„Pokud se s námi někdo opravdu chce setkat, jsme připraveni. Nejlepším místem pro to je hlavní město Ruské federace, město hrdinů Moskva… Určitě zajistíme pracovní podmínky a bezpečnost. Garance je stoprocentní,“ citovala Putina RIA Novosti.
![]()
„Pokud se s námi někdo opravdu chce setkat, jsme připraveni. Nejlepším místem pro to je hlavní město Ruské federace, město hrdinů Moskva… Určitě zajistíme pracovní podmínky a bezpečnost. Garance je stoprocentní,“ citovala Putina RIA Novosti.
![]()
Chcete říct, že teď má ještě mozek v pořádku? Mno...
A to já si zrovna myslím, že Putin je stejnej asketa jako byl Hitler. Tak nějak mám podezření, že podobný kreatury se vysloveně bojej, aby se nestaly na něčem závislý, aby je něco nedokázalo - proti jejich vůli - ovlivnit... nedejbože nějaká slabost!
A my jim stoprocentně věříme! ![]()
barbucha jo, Puťka na sebe bude ultraopatrnej
andulka01 tam jedině ve skafandru a nic nekonzumovat!
continuity nedavno zemrela jedna znama s transplantovanou ledvinou, ktere leky zpusobily nador. Jen at si to dedci malujou.
RoSa a nechodit k oknum!
Vime, budou stoprocentne v bezpeci, hodne dlouho, dokud neco nepodepisou. Vsak to zname z historie.
dneska se všichni předháněj v absurditách ![]()
Znalecký posudek slovenské studie vyvracející covidové dezinformace by měla vypracovat Soňa Peková, požaduje slovenský zmocněnec.
ČRo si nechal udělat nějaký předvolební průzkum. 41 % voličů by si přálo jednobarevnou vládu ANO. 37 % jako druhou nejlepší možnost vybralo ANO a SPD.
jo, to jsem slyšela v pátek asi 5x v každých zprávách, nakonec jsem musela přepnout stanici
trochu mě uklidnilo, ze vzorek byl 1000 lidí, tak snad to nemají tak úplně dobře statisticky podchyceno
brrr Strašný. Nejhorší je, že já pořád nevím koho volit a neví to ani můj názor (manžel).
brrr Strašný. Nejhorší je, že já pořád nevím koho volit a neví to ani můj názor (manžel).
mám to úplně stejně
Já hlavně vím koho nevolit... původně jsem si myslela že to budu mít tím jednodušší, ale teď to skoro vypadá že mi snad nikdo nezbyde ![]()
barbucha ha, přesně, mně taky přijde, že nikdo nezbyde....
barbucha Pokud to pojmu velmi schematicky, tak je politologicky známý fakt, že naše strana voličů je mnhoem náročnější a na každé straně si najde něco, anebo někoho, co nevyhovuje... Takže najít stranu, na které mi něco nebo někdo nebude vadit, je nemožné. Ale je to idealistický přístup do značné míry. Mě to paradoxně letos přijde docela jednoduché. A ani bych nepoužila oblíbený postoj volby menšího zla. V tom vyhraněném dnešním světě je pro mě nejdůležitější bezpečnost a hodnoty, lze to shrnout do postoje "jít bránit např. Estonsko, protože je to správně, nasadit vlastní krk a nepodlehnout srabáckému čcháčkovskému postoji ať to udělají jiní, hlavně že mám telku a řízek... ". nad čím víc chcete dumat? ![]()
barbucha No hele, to chce vyházet strany, které ti fakt z principu vadí a z toho zbytku, které se skřípáním zubů sneseš, prachsprostě losovat ;o)
Victoria Mám to stejně, dnes člověk vybírá podle těch základních lidských hodnot snadno. a podobné psala i Archivářka v jiném vlákně. Ona ještě citovala někoho jiného.
A na všechno ostatní je tu volební kalkulačka.
notna Taky to mám podobně. Už jsem vyrostla z toho, že hledám dokonalost. Ani doma nemám protějšek, který by vyhovoval úplně ve všem. Stanovila jsem si priority, setrvání v EU, NATO, obrana, min. 2 % HDP na zbrojení, žádné Rusko a alespoň snaha o vyrovnaný rozpočet, nebo přesněji žádné ekonomické šílenosti. A vybírám z toho co zbude - co vím tak mám možnosti 3. A vzhledem k tomu , že minule jsem volila SPOLU a předtím Piráty tak teď to asi dostanou STAN ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.