Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. zaří 2025 16:28

Jos Taky jsem koukala co si lidi nechají líbit, strašný. Ale čemu se divím u nás z těch porad chodí kvalitáři taky v pěkným stresu a holky chodí brečet na wc. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. zaří 2025 16:49

Kan ono staci jeden narcista a atmosfera strachu. Ale vybarvil se panacek. Priznavam, ze mi jako frajirek vzdycky prisel spis manazer Fejk. No a ono to je asi cele dost naopak! 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 27. zaří 2025 17:23

Jos kamarád tam pracuje a jakej je Bobek "super" šéf říká už dávno. Takže já tomu věřím a vlastně jsem ráda, že to konečně prosáklo na veřejnost, a všem jeho podřízeným bych přála, aby se to teď už pod koberec nezametlo. Jenže chápu ty, co to vydrží - většinou kvůli lásce k té práci, není to podnik, jakých by bylo v každý čtvrti půl tuctu...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. zaří 2025 17:39

999 Haha, já bych asi uplakane robátko utěšovala hodně na hlas, že ty balónky rozdávají zlí lidé a cestou se stavíme v Teddi a koupíme balónek jinej a líp barevnej.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 27. zaří 2025 17:52
Reakce na Jos:

Docela me prekvapila ta kauza se Zoo Praha. Hrozne, jak dlouho se podobne chovani opet zametalo pod koberec.

​Nemas nejaky odkaz? Ja mam k Zoo Praha citovy vztah, tak me zajima, co se tam deje. Ale kdyz jsem se to pokusila vyhledat na Seznamu, tak jsem se dozvedela jen to, ze se tam narodila ctyri mladata kapybar...

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 27. zaří 2025 17:53

Ja so o Bobkovi myslím taky svoje, bude to pěkný narcis. Moc mi někonvenují ani ty články co píše. A definitivně se vybarvil u ty zamaznuty lanovky, nedej bože, aby mu vedle pavilonu vyrostla vyšší budova. 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 27. zaří 2025 17:59

continuity Diky!

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. zaří 2025 17:59

Anema ja to prave beru a plne chapu, ze neprasknou do stolu. O to je to zoufalejsi, ze roky je to verejna vec...a nic. MP Marge moment zkusim poslat denik N, tam je to asi nejobsahlejsi....ale nevim jestli to umim odemknout. Kdyztak to druhe je dostupne co posila continuity

https://denikn.cz/1848851/projevila-jste-se-jako-krava-druha-tvar-popularniho-reditele-prazske-zoo/?cst=62df2e130160dec98d4e919e5e32ec32b7724a8898cedb14fd51f69636a5e6bc

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. zaří 2025 18:04

continuity ja ho prave mela dluho za veselo strycka. Fejk mi vzdycky prisel takovy podezrelejsi, ale nedavno mi ho algoritmus na FB nabidl a prekvapil. Pak tam mel takovou kauzu s Bobkem, kdy psal veci, co jsem netusila a nakonec tuhle novou kauzu asi odstartoval svym verejnym dopisem. 
Jinak se v dejinak reditelu vubec neorientuju, netusim kdo ma jake zasluhy. Vlastne znam jen genialniho Vagnera a jeho vizionarsky pristup, jak vyvezl zvirata z Afriky za minutu dvanact...Jiste by mi tu nekdo vysvetlil, ze to neni cernobile. Ale spis ilustruju, ze znam jen jeho

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 27. zaří 2025 18:19

Jos po Praze se to ví už dávno... je s podivem, že to ty lidi tak dlouho vydrželi... asi fakt z lásky k práci a zvířatům...

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 27. zaří 2025 18:32

continuity To je strasny

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 27. zaří 2025 18:36

Josno přesně jak píšou kult reditele, podle stránek to vypadá, že tam nikdo jiný snad ani nepracuje. 

Třeba tady ten článek https://www.zoopraha.cz/vse-o-zoo/z-reditelny/reditel-miroslav-bobek

Vždy to je šílený, vyjádření, že získání slonů považuje za svůj velký úspěch. Vyjednával to tehdy se Srí lankou Stašek, no prostě JáJaJa.

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. zaří 2025 18:43

continuity no jasne, ted uz mi to taky zapada do obrazu. Jak se postupne ta skladacka slozila. Ale sama chodim do zoo treba 2-3xrocne, nejak by me to nenapadlo. Navic ta zoo prosla neskutecnou promenou. Pritom, ze Ludvik krade clovek vedel hned od prvaku . Ale musis mit osobni zdroje a to ma jen urcite okoli. 

Offline Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 27. zaří 2025 18:48

Od kamarádky, která tam pár let vydržela pracovat, toho vím hodně. Je pryč už skoro dva roky, prý myslela, že užje to za ní, ale jak se to teď konečnězačalo odkrývat, opět jíje zle. A není z těch, které jen tak něco rozhodí.

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. zaří 2025 18:49

continuity no a medailonek reditelu je taky dost nedustojny. Jen jsou tam vyjmenovani s daty a tituly, ale bez jakychkoli "uspechu". Skoro by ctenar vydedukoval, ze zoo z popela vstala az s poslednim reditelem. Jsem zvedava, jestli se vsechno hase zamete pod koberec, ze tentokrat papalas aspon nekrade

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 27. zaří 2025 18:54

Krátce se vrátím k tomu, co jsem psala někdy v létě, o kamarádce, kterou dlouhou dobu týrala její matka, asi si to pamatujete... 

Realita je momentálně taková, že mámu jí vrátili z léčebny zpět domů /a ne, fakt nebyla jiná možnost, kamarádky se nikdo neptal, nikdo jí nedal na vybranou, kdyby matka v zařízení zůstala, musela by pobyt platit, což by pouze generovalo dluh, který by stejně musela řešit kamarádka/. Místní soc. pracovnice opět nepomohla, jen jí dala žádost o příspěvek na péči, to je vše. Kamarádka se mámě snaží vyřídit důchod. Dál řeší všechny problémy, které máma způsobila, cestuje mezi úřady a máminými lékaři. Protože se to po ní chce. Tohle vyplnit, tamto vyřídit, zaplatit, dojet vyzvednout inkontinenční pleny...

V podstatě se z ní opět stal tichý němý sluha bez vlastního života, protože ten si nemůže dovolit, mámu není možné nechat doma samotnou, potřebuje asistenci ve všem. Kamarádka nadále žije ve strachu a úzkosti z toho, co bude dál. Protože všichni řeší její mámu, protože je to chudák po mrtvici, kamarádka jako oběť domácího násilí se pomoci nedobrala nikde. Její "oblíbená historka" je, že jediná rada a pomoc, kterou dostala v jedné renomované a respektované organizaci, byla ta, ať má nějaké koníčky, aby se z té strašné situace nezbláznila.

Ani jedna z nás už moc nevěří tomu, že tu nějaká skutečná a relevantní pomoc obětem domácího násilí existuje. A ona ji potřebuje. Protože se dostává na hranici toho, co je možné unést. Ale možnosti hledáme dál...

//Kamarádčina máma po mrtvici "zapomněla" na vše, co své dceři kdy udělala, ale všechny domnělé křivdy vůči ní samotné si "pamatuje" velmi dobře...//

Offline Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 27. zaří 2025 18:58

euridike Na to chybí slova.