Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline viktorka_od splavu
49433 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 09:41

euridike tak mně je to jasný. to jen barbucha a spolu s ní asi tak 90% lidí ve zdravotnictví si myslí, že lidi milujou chodit po doktorech a každej první je především simulant. jenže většina lidí tam nerada chodí i normálně, natož teď

Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 09:47

Korsičanka Renusatko Myslím že o The Eyes of Darkness? 

Offline Potrefenáhusa
39002 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 09:56
Reakce na Jiná Realita:

přiznávám, že je pro mě poměrně strašidelné sledovat, jak obrovskému množství lidí současný stav v podstatě vyhovuje. v korýtku mají nasypáno, peníze na účet chodí, i když nechodí do práce, což je stav, který by nejraději udrželi napořád. televize do sytosti, pivko, pohoda, nic jim nechybí. navíc sousedovi chcípla koza, možná celé stádo, a už se konečně má stejně nudně a nezajímavě jako oni. nebo brzo bude mít. pan babiš řekl, že je tu bezpečno, a to je, máme se tu krásně, proč to tak nenechat. nenecháme si to tu ničit turisty, a pendleři by měli jít makat tady do fabriky, pěkně za český plat, aby se měli stejně. 

​Podle mě směšuješ dvě věci dohromady, jako kdo by nebyl rad, ze mu chodí peníze na účet, i když nechodi do práce?
Podle mě to s tím zbytkem nijak nesouvisí. 

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 09:57

viktorka_od splavu Mně je jasný, že Tobě je jasný, já jen že mě trochu překvapilo, že se po té mediální masáži ze strany zdravotníků někdo/kdokoliv může divit, že si dnes lidé rozmýšlejí návštěvu zdravotnického zařízení... //A taky jsem tak nějak zapomněla v předchozím postu zmínit Barbuchu, no nic, jde to se mnou lehce z kopce už...//

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:02

Potrefenáhusa

jak nesouvisí? prostě stát jim vyrobil situaci snů. 

Offline Korsičanka blogger
13499 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:03

Garfie Díky

Offline Potrefenáhusa
39002 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:04

Jiná Realita Ale to je podle mě docela uzkej profil lůzy, doufám, to, co popisuješ dal. 

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:07

Garfie to je strašidelný! Kdy vysla ta kniha?

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:09

Garfie ale ta bakteriální infekce o odstavec výš úplně nevyšla, nebo jo?

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:11

bram no to je zas přece to hovězí, co lezlo na mozek. Jak se to jenom ....

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:12

Potrefenáhusa já se právě obvávám, že vůbec. znám pár lidí, do kterých bych to v životě neřekla, kteří už pomalu nabývají dojmu, že se přece tady nemáme tak špatně a je dobře, že je to tak, jak to je. a že je za to třeba děkovat vládě. letos přece není třeba dovolené v zahraničí (to je všechno, co jsou schopni pod zavřenými hranicemi vidět). no a přístí rok už si zvyknou. prostě...ten efekt, jak si lidi rychle zvykají. a stačí ještě chvíli tu a tam utáhnout, trošku ještě chvíli dusit, babiš bude ještě párkrát udiveně mrkat, na co se ho to vůbec ptají, když tu máme tak bezpečno a krásně....a pak budou tihle lidi, do kterých bych to v životě neřekla, snad spokojení, když jim konečně povolí chodit na fotbal a budou za to nesmírně vděční a hned mu stoupnou preference ještě o deset procent.

Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:13

continuity No počkej, je to lepší!  Myslím, že někdy v 80. letech. 

Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:14

bram Tak ona je to fikce, že

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:14
Reakce na continuity:

bram no to je zas přece to hovězí, co lezlo na mozek. Jak se to jenom ....

​Bovinní spongiformní encefalopatie/BSE?

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:15

euridike díky,ja už taky blbnu. 

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:16

continuity No a kdo dneska ne?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:22

Tak že nejmíň touhle situací utrpěli lidi, co jsou na dávkách, mateřský, rodičáku, nezaměstnaní atd. je jasný. Pro ty se toho (finančně) moc nezměnilo. Peníze choděj dál, tyhle lidi stejně obvykle moc necestujou a nežijou bujarej společenskej život (obvykle!). S volebníma preferencema to podle mě nesouvisí. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:25

já si ještě naposled odložím vztek a jdu pracovat.

schillerka chce zvyšovat schodek, aby nemusela škrtat.

wtf? je snad samozřejmé, že se bude muset škrtat. jako první mělo jít jízdné "zdarma", které myslím pořád nezrušili. jenže to už jde o preference.

teď by vláda měla jen škrtat a vysvětlovat lidem, proč to dělá, a proč je to tady a tady nezbytné. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:33

Jiná Realita to je ten jejich styl: po nás potopa.. Jim se teď nesmírně hodí do krámu krize, mají se na co vymluvit a skryjou se tím všechny ty průsery a nesmysly, co vyvedli před krizí. To, že to jiné vlády budou několik dalších let pracně lepit, je přeci úplně fuk, to už není jejich problém.

Offline Magráta
8142 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 10:48

Garfie takže už to bylo "naplánovaný" v 80. letech?? to je fakt strašidelný :-)