Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 04. února 2021 09:50

mirajo hustý! Takže je to ještě jednodušší, než jsem myslela. Tam musí být narváno. Lázeňství bude opět na vzestupu!

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 04. února 2021 10:23

mirajo Tak že bychom na jarňáky vzaly děti do lázní, když nemůžem na hory?

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 04. února 2021 10:25

Sweet Potato Do Jánskejch to máš i s horama.

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 04. února 2021 10:30

Sweet Potato Nejdřív musíme mít tu společnou domácnost. Až po svatbě

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 04. února 2021 10:40

mirajo ale to je geniální! lázeňský pobyt po covidu se státním příspěvkem.. a my chtěli vyrazit někam do ciziny, zbytečně se nervovat s překážkama na hranicích:-) 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 04. února 2021 10:42

Si musim trosku postezovat...na twit. jsem na zdejsi doporuceni zacala sledovat simmara a baziliska,  abych jako mela twity z prvni linie,   ale ti panove lajknou kazdou zoufalku,  ktera hleda chlapa nebo se sveruje s touhou si zasukat. Pardon,  ale to se neda...fakt neda.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 04. února 2021 11:07
Reakce na Jos:

A666 A do toho opravdu jedou plastiky na 100%, takze kozy cloveku udelaji, ale kylu ne. V Nemecku je to taky tak?

​Synův kamarád potvrzuje, plastici mají minimálně na půl roku plno. Na druhou stranu, nikdo jim to nezakázal. Asi těžko udělají ze soukromé kliniky plast. chirurgie covidarium.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. února 2021 12:17

viktorka_od splavu Dívala jsem se na Luhačovice a maj i pocovidový pobyt.

Offline Isca
4894 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:13
Reakce na Kan:

viktorka_od splavu Dívala jsem se na Luhačovice a maj i pocovidový pobyt.

​No, ty ostatní asi budou předcovidové..

49429 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:16
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:18
Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:48

Jiná Realita jasně, ale právě proto nebudu nasazovat na sedmdesátnice, který si chtějí ten život normálně užívat, proboha proč?!

Prostě nemaj tolik času jako třicítky, no.

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:51
Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:53

ice Fakt? Jsem jedna z těch, co je sledují, toho jsem si nikdy nevšimla. Je pravda, že poslední dobou procházím tw jen letmo.

Offline Mha
příspěvků moje polička 04. února 2021 13:56

ice Baziliska sleduji zpovzdálí, asi budu muset sledovat pečlivěji, ničeho jsem si nevšimla.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:59

nika Houby krize nebo válka, ALE!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=DD60lmm8tBU&feature=share&fbclid=IwAR3NAaJyukjmgxoKPvgEyqDM9iz2QwoYigtVY1msaS3E7JUNXrqqW_CwXRw

1. oficiální kontakt se blíží!

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 04. února 2021 14:01
Reakce na Lamicka:

Delame vsechno proto abychom ochranili rizikove skupiny, prestoze vidim, jak moje deti trpi (hlavne dcera), ale mnoho lidi prave z rizikovych skupin do toho hazi vidle.

​Ale prosimtě. Ty neposíláš děti do školy a na kroužky, abys ochránila rizikové skupiny? Tvoje osobní rozhodnutí?  Jak nesobecké!

Já myslela, že děti nechoděj do školy a do kroužků, protože je vláda zavřela!

Jinými slovy, to zaštiťování se seniorama a jinejma rizikovejma lidma je k ničemu, jakož je k ničemu tohleto štvaní nejdřív proti lyžařům, pak proti cestujícím do Chorvatska, pak nasazování psích hlav lidem co nakupujou dárky na vánoce... teď naposled koukám, že jsou to babičky v lázních... atd. atd. Jaká skupina přijde na přetřes příště? Včelaři?! Přičemž za veškerou tuhle slotu může (kromě Číňanů) jen neschopná vláda, to jest Babiš a nikdo jinej.

49429 příspěvků moje polička 04. února 2021 14:09
Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 04. února 2021 14:12

barbucha  Přesně, žádná skupina netrpí kvůli jiný skupině, ale trpíme všichni kvůli bandě neschopů, co to celý chaoticky řídí a tyhle vášně rozdmýchávaj a přiživujou. 

Matky s dětmi trpí kvůli důchodkyním, který si toho neváží, ale ony zase trpí zavřený doma kvůli těm lyžařům, co zhoršují situaci, lyžaři trpí kvůli blbečkům, co si museli nakupovat o vánocích v supermarketech, ti co nakoupili, teď trpí kvůli popíračům, co to roznášej na demonstracích a ti zas trpí kvůli ovcím, co nechápou, jakej je to všechno podvod.

prostě všichni trpíme, někdo víc, někdo míň, ale chyba je jinde. To je tak jediný, co k tomu dodat

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 04. února 2021 14:13
Reakce na Pinot Noir:

viktorka_od splavu ale zakázané jsou mnohem důležitější a současně méně rizikové aktivity

​Například?

Myslíš, že sedmdesátileté důchodkyně budou nevázaně skotačit jako děti ve školce? Sápat se jedna na druhou, lízt si vzájemně do postele, pít z jedný skleničky... že nejsou schopný dodržet hygienický pravidla?

Mě by do lázní nikdo nedostal, chcípla bych tam, ale dokážu si představit, že to může pomoct k lepší fyzičce minimálně, v podobným věku nadmíru potřebný - čímž se třeba odsune sociální lůžko pro nemohoucího  či potřeba sociální asistence o pár let. Tomu bys mohla rozumět, že se tím ušetří...