Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 18:33

brrr taky se obavam. Strasny, zit v takovem svete.

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 19:42

Dneska v Libeřských lahůdkách se stará paní podivovala, že už nemají žádné pečivo, vždyť je pět hodin. 

Prodavačka: no, pět hodin, dyť se podívejte na to, vyprodaný všecko. Voni sem choděj všichni jenom pro rohlíky, jsou líný jít támhle do Alberta.

Skoro mě přešla chuť na poslední dvě pohankový housky, co se tam oschlé krčily. Ale byli jsme líný jít do Alberta, tak jsme je vzali.

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 19:49
Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 19:57

Sweet Potato když si nevezmeš dvacet deka vlašáku, nemáš nárok na rohlík

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 20:09

žluťásek deje se to i u nás, hlavně v pátek je to problém, ale paní říkala, že jim váznou dodávky, objednaji chleby na víkend a dostanou půlku. 

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 20:46

continuity i kdyby dostali třetinu, tak je fakt bizár obviňovat zákazníky, že nakupují u nich a nejdou ke konkurenci, kůže líný

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 20:54

žluťásek no to je, ale já tyhle věci pouštím jedním uchem dovnitř a... Víc mi vadí, že v pátek ve dvě ten chleba pravidelně nemají. Jak to okecaji, je mi celkem fuk, výsledek je stejný: jsem bez chleba. 

Offline Tabea
7878 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 04:56

žluťásek že se nestydíš, vůbec do toho obchodu chodit...

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 09:19

No ale pokud to neni primarne pekarna, ale pecivo prodavaji jako doplnek k ostatnimu sortimentu, tak snad ho nemusi mit celou otviraci dobu? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 09:36

Kokoska ale neměli by si stěžovat, že ho vykoupili lidi, co nechtějí do Alberta 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 11:16

U našeho řezníka mají houstičky, chleba, knedlíky... a vždycky mi je sami nabízej

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 11:28

Kokoska myslim, ze presne vim, ktere liberske lahudky ma žluťásek na mysli. A tam bezne pecivo prodavaji, maji tam celou vitrinu plnou kolacu, buchet, satecku, k tomu kosiky s rohliky a houskami, chleba. Pak tedy pult s chlebicky a salaty, pak vitrina s rizky a karbanatky... Ja to vzdycky povazovala za pekarstvi/lahudky. Vlastne jsem tam nikdy nic jineho, nez to pecivo, nekupovala. Neni to jako kdyz u reznika maji par rohliku, ktere prodaji lidem k sekane a vlasaku.

Offline Janulik03
20010 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 11:32

Si myslim, že jedna blbka niečo zahlásila , radoby vtipne

Čo neznamená že si tak vravia v tom obchode ostatní.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 13:07

Evaeva no stezovat by si nemeli! Ja bych se naopak chlubila, ze to mame tak dobry, ze k nam jdou lidi radsi nez do Alberta!

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 13:11

Zuzuli tak to je jina, ja tenhle obchod neznam. Vlastne jsem zahlidla nejaky mensi jako bufik s timhle nazvem na Budejovicke poliklinice, ale jsem to nezkoumala, nebyl cas.

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 13:15

Kokoska Přesně tak, a prostě bych přizpůsobila množství.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 14:01

Kokoska oni nemají špatné produkty, ale taky to beru jako lahůdky a pekárnu.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 16:31
Reakce na brrr:

Obávám se, že to má holka spočítané

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-iranska-studentka-se-na-protest-svlekla-na-verejnosti-40495612#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

​Tak už je prý v psychiatrické léčebně. Nedělám si iluze, co se s ní bude dít, i když za ni oroduje Amnesty International.

Offline Jitka77
1906 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 17:15

Myslím, že se jim v lahůdkách tahle špatně odhaduje množství pečiva, které na den objednat. Umí si asi spočítat, kolik potřebují jako přílohu ke svému sortimentu, ale těžko můžou předvídat, kolik lidí se ten den zastaví pro šest nebo deset rohlíků do sáčku. Svým způsobem je chápu, v některých restauracích mají (nebo mívali) pivo jen k jídlu, například.

Offline Janulik03
20010 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 17:57

Za tych 5 rokov, co som robila v predajní, kde boli aj pekárenské výrobky, ktoré piekli vždy čerstvé a nie rozpekane polotovary, som pochopila, ako je ťažké vypočítať spotrebu. A hlavne na konci zmeny sa vsetko nepredane vracia do pekárne, okrem zopár veci, ktore sa môžu predať na druhý deň so zľavou. A pekáreň berie späť len určité množstvo, zvyšok je strata. Ked sa zatvára o 17, tak akosi mať plný sortiment je čistá utopia, aj ked su ludia na toto zvyknutí zo supermarketov. 

Ono niekedy stačí, aby sa na jeden deň zatvoril blízky obchod, konal sa nejaky trh, a podobne a už su výpočty niekde inde.