Koronavirus

28. března 2020 09:01
Online Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:39

continuity samozřejmě, vždyť já se bojím, kdykoliv děcka sednou na svoje pekelné stroje - odrážedla, že se vysekají v zatáčce a budou potřebovat nemocnici. Snažíme se, co můžeme, nejít průšvihu naproti.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:42
Reakce na continuity:

Teď už se opravdu musíme chránit tak nějak všichni společně. 

​Bylo by to fajn, ale mám pocit, že po roce izolace a omezení je to jako z toho jarního vtipu: společně to přestáváme zvládat společně 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:42

continuity ještě může přijít hospodářska krize nebo válka. 

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:47

nonemy Díky! 

Lamicka Pinot Noir Souhlasím a nenávist nikde nevidím. Netušila jsem, že wellness pobyty jsou povolené, ani by mě to nenapadlo. To, že jsme odsoudili některé seniory k absolutní izolaci, je něco jiného a mám pocit, že málokdo se nad tím pozastavoval, tety se to určitě netýká. 

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:51

mirajo no, spicky sportovni mafie spolu s policejnim reditelem pari v hotelu v harrachove ale duchodky at sedi doma na zadku.. jako ja osobne bych do lazni nejela ani omylem a mi rodice taky ne, ale zakazovat to nekomu to se mi dost prici

Offline Dadoo
11713 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:52
Online Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 04. února 2021 08:54

viktorka_od splavu ale zakázané jsou mnohem důležitější a současně méně rizikové aktivity, ty lázně fakt nechápu. Být v pozici tatínka Lamicka , který pobyt tam potřebuje, tak mi vůbec není z toho pomyšlení dobře.

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. února 2021 08:59

continuity Teda ja myslim, ze uz zadnej apel nic nezmeni. Kamaradi, co meli covid (a nekteri docela blby prubeh) uz zase spolecne vyletuji a pari, protoze uz to meli zejo. Ti co meli a nic jim nebylo, to neresi uz vubec, protoze to pro ne byla banalita. Kazdy, koho potkam na prochzce se psem po okoli se chce zastavit aspon na kus reci. Vetsinou prazaci z apartmanovych bytu, pronajatych chat atd. U me uz byly i kolegyne z ara, na pokec a saunu a i kdyz maji prace opravdu hodne, tak je nici spis to, ze se nemaji jak a kde se odreagovat a pak ty deti doma. Na bezny lid nenadavaji, je jim to uz jedno. A to je prosim vzorek me socialni bubliny, takova ta vzdelanejsi stredni trida, ktere se netykaji zavrene provozy nebo jina existencni nejistota...jsou to ti, co se chovali zpocatku "rozumne". Ale nastoupila fakt rezignace. U me uz teda taky. Byt teda stale nechapu, ze lazne pro rekreaci lze, skoly nelze, vleky nelze a boty jen do 42. Dyt je to kocourkov.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 04. února 2021 09:01
Reakce na continuity:

Já bych jenom nesměle podotkla, že už dávno to není o nějaké ochraně rizikových skupin ( to bylo na jaře), ale o ochraně zdravotnictví před kolapsem. Skončit tam může opravdu každý ( včetně dětí) a pokud by to nastalo, smrtnost vyletí vzhůru a dopadne to prakticky na všechny generace. 

Přesně tak, plus se prostě odkládají odkladatelné zákroky, v jiné diskuzi byl případ holky co měla odloženou operaci páteře a začala se jí horšit pohyblivost! A hlavně pokud bychm to enchali rozjet, průser by mohl být i jen blbý úraz/slepé střevo........

Jinak k těm číslům - je to blbý, ale můžeme si gratulovat že tentokrát to nikdo alespoň nerozvolnil.....

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. února 2021 09:02

A666 A do toho opravdu jedou plastiky na 100%, takze kozy cloveku udelaji, ale kylu ne. V Nemecku je to taky tak?

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 04. února 2021 09:04
Reakce na Jos:

A666 A do toho opravdu jedou plastiky na 100%, takze kozy cloveku udelaji, ale kylu ne. V Nemecku je to taky tak?

​Přiznám se, že si nejsem jistá, ale dost o tom pochybuji.

inak co jsem slyšela tak v ČR v některých těch jednodenních zařízeních jedou i neakutní žlučníky apod

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 04. února 2021 09:04

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 04. února 2021 09:10
Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 04. února 2021 09:16

Jos presne, kocourkov a my pitvame detaily misto abychom ty pitomce vyhazeli z oken.

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. února 2021 09:22

A666 Na soukromych pracovistich elektivni zlucnik asi ano, ale to si jista nejsem. Vim jen o tech echt soukromych plastikach, ze jedou normalne.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 04. února 2021 09:22

A666 jj, kamarad byl ted na kyle, dalsi pracuje jako lekar na kardiu a tam taky normalne jedou. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. února 2021 09:26

Lamicka Tak ale kardio diky bohu! To by samozrejme nemeli omezovat do posledni mozne chvile. Jinak u operaci zalezi na indikaci. Pokud ma kyla potencial k uskrinuti, bere se vykon jako akutni. Zalezi na podani indikujiciho chirurga. 

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 04. února 2021 09:29
Reakce na Pinot Noir:

viktorka_od splavu ale zakázané jsou mnohem důležitější a současně méně rizikové aktivity, ty lázně fakt nechápu. Být v pozici tatínka Lamicka , který pobyt tam potřebuje, tak mi vůbec není z toho pomyšlení dobře.

​Já to tedy nevím na 100%, ale obyč wellness lázně by taky mely byt zakázané, tak záleží,  zda si to cvičenky vyjednaly jako indikovaný rehabilitační pobyt ..

Online Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 04. února 2021 09:36

Fiction předpokládám, že ano. Lékař asi vyhodnotil, že to celý spolek potřebuje

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 04. února 2021 09:46

Fiction Pinot Noir Koukám na stránky lázní Mšené a pouští mě to k rezervaci pobytu VITALITA ZA PECKA CENUúplně bez problémů. Žádná indikace není potřeba, po uplatnění voucheru 4000,- za týden. Je tam na výběr i spousta jiných rekondičních pobytů pro samoplátce.