Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline continuity
43588 příspěvků moje polička 15. března 2021 16:48

nonemy to je normálně deja vu. 

Zas klasika, aby ta opatření zabrala v horizontu týdnů, musela by být tvrdší, a na to nikdo nemá koule, takže národ vyšťavíme kvazi řešením, které má minimální efekt. 

Offline marieu
5159 příspěvků moje polička 15. března 2021 16:52

Ještě minulý týden to vypadalo, že to náš špitál "vybere". Ode dneška stav hromadného postižení osob. 

Offline continuity
43588 příspěvků moje polička 15. března 2021 17:12

marieu ach jaj.

Je mi to moc líto.

Offline marieu
5159 příspěvků moje polička 15. března 2021 17:19

continuity no jo. A nás jako neinterního oboru, zatím téměř netknutého se to týká čím dál víc. Doopravdy nevím, jak tohle bude pokračovat...konec rozhodně v nedohlednu. Chtěla jsem se dneska veselit aspoň doma, ale přišla jsem fakt zdrcená.

Offline Kokoska
35157 příspěvků moje polička 15. března 2021 17:30

marieu preju ti k narozeninam vsechno nejlepsi, aspon s rodinou to hezky oslav. A do prace hodne sil, je to primo hruzostrasny, konce nevidet.

Offline continuity
43588 příspěvků moje polička 15. března 2021 17:34

marieu posílám alespoň objeti. Je to hrozná doba .

Offline marieu
5159 příspěvků moje polička 15. března 2021 17:55

Kokoska continuity děkuju, je to od vás tady opravdu moc a moc milé. Tak jen pevné zdraví a dost štěstí nám všem!!!

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 15. března 2021 18:55

marieu Všechno nejlepší!  Užij si to dnes aspoň večer...

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 15. března 2021 19:02
Reakce na nonemy:

„Čísla jsou lepší. Pokles ale není tak rychlý, jak jsme si přáli." řekl Hamáček

no nekecej, to je ale překvapení

​Přesně. Já bych, Hamáčku, řekla, že pokles není skoro žádný....  A, bohužel, jsem to věděla hned, jak ten pseudolockdown vyhlásili.....

A ještě mě popuzuje Prymula, co vykřikuje do médii, že už žádny lockdown nepomůže. Škoda, že hlasitě nevaroval dřív.....možnosti měl... čuchám v tom lobbování za Sputnik

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 15. března 2021 19:08
Reakce na marieu:

continuity no jo. A nás jako neinterního oboru, zatím téměř netknutého se to týká čím dál víc. Doopravdy nevím, jak tohle bude pokračovat...konec rozhodně v nedohlednu. Chtěla jsem se dneska veselit aspoň doma, ale přišla jsem fakt zdrcená.

​Jo, na té gyndě je pěkně vidět, jak nám to promořování pokračuje.  2 plánované sekce - obě covid+, jen příznaky lehké virozy. Další c+ těhotná, mrtvý plod, počátek 3. trimestr, počínající HELLP syndrom.... to je samo o sobě hrůza, teď navíc v covid+ režimu.

Pochopila jsem, že slavíš narozeniny, všechno nejlepší, nebuď zdrcená, zhroutíme se až po coroně.

Offline continuity
43588 příspěvků moje polička 15. března 2021 19:09

Fiction no jasné, to je napsáno hned v závěsu, pomůže očkování, ergo Sputnik a když se bude čekat 3 měsíce na schvaleni, tak už nepomůže. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. března 2021 19:10

Fiction Jakoze AZ treba u nas nakonec taky stáhnou a nahradí neschvalenym Sputnikem? No super...

Offline marieu
5159 příspěvků moje polička 15. března 2021 19:13

Fiction přesně. A ne, že by to všechno nebylo evidentn. Musím říct, že mě ta nekončící agónie teď už opravdu nesmírně frustruje. A nejen za zdravotnictví, ale i za všechny ty lidi a nefunkční stát. Viz jeden z posledních příspěvků Martina Jaroše na Fb...

Garfie děkuju moc a i nadále držím palce s vaší japonskou misí.

Offline barbucha blogger
36121 příspěvků moje polička 15. března 2021 19:15

Fiction Jos 

Neblbněte, do Sputniku snad nikdo příčetnej nepůjde?!

Offline barbucha blogger
36121 příspěvků moje polička 15. března 2021 19:19

marieu 

Strašný. To je smutnej příběh teda. Jsem zvědavá, jestli se to hromadný postižení někomu vůbec  vyhne.

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 15. března 2021 19:20
Reakce na barbucha:

Fiction Jos 

​To by ses divila ... . Tedy já jsem se podivila velmi .

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 15. března 2021 19:22

barbucha Popravdě..... je to vakcína na stejném principu jako AstraZeneca. Dokud nebude schválená, tak se ale nezajímám. Zatím mi vadí hlavně její prosazování Zemanem.

Mnohem horší se mí jeví čínská vakcína. 

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 15. března 2021 19:25

Fiction Čínská vakcína? Koukám, že mi něco uniklo. Jen houšť, každý stát svoji vlastní vakcínu ...

Offline barbucha blogger
36121 příspěvků moje polička 15. března 2021 19:31

Tak se mi zdá, že už lidi rezignovali na oficiální opatření resp. pomoc... dneska mě odchytil (u vjezdu pro sanitky, to jest cestou do kuřárny ) takovej uspěchanej člověk v civilu - s dotazem, kdeže máme vstup pro covid?! Cestu jsem mu ukázala... ale potom jsem zahlídla, kterak z osobního auta tahá dalšího civila zjevně ne úplně ve formě... Až nastane skutečná anarchie protože lidi budou fakt zoufalí, to bude teprv legrace. 

Offline slniecko admin
19650 příspěvků moje polička 15. března 2021 19:37
Reakce na barbucha:

Fiction Jos 

​Tak, no....pozri, u nás sa tie morčatá v Šarišských Michaľanoch na názor nikto nepýtal...