uchopilo tak strašně nešikovně, že namísto toho, aby se upozornilo na ty nejvážnějši problémy typu: onaniste, ruzni ochmatavaci nebo verbální agresoři se z těch, co by v konkrétních situacích měli pomoct, se vyrobil obecný nepřítel. 

Přitom většina těch, co se k tomu vyjadřuje negativně, statisticky bude mít doma nějaké větší či menší dítě a rozhodně nebude chtít, aby se mu tohle dělo. Jenže místo toho, aby se povzbudili ke spolupráci, udělá se z nich vinnik. 

Jako nejsem sociolog ani marketingový expert, ale řekla bych, že se to dalo udělat mnohem líp. 

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 12:45

continuity to mi neprijde. Prislo mi naopak, ze je to cilene na to, co mas delat, kdyz se v takove situaci ocitnes sama nebo nekdo vedle tebe 

jinak k tematu, kdyz to nekde chcete pröbrat treba s dcerami, doporucuji podcast MDŽ

Offline stes
9030 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 13:04

Malvin to je těžký...není až tak mladá, takže má vlastní, byť blbý, názor. Ne každá holka je vláčná a nechá si do něčeho kecat a doma jiný vzor neměla. Ona si myslí, že ok, takže každýho volba. A v okamžiku, kdy se/jí vystaví ve veřejným prostoru, tak to prostě jede. 

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 14:22

baltik cetla jsem na toto tema vyzkum, tykal se myslim metrav new yorku. jedna z nejmene rizikovych intervenci prihlizejiciho (myslim z hledicka rizika pro prihlizejiciho) je navazat kontakt s obeti. i kdyz teda ten plakat jsem si musela precit dvakrat, abych pochopila, ze prave tohle tim mysli.