MP Marge No ale teď mám nějaký dejavu, že jsi mi doporučovala nějakou knížku o komunikaci a provlemovejma lidma a někdo to dokonce našel i v CJ, a já to samozřejmě zapomněla někde v propadlišti svoji hlavy. Zapisuju do jeziskovych knih
Omfg
Karja Vidis, to si vubec nepamatuju ![]()
Karja difficult conversations? Český teda nevím. Čeká na mě v EN na nočním stolku
Karja to jsem byla ja a bylo to difficult conversations :D
Karja MP Marge Nebylo to Walking on Egshells aka Život v papiňáku? Ale to se týkalo vysloveně určité skupiny poruch, dost BPD
To je, pokud vim, specificky pro BPD, ale zase ony se ty znalosti pak daji aplikovat na ledacos - mne se to osvedcilo moc, kdyz u ex-samba propukla schizofrenie.
Lilly_Ku Jo a někdo mi to nasle v cestine:D. Ale to už dám, dekuju!
Karja Ptaly jsme se na to tenkrát spolu, mám to někde uložené. Těch knížek s názvem Difficult conversations je totiž několik, od různých autorů. Jak na to narazím, tak to sem hodím.
Fico hostem v ruské televizi. Těší se na návštěvu Ruska. Víc už Putinovi do řitě vlézt fakt nemohl.
Děs. Doufám, že toho se u nás snad proboha nedočkáme.
Torrah - súhlasím, des, bieda a hanba - a strašná bezmocnosť ,z celej slovenskej „ vysokej “ politiky . Na druhú stranu tiež kopa srandy, ak má na to niekto žalúdok . A to ste už počuli, že budeme mať novú hymnu ? Tak nie celkom novú - ale upravenú, lepšiu ! Ako keby neboli vážnejšie a dôležitejšie veci, ktoré treba riešiť - a zaplatiť. Bože, Bože, ako ešte dlho ?!
Blanka ... asi dokud "nevstanú noví bojovníci"
Samantha - no to máte pravdu, tých „ politikov “ je toľko, a pribúdajú stále noví a noví - a to preto, že sa slušne dá vyžiť z akejkoľvek politickej práce , vždy sa dá založiť nová strana, a tá je platená aj s celým aparátom, bez ohľadu na to, ako sú zbytoční . Skutočne stále pribúdajú a nedá sa povedať, že by to bolo k úžitku krajiny . Niekde som čítala porovnanie, koľko- na počet obyvateľov- má ktorá krajina poslancov a podobne .Tak to my sme na špici ! A nielen že sú nadbytoční, ale aj nebezpeční ,a tí naši sú navyše presvedčení ,že môžu robiť čokoľvek .
Blanka jsem dost zvedava, jeste ze nemuzou zmenit text!
K té nové slovenské hymně
Torrah ten je dobrý. A Fero tiež:)
slniecko Fero je výbornej. Znáš tu scénku s Ivanou Christovou? Tu si pouštím párkrát do měsíce.
stes Já miluju to jeho nakupování kytek v zahradním centru, mám to občas v přímém přenosu a to je realita, ty kecy zákaznic teda úplně. :D
slniecko Fero je dobrý, taky ho sleduju :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje