barbucha ted jsem cetla v diskuzi,ze mapa nejvic zasazenych mist se podezrele shoduje s lazenskymi oblastmi.nezkoumala jsem to,nechce se mi hledat mapky,ale kdybys treba chtela...mozna na tom neco bude.
Lazne by mely byt otevrene vyhradne pro akutni pripady,protoze se opakovane prokazaly byt semenisti kovidu,duchodce odtamtud vozili rovnou do nemocnic,to probehlo nekdy loni.
Ale to jsme u toho,ze nas stat se neobtezuje se statistikami,na co.ono by se to treba ukazalo,ale mozna to vubec neni zadouci.
Nemusi byt totiz zavrene vsechno,protoze takove obchody na rozdil od lazni jsou v podstate oaza bezpeci.pocet prodavacek nakazenych v obchode ve srovnani s duchodci nakazenymi na zcela zbytecnem vylete v laznich bych strasne chtela videt. a obchody jsou zavrene,a duchodcum stat jeste plati,aby si odvezli pekny suvenyr z lazni.
Hm, a předtím bylo nejvíc nakaženejch z řad lyžařů. Hele mně to prostě zavání účelovostí, nemůžu si pomoct. Vždycky se najednou vynoří nějaká skupina, na který si lze zchladit žáhu... Důchodci jsou prostě oslabený, vidíš jak to padá v těch ústavech. Tak nic divnýho, že se nakazej snáz, a mohlo by jít klidně o návštěvu cirkusu a ne lázní. Lázně jsou jedno z mála posledních míst, kam ještě směj, kdyby mohli do toho cirkusu, vyjde to nastejno. To je teda zavřeme doslova na doživotí? Ani za vraždu se nedává tolik!
Prodavačky v obchodě jsou většinou za plexisklem. Horší je to s lidma, co do těch obchodů choděj nakupovat - v těch sámoškách je hlava na hlavě... tam bych viděla ten potenciál 
Ale to nemá cenu. Jediný, co se pokouším (pravda, trochu nerudně páč už mě sere to věčný rozeštvávání) říct, je že nemá cenu vyhledávat nějaký skupiny, který za to všechno můžou. Budem se nakonec všichni vzájemně bonzovat? To je vše...