Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 04. února 2021 14:18

barbucha Překroutila jsi to, do toho se nepouštím. 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 04. února 2021 14:21

ionicera a proč by jako nemohla být krize nebo válka.někdo mi jednou řekl, že dokud máme co jíst a strechu nad hlavou, máme se jako prasata v zite.

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 04. února 2021 14:27

barbucha A proč teda nemůže /nebo neměla by/ jet ta fit důchodkyně nebo rodina, to je úplně jedno, ozdravně skotačit na hory? Znám minimálně dvě 65+, co lyžujou, a raději by na hory než do lázní. 

Více než půl roku tady byly neprodyšně uzavřený domy seniorů, lidi, co už opravdu toho času a zábavy před sebou moc nemaj, zavřený na pokoji a nesměli se vidět ani navzájem. Vadilo to někomu? 

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 04. února 2021 14:29

mirajo 

To se neptej mě, proč nemůžou na hory. Já bych je pustila

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 04. února 2021 14:45
Reakce na barbucha:

​Například?

​Např. kadeřnictví, pedikúra, zubní hygiena, trhy se zeleninou...

Jaký je teda rozdíl mezi lázněmi a hotelem?

A cvičící v posilovnách se taky neolizují a nekoluje tam jeden hrnek, a přesto jsou zavřené.

Nakaženými důchodci proudícími z lázní naše ekonomika rozhodně ušetří

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 04. února 2021 14:54

Prosím vás, vy co máte po Covidu a nechaly jste si dělat odběr na protilátky, jak se čtou hodnoty? Nejsem schopna to nikde vyčíst, asi už blbnu. Něco jsem našla, ale teď jsem mluvila s kamarádkou a ta má ty hausnumera úplně jinak... Třeba viktorka_od splavu ?

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 04. února 2021 14:55

EDITH4B závisí od laborky. Mela bys tam mit napsane intervaly. 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 04. února 2021 15:00

continuity mně ještě výsledky nepřišly, tak jsem to chtěla nastudovat a fakt je to různý...

Offline dorka
120 příspěvků moje polička 04. února 2021 15:08

Ježíši, v březnu mám jet do lázní, hodně jsem se rozmýšlela, ale bylo mně řečeno, že si nemám co rozmýšlet, pokud chci normálně chodit, no ale teď teda nevím, jestli se mám bát  nebo si to vyčítat 

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 04. února 2021 15:19

Pinot Noir 

Myslíš fakt vážně, že kadeřník je mnohem důležitější než lázně?

Posilovny jsou zavřený proto, že tam lidi funěj jak v posledním tažení, pot z nich cáká, půl metru od sebe... ale mně je to jedno, já bych nechala otevřený všecko a děj se vůle boží.

Jen nechápu, že si každej vždycky musí najít nějakou skupinu, na kterou tuhle bídu svalit, který tu mizérii vyčítat. Obraťte se na Babiše nebo Blatnýho, ty to tady vedou (od desíti k pěti).

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 04. února 2021 15:25

dorka ale tak to budes asi neodkladny pripad jako tata. Je po velke operaci, tam to ty lazne chce a je myslim i povinnost do nich nastoupit do nekolika mesicu od operace (jestli to kvuli covidu nezrusili). Neni to, ze tam jedete na dovolenou a vecer se budete veselit a druzit s ostatnimi.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 04. února 2021 15:27
Reakce na barbucha:

Pinot Noir 

Myslíš fakt vážně, že kadeřník je mnohem důležitější než lázně?

​Já si myslím že pro toho kadeřníka to je mnohem důležitější , než to že si fit důchodkyně jedou povyrazit protože už je nebaví trajdat jen kolem baráku. 

Offline dorka
120 příspěvků moje polička 04. února 2021 15:33

Lamicka jj, je to jak říkáš, je to po  úrazu, nastoupit musím do půl roku od operace, už teď vím, že na pokoji budu sama a předpokládám, že tak to asi bude probíhat po ty čtyři týdny pobytu tam, žádné moc družení se a určitě né skotačení

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 04. února 2021 15:35

barbucha ty umíš všechno tak překroutit, až to hezké není, ty bído . A zkrachovalých X živnostníci kadeřnic je větší pohroma, než že sedmdesátiletý Sokolky se nudí. Kdo tu nejvíc skučel nad tím, že si neumí ostříhat nehty mi nějak vypadlo

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. února 2021 15:35

Prosím vás ako je to aktuálne so vstupom do ČR? Mama dnes bola u zubára v Breclavi, mala ma objednať na marec alebo apríl a ona im odsúhlasila termín 8.2.. Na antigen idem zrovna zajtra, v sobotu je plno a v nedeľu u nás ani netestuju. Bude problém ak budem mať v pondelok test z piatka? .

Edit. A to tam musím 9.2. znova, to už bude štvrtý deň :/

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 04. února 2021 15:40

barbucha ne ze bych chtela hajit nasi vladu, ale kdyz se tak rozhlidnu po okolnich statech, kde nemaj Babise, nezda se mi, ze by nekde juchali a hromadne otvirali vsechno, co maj zavreny. 

Offline dorota
1236 příspěvků moje polička 04. února 2021 15:41

MrakoplasInfo o podmienkach cestovania do ČR je tu: https://www.mzv.sk/cestovanie/covid19/obmedzenia-na-hraniciach#cesko

alebo tu: https://www.mvcr.cz/clanek/s-ucinnosti-od-patku-5-unora-2021-se-meni-podminky-pro-vstup-osob-do-ceske-republiky.aspx.

Offline dorka
120 příspěvků moje polička 04. února 2021 15:43

Sairon Všechny kadeřnice, které znám, tak pracují,  chodí  - jezdí do domácností a ty nejodvážnější ve svojí provozovně 

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 04. února 2021 15:46

Pinot Noir taky mi prijde divny, ze lazne jo a hotely ne. A fakt nevim, jestli je min rizikova vodolecba nekde v mistnosti, kde jde jeden clovek za druhym, nez sjet kopec na cerstvym vzduchu a pockat s respiratorem a odstupem na lanovku. Chapu, ze si i starsi rocniky chteji neco uzit, taky jsem psala o pocitu, ze mi utikaji roky z tech mozna poslednich lepsich. Jen bych dost nerada, aby mi ten cas utikal ve spitalu na pristrojich. A ze se lidi v laznich promorili, o tom uz se tu taky psalo. Jasne, ze moznost nakazit se je i jinde, kazdy si muze vybrat podle sveho gusta. Nejlip jit davove demonstrovat na Vaclavak bez rousek, tim se jiste hned vsechno zmeni.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 04. února 2021 15:49

dorka jo jenže s tímto přístupem, kdy odvážné kadeřnice budou stříhat a nudící se důchodkyně budou jezdit do lázní  budeme tady v tom deliriu navěky a odnesou to jen ti, kteří to omezení občůrat nemohou. A ti si to vyžerou o to víc.