já nechápu, proč je na nasazení armády do nemocnic třeba nouzový stav.
to nemůže prostě vrchní velení vydat rozkaz, že armáda pomáhá v nemocnicích?![]()
já nechápu, proč je na nasazení armády do nemocnic třeba nouzový stav.
to nemůže prostě vrchní velení vydat rozkaz, že armáda pomáhá v nemocnicích?![]()
Garfie díky!
a ještě špatná zpráva - na dovolenou do řecka u nás budoumoci jen důchodci 90+ a zdravotníci.
ostatní snad napřesrok. a ti, kteří se očkovat nemůžou, asi teda nikdy.
Garfie Cetla jsem, ze i v Britanii ta cisla klesaji. Pritom tam prece musi radit britska mutace. Beru to jako vzkaz civilizaci, ktera si mysli, ze vsechno dokaze ovlivnit...restrikcemi, vedecky, matematicky...ze to tak neni. Respektive jen castecne a pak tu zustane neco, do ceho nevidime. K zadne cirkvi se nehlasim![]()
711990 Jasne, ze na nas virus muze "vymyslet" nejakej podraz a v jeho zajmu to urcite je.
Proč se nemá na antigenní testy chodit s příznaky?
ja prave slysela, ze jsou vhodne pro priznakove, u bezpriznakovych je ta chybovost vysoka a taky uz vim minimalne o 4 lidech, kteri si po pozitivnim antigenu zaplatili pcr a ten vysel negativni.
Jiná Realita Garfie ze by mela nakonec pravdu Pekova, ktera rika, ze virus se prepisuje, prepisuje a prepisuje, aby se co nejvic siril (protoze chce prezivat, ne zabijet) a tim prepisovanim dela chyby az zmizi? Kez by!
Lamicka ze začátku se taky říkalo, že ty viry mají tendenci stávat se sice snadno šiřitelnějšími (divný slovo;)), ale méně nebezpečnými, protože ten vir potřebuje hostitele, když všechny zabije, zabije i sebe. To by bylo taky dobré.
Lamicka Akorát je disgrafik a nepíše tak rychle, jak slibovala.
Sweet Potato Helovi už definitívne došla trpělivost. Šije do blatného i s manželkou, kde může. Za mě: ![]()
Někde jsem videla statistiku, jaký vliv má zaplnění nemocnic na smrtnost a je to docela významné. Už si to nepamatuju přesně, ale jenom prostě zaplnění bez přetížení způsobí skoro zdvojnásobení procenta mrtvych. Při přetížení je to ještě mnohem horší.
a ještě špatná zpráva - na dovolenou do řecka u nás budoumoci jen důchodci 90+ a zdravotníci.
ostatní snad napřesrok. a ti, kteří se očkovat nemůžou, asi teda nikdy.
ty mas britske obcanstvi?![]()
Povolání armády do civilních služeb má svoje pevné pravidla. Je to ochrana proti tomu, aby štát povolal vojáky na civilní obyvatelstvo v případě třeba demonštrácií.
Sweet Potato Kdyz oni ty dys- byvaj takovy nebezpecne kreativni![]()
Garfie Já jsem to stejné četla včera o Indii, že to tam klesá a nikdo neví proč. Já si tedy optimisticky myslím, že i u nás jsou nyní nejvíce postižené ty oblasti, které předtím ještě nebyly (takže žádní lyžaři a venkov a jiná blbá vysvětlení). Že to prostě nejde zastavit, a až se promoří určitý počet (někteří imunulogové tvrdí že stačí míň než 60 %), tak to začne zpomalovat. A na mapě aktuální nákazy jde vidět, že oblasti, kde to řádilo dříve, jsou na tom nyní lépe (Karviná, Zlín, U.Hradiště...). Vzbuzuje to ve mě určité naděje, že se blízká na lepší časy. Někdy si říkám, že těm masivním počtům nešlo zabránit, že tím, že jsme to zastavili na jaře, se to projevilo na podzim (Portugalsko na tom bylo na jaře taky dobře).
Jiná Realita u nás se o tom příliš nepíše, ale třeba Amerika velmi masivne očkuje. Oni totiž nakoupili vakcínu ještě před schválením, takže vůbec neřeší nějaký výpadek výroby. Mají plné sklady. Toto samy říkal i Hel, mají prioritizaci nějakých skupin, více méně naockuji každého, kdo si posedi někde na emergency, klidně i cizince.
Garfie Tak ty se tak nejak lokalizovaly uz tim, ze mely vetsi smrtnost od pocatku a nakazlivost az v priznakovem obdobi. To pak ma ten teplomer aspon trochu smysl /ja se ho trochu bojim, mam cely zivot pres 37, i kdyz mi nic neni/.
mirajo Já to někde zachytla, když se různé ty nákazy probíraly na jaře a za boha si nemůžu vzpomenout, která z nich to přesně byla. A pochopitelně, najít to nedokážu. :-/ Ale podpořilo to tu Pekové teorii.
Sweet Potato jj, v prosinci uz jsme meli mit vsichni od viru klidek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.