Co vás dnes zaujalo

16. listopadu 2019 12:21
Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 14. dubna 2025 20:29

Mrakoplas on podle me podvedome vi, ze to tak dopadne, kus od nas jezdi z naseho konce ke skole svozovy mikrobus a muzu tam s ni jezdit na kole, starsi bud poveze muz autem nebo busem od nas. Ale budeme to mit komplikovane jak mlaticka

Malvin od nas busem je to hodina. Autem 15 minut, jenze ted je komplet rozkopane mesto a tim se ranni rozvoz protahuje skoro na 1,5 hodin a to je neunosne dalsich x let. Ona je 29.8, uz ted se ve skolce nudi..

Pinot Noir ta druha skola je stejne kvality jako porg, jen nema takove ,,jmeno,, vyhoda je 9 let skoly najednou a nebo moznost prestupu na porg v ramci 8leteho gymplu. Ja doufam ze muze prekecam, protoze vim ze je dobra!

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 14. dubna 2025 22:26

rasaNorijá právě myslela, že ji ten rok chybí, aby měla mentálně na tu sestřinu školu, ale pokud se ve školce nudí, tak je lepší ji posunout dál. To dojíždění bude výzva, ale třeba půjde domluvit nějaká spolujízda a pristridat se s jinou rodinou.

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 09:28

Smrtka na orloji 148krát zazvoní za každého loni zemřelého kvůli rychlé jízdě - Seznam Zprávy

je  národní den bez spěchu, dnes se ordinuje  zpoždění 13 minut  

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 19. června 2025 08:10

o klimatických změnách s geologem - zajímavý rozhovor....

Offline Mha
příspěvků moje polička 22. října 2025 20:35

Dostal se ke mě přes známou z gymnázia jeden středoškolský průzkum o vlivu změny času na lidskou psychiku.  Slečna, která píše tu SOČ, je prý moc milá, tak prosím, jestli se někdo chcete zapojit a vyplnit:

Jeden dotazník je před změnou času a další bude za čas po změně času.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Q5QKsgaRS0SqfaB33BN9_00IJyeVTtlDgeGgcRrO821UQlZHUlM3SUpaWlM0RUZTTEtMVko4MTZVRy4u

Já si ten dotazník udělala a jako správný hypochondr se od té doby pozoruju

Offline Mha
příspěvků moje polička 22. října 2025 20:36
Offline Tabea
7887 příspěvků moje polička 22. října 2025 21:29

Mha škoda, že jí nikdo neřekl, že tohle je strašlivě dlouhý. Ve 3/4 už jsem to chtěla nechat. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. října 2025 20:56

Tabea

Tak to jsi ještě trpelivejsi než já

Offline Tabea
7887 příspěvků moje polička 23. října 2025 21:23

Mha já myslela na to, jaká ty jsi milá a to mě u toho udrželo.

Online Karja
44236 příspěvků moje polička 23. října 2025 21:27

Tabea Presne, udelala jsem to kvůl tobe Mha a ty toto. 

Offline Tabea
7887 příspěvků moje polička 23. října 2025 21:30

Karja Mha jako dost mě pobavily ty otázky, jak často spolunocleznik zmínil chrápání, cukání nohou, zástavu dechu, ... To by ten spolunocležník musel být spánková laboratoř nebo se mnou spát na směny, aby mě mohl tak bedlivě pozorovat a ještě si to pamatovat.

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. října 2025 21:32

Tabea

A do háje... To byl ale mylný předpoklad

Ale stejně děkuji  za vyplnění (byť se skripanim zubů) 

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. října 2025 21:34

Tabea Karja

Já se pak svého Tohokdospisemnouvposteli ptala, jak spím a on říkal, že neví, že buď vypadám, že jsem mrtvá a nebo on spí taky:) 

Offline Myrtila
5194 příspěvků moje polička 24. října 2025 03:44

Tabea A nebo by spolunocležník musel umět mluvit

Online Pinot Noir
29641 příspěvků moje polička 27. října 2025 13:23

Kluky zajímalo, co se děje při různých teplotách, jaká teplota je na různých planetách a tak, a při té příležitosti jsem narazila na tuhle informaci. Zaujalo mě to, tak sdílím.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-jedno-z-nejchladnejsich-mist-ve-vesmiru-je-v-cesku-je-za-tim-technologie-287060

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. listopadu 2025 12:53

Znovu se ozývám s druhou částí mordorskeho dotazníku, jak se cítíte po změně času.

Jestli se cítíte dost fit, prosím zde je:

Dotazník

Moc děkuji

A teď pádím dočítat do stěžovacího vlákna, kde se operuje, plodí, kojí a přebaluje ostošest, ať mi nic neunikne. 

Offline Tak Betty
6043 příspěvků moje polička 08. ledna 2026 11:54

Četla jsem článek o Elvisu Presley, že před smrtí vážil 160 kilo. Bylo mu 42 let, smutné.

Offline Tabea
7887 příspěvků moje polička 08. ledna 2026 19:26
Reakce na 711990:

DruI tohle jsem svym zpusobem zazila, byt si to nepamatuju. Muj tata nel nabidku na praci v UAE, kdyz bylo brachovi 15 a mne 8. Jenze nasi to odmitli, protoze se bali ze by muj bracha nezvladl mezinarodni skolu, mel zrovna jit na gympl atd. Ja bych pritom mela uplne neskutecnou vyhodu a nejspis bych z toho profitovala celej zivot a bylo jasny, ze jsem dite co by to zfleku bralo. No kdyz sem se to dozvedela skoro v 18, o co jsem prisla, vycitala jsem jim to hodne:D 

​Ja si pamatuju, jaks tohle psala a občas mi to vrtá hlavou. Proč myslíš, ze bys proto měla neuvěřitelnou výhodu a celoživotní profit?

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 08. ledna 2026 23:44

Tabea Já tipuju tu mezinárodní školu, plynnou angličtinu a další jazyk, zkušenost a kontakty? 

Jinak teda tady expati, co žili někde v UAE na to vzpomínají jako na nejlepší expat život ever, dokonce i lidi, do kterých bych to nikdy neřekla. 

Tak Betty Já ten článek viděla, ale stačil mi titulek, vůbec jsem ho neotevřela. Můj táta ho miloval (hráli jsme mu ho i na pohřbu), vyrostla jsem na něm a vůbec si nechci kazit dojem. :-(

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 15:43

Tabea presne jak pise Garfie, mezinarodni skola a tim padem bych se nezdrahala jit studovat dal do zahranici, jazyky...jako moje angličtina je naprosto neproblematicka, ale mohla jsem k tomu dospet driv a bezpracne:)