Co když jen 2 děti ( samozřejmě postupně; napadlo že " kakat") a to si s dětmi nenaplánuješ, jak dlouho kdo sedí na WC. Jakou máš praxi v docházení dětské skupiny na čas?
Omfg
kocoureksuggy Zadnou, dotycne pedagozky predpokladam letitou, vcetne kakani klientu.
Mutziputzi
Kakání klientů je pořád ještě nepředvídatelné, jakož i jiné vyměšovací procesy, nezávisle na praxi pedagožky.
kocoureksuggy To bys jaksi zpochybnila teorii logistiky a managementu en bloc, v teto branzi musi holt kalkulovat s kakanim, v jine s vypadkem proudu, nekde s chřipkovou epidemii atd...se vsim se da a musi umet pocitat
Mutziputzi
Zpochybním, nepočítáš s tím, že při nastupování do tramvaje spadne dítěti bota a budete jí hledat a spoustu jiných překvapení. Dojet někam je opravdu logistický úkol, taky se může stát, že někam dojedete, obrátíte se a pojedete zpátky.
kocoureksuggy zkusene pedagozky/vychovatelky by to mely umet naplanovat tak, aby na vlak dorazily s nejakym predstihem, stat se muze neco i cestou. A kdyby se dvema nebo trem detem chtelo kakat, muze ostatnich 20 jit se dvema dospelyma v klidu napred a ty zbyle je dobehnou.
kocoureksuggy I s botou musis pocitat, stale mi nerozumis jak to myslim, kdyz ji hledat ani mimoradne kakat nemusite, mate pak cas si na nadrazi zazpivat...to je ten management prave
kocoureksuggy mno já jsem tedy mistr světa v chození na poslední chvíli, ale jsou situace kdy si i já fakt nechávám velkou rezervu a to bych pochod s bandou mrňat na přesný odjezd vlaku do toho započítala.. nebo to byl příměstský vlak co jezdí skoro stejně často jako tramvaj a pak není důvod ho dobíhat.
Mutziputzi jo asi tak. když jsem kdysi v pravěku chodila do pionýra tak jsme vždycky na tom nádraží nejmíň půl hodiny čekali, teď už chápu proč![]()
Víte, kolik času má uč s dětmi na lehký výlet? Nemyslím celodenní.
kocoureksuggy Hele to nevyargumentujes
Musi jezdit na takovy vylety, na ktery cas ma, dobry?
kocoureksuggy a ty výlety jsou nějak povinný?
Mutziputzi viktorka_od splavu
Nejsou ale než trčet na blbý mrňavý zahradě, tak jsou skoro lepší. Jen za dvě hodiny toho až tak moc nestihneš. Tedy někdy jo a někdy holt hledáš tu botu a rukavici ajánevímcoještě.
kocoureksuggy tak jasně, mě by to taky nebavilo, ale to asi není účel
kocoureksuggy Jak jsem rekla no, nevyargumentujes
Mutziputzi
Tak jako mají trčet na nevyhovující zahradě, nebo jezdit na výlety, kde mají čas taktak? Za mě vyargumentováno.
kocoureksuggy to fakt ne, že to nebaví učitelky, to není žádný argument
kocoureksuggy
tak nějak doufám, že nejsi učitelka...
kocoureksuggy Maj jezdit na vylety s optimální casovou dotaci
viktorka_od splavu
Já vůbec nemluvím o tom, co baví nebo nebaví učitelky! Prostě když je na prostoru 20x25m2 90 dětí, tak je lepší vypravit se někam mimo areál. Ale pak holt hrozí to riziko časových presů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY