kocoureksuggy no a já si to nemyslím.
Omfg
kocoureksuggy Jezis a protoze hrozi, tak s nim pocitam a s malejma harantama si holt musim dat hodinu nebo nevim kolik rezervu, uz?
Mutziputzi hlavně je to úplná hovadina, na ty běžný dopo/odpo jedno-dvouhodinový vycházky/venčení děcek se nikam vlakem nejezdí, nebo jsem to aspoň v životě neslyšela a to jsem měla děcka v mnoha školkách
Ze dvou hodin si dáš jednu nebo víc jako rezervu?
kocoureksuggy a vyrazim leda tam kam mi cas dovoli, presne tak
Jenže tam s nima také nemůžeš chodit furt. Ono je to pak přestane bavit. Někdy holt z výletu musíš přichvátnout, aby se to všechno stihlo.
viktorka_od splavu
Tak není řeč o vlaku, stačí tramvaj, někdy i metro.
kocoureksuggy Tady jsou dvě statní školky a syn chodil do soukromé. Ani v jedné z nich nejsou výlety dopravními prostředky běžné, děcka jsou buď na zahradě, nebo jdou na procházku, opravdu procházku, aby měli pohyb, se zastávkou na hřišti. Výlet s použitím MHD je jednou za čas, naplánovaný a oznámený rodičům. Tam prostě s rezervou musí počítat. Nějak nerozumím, o jakých výletech, aby se děcka nenudila, mluvíš.
Jestli ve školkách a školách pracují lidi, co tohle považují za normu, a udělali by to taky, tak to teda potěš. Že to organizačně nezvládly, je snad jasný každýmu, ne? Není potřeba je omlouvat. Tak ať se to vyšetří, bude nějaký závěr a jestli to skončí jen jejich ostudou, tak fajn, zasloužily si ji.
Pinot Noir
Mluvím o státní školce v centru, kde se výlety MHD opravdu rodičům nenahlašují. Jsou běžné, minimálně 1x za 14 dní. Návštěva knihovny, návštěva kostela s programem, vycházka po Pze s průvodkyní/ odborným výkladem, atp. Pokud jdou do parku, nebo na hřiště, tak tam také nemohou chodit každý den, opravdu by je to nebavilo.
kocoureksuggy Knihovna, kostel??? a Praha s pruvodkyni a odbornym vykladem...a skolka?![]()
kocoureksuggy a to bys omluvila, že v centru Prahy přebehli silnici na červenou, aby stihli tramvaj z kostela na oběd? Nechápu srovnání.
Mutziputzi
A v čem je problém? Průvodkyně je standard již několik let, kostel Šimona a Judy a jeho seznámení s Janáčkovou Liškou Bystrouškou též. Před Vánoci to byl Smetana a Má vlast. Ty budeš za chvíli na mateřský, budeš mít čas, můžeš se tam zajít podívat, asi budeš překvapená. Rozpis ti můžu zaslat.
Mutziputzi ty programy pro deti si umim predstavit, proc by si predskolak nemohl poslechnout neco o knihach, o hudbe?
kocoureksuggy tramvaje a metro jezdi co 5, 10 minut, tam uz bych spech na cervenou neomlouvala vubec.
Kokoska
To se mi vkládá do úst, co jsem nikdy neřekla. Spěchá se někdy při návratu ale NIKDY na červenou.
kocoureksuggy to odbočujeme od tématu, asi je to už dobře, ale neumim si představit, že by to mohlo cca pětileté bavit, se třeba pletu, soudím podle sebe![]()
kocoureksuggy a červená na semaforu a závory dole přes koleje je totéž. Pokud na ně někdo od dráhy mávnul, že můžou jít, tak ok, to dokážu pochopit. Pokud se rozhodly samy, tak ne ok.
Kokoska
To se mi vkládá do úst, co jsem nikdy neřekla. Spěchá se někdy při návratu ale NIKDY na červenou.
Na tom prejezdu asi blikala ruzova?
Mutziputzi hele to zas jo. Měli jsme v knihovně programy i pro úplný prťata a fakt úspěšný. Pohádka se jen nečte, ale hraje k tomu divadýlko s plyšákama apod, pak nějaký hry, vyrábění. Děti to fakt baví, chodí tam rády.
Mutziputzi Nesmíš si to představovat jak výchovné koncerty před 30 lety.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY