nika Já bych se asi neradovala předčasně.
Koronavirus
Jinaks e zánětem - jo, ten absolutně akutní je maso (zažila jsem 3x), ale měla jsem taky zub, u kterého prostě kvůli hluboké výplni odumřel nerv a šlo to spíše do chronického zánětu, bolesti nebyly zase tak extrémní, přišlo se na to hlavně kvůli tomu, že jsem měla jiné výraznější bolesti (nakonec se ukázalo, že to bylo od čelisti a různých jejích úponů způsobené tím, že mě vrtala zubařka hodinu a půl), takže kontrolovali fakt pečlivě......
Garfie vám idnes funguje? Protože mne už několik dní zobrazí hlavní stránku a pak se to přesměruje někam a vidím jenom rozházené texty.
Garfie Me fakt prijde, ze napady co kdy povoli, tahaji z klobouku. Zacinam trochu pochybovat, ze s touhle priposranosti, pujdou decka v zari do skol. Si opravdu mysli, ze odkladanim se to samo nejak vyresi a virus zmizi. No, jsem se trochu rozcilila![]()
Garfie četla jsem ještě jiný článek, ony ty tábory nepatří pod MŠMT .ale nevim. Podle plánu uvolňování mají být povoleny zotavovací akce při děti do 15 let při počtu do 50. Já jsem se radovala a brečela radosti tak pět minut.potom už jsem brečela z nervů, jsem totální pesimistka.
Jako pes bude ostrihanej driv nez ja???
Tak od pondělí máme povinné roušky/jiné ochrany nosu a úst při nakupování a v MHD. Venku naštěsí ne..... Jen je takové vtipné,ž e thle opatření zavádí ve chvíli, kdy počet případů poklesl, ale zase na druhou stranu tím asi vyvažují to, že od pondělís e otevírají obchody s plochou do 800m2
Ale tak to dává logicky smysl v těch uzavřených prostorách. Ne jako u nás ty zmatky
.
Jinaks e zánětem - jo, ten absolutně akutní je maso (zažila jsem 3x), ale měla jsem taky zub, u kterého prostě kvůli hluboké výplni odumřel nerv a šlo to spíše do chronického zánětu, bolesti nebyly zase tak extrémní, přišlo se na to hlavně kvůli tomu, že jsem měla jiné výraznější bolesti (nakonec se ukázalo, že to bylo od čelisti a různých jejích úponů způsobené tím, že mě vrtala zubařka hodinu a půl), takže kontrolovali fakt pečlivě......
Ano, to můžu potvrdit. Já samé akutní záněty zubů, kdy už na bolest nezabraly ani dva prášky naráz. Naproti mě moje sestra úplný opak, přišlo se na to až, když se jednoho rána probudila s oteklou tváří, ale přitom jí vůbec nic nebolelo.
Tak od pondělí máme povinné roušky/jiné ochrany nosu a úst při nakupování a v MHD. Venku naštěsí ne..... Jen je takové vtipné,ž e thle opatření zavádí ve chvíli, kdy počet případů poklesl, ale zase na druhou stranu tím asi vyvažují to, že od pondělís e otevírají obchody s plochou do 800m2
ale jen u vas ne?V Bavorsku to neplati....v radiu sem nic neslysela.![]()
Jako pes bude ostrihanej driv nez ja???
continuity Na telefonu mi taky blbne
přidávala jsem to přes počítač.
nika No a pod koho jiného by měly spadat?
A proč by se k nim v tom případě vyjadřoval Plaga?
Kokoska
Přesně tuhle otázku dnes na tiskovce někdo položil!!
Garfie já myslím, že ti dělají soukromníci jako podnikání.nechci se hádat, četla jsem to.plaga mluvil o nějakých výukových kurzech. Ale hádat se fakt nechci ani se mi to nechce hledat.je to stejně total chaos.zatim nám napsali ,že bude a zálohu nevrátili.zitra to může být jinak.
Garfie mě to blbne i z počítače, zkusím jiný prohlížeč, ale moc se mi nechce u toho sedět ještě i večer.
Prý při tom všem povolování zapomněli na bohoslužby, tak je museli dodatečně zapsat na seznam. Ale budou jen pro 15 lidí, to budou věřící losovat? Představuju si nějakou středně velkou katedrálu, to by tam mohli hrát i na schovku.
continuity Aha, tak to ne, z PC bez problémů, prohlížeč mám stejný i na telefonu.
nika Hm, tak je to možné...uvidíme v květnu :-)
Ale tak to dává logicky smysl v těch uzavřených prostorách. Ne jako u nás ty zmatky
.
Jo, souhlasím, já stejně do toho krámu i do MHD s rouškou chodila. Navíc to fakt vypadá, že to mají promyšlený, dává to spolu s otevíráním dalších provozoven smysl ![]()
Jo, tohle je Saské nařízení......
Jinak teda otevření psích salónů při zavřených kadeřnictví - to vyloženě budí dojem,ž e to mají super vymyšlené ![]()
Nechapu, proc jsou otazniky kolem taboru, kdyz od 8.6. by mely byt povolene akce do 50 osob a otevrene hotely. Jestli jsem teda dobre cetla ten pruh, co bezi na obrazovce.
Kokoska no protože tábory chtějí povolit až od srpna, ačkoliv hotely od cervna ![]()
Logiku jsem v tom přestala hledat už dávno. A co ty bazény a kempy? ![]()
Tady se fakt bude povolovat každá jedna provozovna na zvláštní kolkovaniu žádost?
continuity no prave to se ptam, proc az od srpna a proc se to jeste nevi definitivne. No co, nemusim rozumet vsemu.
continuity Idnes mi momentálně ve Firefoxu funguje normálně, občas mi to ty rozházené texty házívá, když nějakou aktualizací (nebo fází měsíce či čeho) zdivočí firewall nebo NoScript.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY