nonemy to je normálně deja vu.
Zas klasika, aby ta opatření zabrala v horizontu týdnů, musela by být tvrdší, a na to nikdo nemá koule, takže národ vyšťavíme kvazi řešením, které má minimální efekt.
nonemy to je normálně deja vu.
Zas klasika, aby ta opatření zabrala v horizontu týdnů, musela by být tvrdší, a na to nikdo nemá koule, takže národ vyšťavíme kvazi řešením, které má minimální efekt.
Ještě minulý týden to vypadalo, že to náš špitál "vybere". Ode dneška stav hromadného postižení osob.
marieu ach jaj. ![]()
Je mi to moc líto.
continuity no jo. A nás jako neinterního oboru, zatím téměř netknutého se to týká čím dál víc. Doopravdy nevím, jak tohle bude pokračovat...konec rozhodně v nedohlednu. Chtěla jsem se dneska veselit aspoň doma, ale přišla jsem fakt zdrcená.
marieu preju ti k narozeninam vsechno nejlepsi, aspon s rodinou to hezky oslav. A do prace hodne sil, je to primo hruzostrasny, konce nevidet.
marieu posílám alespoň objeti. Je to hrozná doba .
Kokoska continuity děkuju, je to od vás tady opravdu moc a moc milé. Tak jen pevné zdraví a dost štěstí nám všem!!!
marieu Všechno nejlepší!
Užij si to dnes aspoň večer...
„Čísla jsou lepší. Pokles ale není tak rychlý, jak jsme si přáli." řekl Hamáček
no nekecej, to je ale překvapení
Přesně. Já bych, Hamáčku, řekla, že pokles není skoro žádný.... A, bohužel, jsem to věděla hned, jak ten pseudolockdown vyhlásili.....
A ještě mě popuzuje Prymula, co vykřikuje do médii, že už žádny lockdown nepomůže. Škoda, že hlasitě nevaroval dřív.....možnosti měl... čuchám v tom lobbování za Sputnik
continuity no jo. A nás jako neinterního oboru, zatím téměř netknutého se to týká čím dál víc. Doopravdy nevím, jak tohle bude pokračovat...konec rozhodně v nedohlednu. Chtěla jsem se dneska veselit aspoň doma, ale přišla jsem fakt zdrcená.
Jo, na té gyndě je pěkně vidět, jak nám to promořování pokračuje. 2 plánované sekce - obě covid+, jen příznaky lehké virozy. Další c+ těhotná, mrtvý plod, počátek 3. trimestr, počínající HELLP syndrom.... to je samo o sobě hrůza, teď navíc v covid+ režimu.
Pochopila jsem, že slavíš narozeniny, všechno nejlepší, nebuď zdrcená, zhroutíme se až po coroně.
Fiction Jakoze AZ treba u nas nakonec taky stáhnou a nahradí neschvalenym Sputnikem? No super...
Fiction přesně. A ne, že by to všechno nebylo evidentn. Musím říct, že mě ta nekončící agónie teď už opravdu nesmírně frustruje. A nejen za zdravotnictví, ale i za všechny ty lidi a nefunkční stát. Viz jeden z posledních příspěvků Martina Jaroše na Fb...
Garfie děkuju moc a i nadále držím palce s vaší japonskou misí.
Strašný. To je smutnej příběh teda. Jsem zvědavá, jestli se to hromadný postižení někomu vůbec vyhne.
Fiction Jos
Neblbněte, do Sputniku snad nikdo příčetnej nepůjde?!
To by ses divila ...
. Tedy já jsem se podivila velmi
.
barbucha Popravdě..... je to vakcína na stejném principu jako AstraZeneca. Dokud nebude schválená, tak se ale nezajímám. Zatím mi vadí hlavně její prosazování Zemanem.
Mnohem horší se mí jeví čínská vakcína.
Fiction Čínská vakcína? Koukám, že mi něco uniklo. Jen houšť, každý stát svoji vlastní vakcínu ... ![]()
Tak se mi zdá, že už lidi rezignovali na oficiální opatření resp. pomoc... dneska mě odchytil (u vjezdu pro sanitky, to jest cestou do kuřárny
) takovej uspěchanej člověk v civilu - s dotazem, kdeže máme vstup pro covid?! Cestu jsem mu ukázala... ale potom jsem zahlídla, kterak z osobního auta tahá dalšího civila zjevně ne úplně ve formě... Až nastane skutečná anarchie protože lidi budou fakt zoufalí, to bude teprv legrace.
Fiction Jos
Neblbněte, do Sputniku snad nikdo příčetnej nepůjde?!
Tak, no....pozri, u nás sa tie morčatá v Šarišských Michaľanoch na názor nikto nepýtal...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.