Ounz to psal zřejmě ve stavu největšího opojení ze sebe![]()
Omfg
Janulik03 Upřímně doufám, že si to ten frustrát vymyslel. I když mi něco uvnitř říká, že si to jen přibarvil, aby byl větší borec, ale že nějaký pravdivý základ tam bude, bohužel.
Pokud ta situace i jen zčásti vypadala tak, jak ji popsal, tak co tam (ne)dělal ten personál?
Mirka Lomil rukama a poraženecky vzdychal, ach ach, jsme zcela bezradní
Sweet Potato Myslela jsem, co skutečně dělal, jestli ta historka má reálný základ.
Mirka ta historika nemůže mít reálný základ, fakt tomu nevěřím
žluťásek budu doufat
žluťásek tak fackování rodiček v porodnici je taková UL ale fakt s reálným základem, celkově k pacientům se v dřívější době zdravotnický personál nechoval (a ani dnes kolikrát nechová) nijak hezky a k rodičkám obzvlášť. že by se to stalo ještě dneska nemůžu úplně vyloučit, já byla teda osobně svědkem porodu ve vedlejší místnosti kde ta dotyčná by trochu proplesknout, tedy obrazně, určitě ne doslova, potřebovala, kvílela že néé ona rodit nebude néé ona tlačit nebude a tak dále.. no nakonec porodila i bez facek i bez tatínka, žádnýho tam neměla.
viktorka_od splavu to jsou ty co si vysni bezbolestnej porod a pak zjistí ze to opravdu boli a zaskoci je to no...
viktorka_od splavu tak já viděla několikrát jak zdravotník prefackal omdletou osobu, ale je to dýl. Dnes se to už nedělá?
Co se dělá s hysterickými rodičkami nevím, na mne asistentka rvala, a to jsem ani žádnou scénu nepředvedla. Ale jsem se ohradila a dala pokoj.
continuity jako fakt? Me jen desne povzbuzovali, i kdyz si myslim ze chvilema bych nejake mirne uzemeni potrebovala:D
rasaNori tak ona byla nějaká nervózní, i když na úplně mladá, vedle porod nedopadl nejlépe a museli na sál.
Rvala na mne ať uz tlacim, ale já presvihla jedinou kontrakci, kdy to už by šlo. Tak jsem na ni krikla zpět, že tlačit budu, ale potřebuji se na to soustředit. Pak dala teda pokoj a po třetí kontrakci jsem porodila hlavicku ![]()
Bylo to druhé dítě a bez epiduralu, věděla jsem přesně, co mám dělat.
continuity to ja u druhe vubec, ale opet si pamatuju tu nejkrasnejsi vetu, tak jdeme na to:D
Jé, teď jsem si díky vám vzpomněla na svůj první porod. Byla jsem hodně mladá a žádná moc osvěta o průběhu porodu tehdy nebyla. Byla jsem v porodnici už víc jak 24hod a pořád nic. Všechny co přišly po mně dávno porodily. Byla sobota večer, klid a službu měla snad nejstarší porodní asistentka, taková drobná, malá paní to byla. Konečně se porod pořádně rozběhl a tahle asistentka byla úžasná. Řekla mi, holčičko, ničeho se nebojte, jdeme na to. Krok za krokem mi říkala (někdy i názorně ukazovala), co mám dělat. Občas mě pohladila nebo držela za ruku. Díky jejímu přístupu jsem to všechno krásně zvládla. Asi jsem měla štěstí, protože tento přístup nebyl moc obvyklý, alespoň podle toho, co říkaly kamarádky.
crazydaisy To je krásný.
Je to o tom přístupu, a že neni člověk sám... Za mejch časů k tomu ještě nepouštěli otce, tak tam chudáci maminy vodkroutily někdy půl dne úplně samy, to bejvalo nejhorší. Já měla poprvé kliku, že k Apolináři chodili medici na praxi, i vyfásla jsem jednoho nebožáka, kterej to se mnou celý absolvoval a nehnul se ode mě. Jako odborná pomoc žádná, ale snažil se mě zabavit, mlel i vo počasí když už si nevěděl rady. A jak se hnul že si odskočí, stačilo kviknout a nevodvážil se mě opustit ![]()
tv já se tedy přiznám že přemýšlím o tom "delam saly ne tyce.."
"diky za info.. jste skveli" :-)
Magráta Že nedělá pole dance, ale cvičí na akrobatickejch šálách, jestli myslíš tohle :)
OliveOyl jo, aha!!! díky za vysvětlení :-)
(sem si říkala, jestli - jak tam nepíše háčky - třeba nemyslí, že plete šály, ale to mi zas nekorespondovalo s těma tyčema...:-)))
Magráta ja som nad tym tiez premyslala ale bala som sa opytat dalsiu hlupu otázku, uz by ma karja dala do kroniky do kategórie dement ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY