brrr
to neni normalni![]()
Omfg
Ounz To je odbornik:-D!
Karja no!
Ounz mi to připomnělo seznamy homosexuálů
Jsou ještě teplé
Ale jinak je Zdechovskej docela fajn :)
Ounz Nekde na FB to zduvodnoval, nemuzu to najit, myslim te se blbe vyjadril, takovej magor to neni.
Mutziputzi tak to se vyjádřil opravdu hodně blbě
V rozhovoru se také vyjadřuje k boji za ženská práva. „Boj za ženská práva se dnes bere jako možnost, jak vysosat peníze do některých neziskových organizací pro lidi, kteří si na tom postavili živnost,“ uvedl europoslanec.
Prohlásil, že nechápe svět, ve kterém se neustále mluví o nějaké diskriminaci žen. Argumentuje, že na vysokých školách ženy dominují a že neexistuje žádné povolání na světě, mimo kněze v katolické církvi, kde je žena nějak diskriminována.
Je to magor, je.
Mutziputzi Já četla jeho pozdější na tw, mélo to hlavu a patu, ale ten seznam dvaadvaceti mu už nikdo neodpáře.
Sweet Potato Vid ted to tam spolustranici prepocitavaj a jsou na dvaceti a rikaj si, sakra, tak ktery dva nam chybej!!!:-D
Karja A ty pohledy po straně: Pepo? Franto?![]()
Sweet Potato To jo a ted si predstav, ze maj jet na nejakej sjezd a maj spolecne pokoje....ta panika! Navic vsichni budou jak urvany ze retezu, aby se nahodou o nich nerikalo, ze jsou ti do poctu!
Karja Tak na ten sjezd bych asi chtěla akreditaci!![]()
Karja nejak se mi nedari si predstavit lidoveckej sraz se stripterkama![]()
razorblade Tŕeba si půjčej kostýmy od Šablatůry
razorblade To nepotrebujou, ty spolustranice to nejvic odnesou, aby je prece taky nezapocitali! Sweet Potato No nicmene, pokud bude vetsina na jednadvaceti...tak to bude spis Tomasi?
„Neměli bychom nikomu lézt do postele a kontrolovat, jestli má v posteli chlapa, nebo ženskou."
Ano, toto je správný a korektní názor. Škoda jen, že zároveň jedním dechem může dodat přesné počty těch zvrhlíků.
barbucha :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY