barbucha a jeste zapomnel na zviratka!![]()
Omfg
Kauzu seznamu homosexualu hezky na twitteru glosoval Jakub Zelezny
razorblade jo, to je stare, ale velmi presne. ja nevim ale ti lidovci to imho delaji schvalne, takhle blbi byt nemuzou.
A cetli jste tohle o Valkove?![]()
Hele zas to že spojuješ homosexualitu se zoofilií nestaví tebe do úplně liberálního světla![]()
razorblade to je docela drsný...Urválek byl šílenej gauner
razorblade Nopekny....
Ten Zdechovsky mě mrzí. On je jinak dost dobrej. Tohle je nešťastná causa. Myslel to dobře, blbě provedl.
Válková je Teda dost nechutná. A ještě s Urvalkem! Pevné doufám, že ten Urvalek ji zlomí vaz.
razorblade to je na přesdržku![]()
Mutziputzi ty ukvapené závěry zas nesluší tvému obrazu který o sobě vytváříš![]()
seznamy/počítání homosexuálů a výroky typu toho, který citovala barbucha, jsou pro mě na stejně otřesné úrovni, jako tebou kritizované srovnávání, a to bylo přesně to, co jsem svým postem chtěla vyjádřit. takže ano, trefila ses, ale kapku do jinýho cíle:-)
A cetli jste tohle o Valkove?
Soudružka UrVálková.
Ta svoloč nemá kapku soudnosti a studu!

Sweet Potato jezisi, tak to je hodne cernej humor.. ![]()
Sweet Potato to je fakt trapas...![]()
Dnes se koukám urodilo. Díky Bohu za ty vulgarizmy. Asi nikdo nečekál, že to přizná, pak.by se hrave stal spolupachatelem.
Pokud jsme si mysleli, že vrchol vsecho byl únos prezidentského synka, zle jsme si mysleli ![]()
![]()
Podle Denníku Nse Haščák u soudu snažil vysvětlit, že formulace „odjebat čur*aka“ může mít různé výklady, protože samotné použité sloveso má ve slovenštině desítky významů.
Sweet Potato je i verze s lakem na vlasy ![]()
continuity ja som momentálne v štádiu, že si to nechávam prerozprávať, myslím ten proces, resp. manžel mi zhrnie najpodstatnejšiu dejovú líniu dňa, lebo čítať to ma normálne vážne deprimovalo.
Tentokrát se neomlouvá mužům, ale rozmlouvá mamograf, jakožto prudce nebezpečný, kravka
Sweet Potato strasny ![]()
Sweet Potato dikybohu na ni snad podaji TO
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY