Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Jos
příspěvků moje polička 15. března 2021 10:04
Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 15. března 2021 10:05

Pinot Noir ne vážně ,ale asi to bude spíš výjimka, máme v průměru o hodinu míň denně, ,2x týdně do šesti místo jednou.a po většinu doby dvě přepážky místo jedné,na hodinu čekání to tu není

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 15. března 2021 10:22

Vlm Popravdě řečeno, to že je pošta otevřená 2!!! x týdně do šesti považuji spíš za výsměch než za výdobytek.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 15. března 2021 10:33
Reakce na barbucha:

Martin Jaroš mi mluví z duše. Ne, fakt nejsme horší než jiný národy.

https://www.facebook.com/panjaros

výstižné

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. března 2021 10:34

Pinot Noir Zrovna přemýšlím nad tím, že musím dnes na poštu. Řeším jestli to stihnu a kdy a nervy větší než při oblékání do atombordelu

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 15. března 2021 10:37

Mrs.Robinson věřte že na té naší to stačí, neposuzuji situaci na jiných místech.

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 15. března 2021 10:59
Reakce na Vlm:

Mrs.Robinson věřte že na té naší to stačí, neposuzuji situaci na jiných místech.

​Otázka je, jak to posuzují lidé, kteří pracují do 16-17 hodin každý den. 

Offline Isca
4895 příspěvků moje polička 15. března 2021 11:09

Vlm Samozřejmě, lidi, kteří by k Vám přišli po práci, tak se u Vás nehromadí mezi 13-15 hodinou, ale jedou se mezi 17-18 h  hromadit jinam, kde do těch šesti mají.  

Offline nika
685 příspěvků moje polička 15. března 2021 11:13
Offline Tak Betty
6196 příspěvků moje polička 15. března 2021 11:48
Reakce na barbucha:

Martin Jaroš mi mluví z duše. Ne, fakt nejsme horší než jiný národy.

https://www.facebook.com/panjaros

​Když nemám facebook, tak si to asi nemužu přečíst?

A já si rozhodně nemyslím, že jsme jako národ horší, ale já jsem velkej patriot. Mně i vadí když tady některé střílejí do vlastních řad. A že jich tu pár je.

Offline rozarka
4226 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:39

Tak Betty mě se to otevřelo, ač FB taky nemám.

barbucha to mě potěšilo, že se najdou i ti, co věří, že nejsme jen Švejkové a lůzři.Pořad jen čtu, že si tohle zasloužíme... 

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:58
Offline continuity
43588 příspěvků moje polička 15. března 2021 13:05

Sweet Potato on to říká i Hajduch. No prostě celé zle. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. března 2021 13:07

Sweet Potato Na tom testování mi přijde blbý i ten jeden den v týdnu, jak to má manžel a ještě doma. Kdyby do toho místo plivnutí přidal vodu, tak se nic nestane, jak zjistili někteří chytráci. A testuje se v pátek, takže celý týden může být pozitivní a zjistí to v pátek. 

Tak Betty Myslím, že se chováme stejně jak jiní. Jednou jsem tu psala, že v Rakousku v době kolem Vánoc byly zavřené hospody a restaurace. Kamarádka pracuje v jedné malé dědince, ale pod horama a měli otevřený hotel i hospodu. V hotelu lyžaři a v hospodě místní. Žádný stres.

Offline barbucha blogger
36121 příspěvků moje polička 15. března 2021 13:09
Reakce na rozarka:

barbucha to mě potěšilo, že se najdou i ti, co věří, že nejsme jen Švejkové a lůzři.Pořad jen čtu, že si tohle zasloužíme... 

​Já to ráda vidim černý na bílým, sama vod začátku netvrdím nic jinýho... to věčný sebeshazování mě neskutečně štve.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 15. března 2021 13:21

Sweet Potato TAK. A co se s testováním děje na některých státních úřadech snad ani vědět nechceme... Třeba justice na to prostě nemá prachy (!!!), ten kdo to koordinuje zapomněl na jeden celý (a rizikový) odbor, přitom jsou ve stejným baráku. A tak.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:06
Reakce na barbucha:

​... to věčný sebeshazování mě neskutečně štve.

​souhlasím a přidávám se, byť se tady kvůli tomu "rozčiluji" opakovaně. Přemýšlela jsem, proč mi to vlastně tak vadí a je to kvůli tomu, že to stejným, ubohým způsobem na nás háže i vláda. Sedím rok doma na prdeli, sociálně totálně deprivovaná, děcko rok na distanční výuce, babička v depce z osamělosti a někdo mi bude vykládat, že za to můžu? A odmítám hledat viníky v lyžařích, dovolenkářích, návštěvnících Náplavky, nebo mamině bez roušky...

Offline barbucha blogger
36121 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:16

nonemy 

Ty viníky hledaj hlavně právě ty nemehla z vlády... v čemž jim ovšem bezelstně pomáhaj i některý flagelanti z řad prostýho lidu 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 15. března 2021 15:43

„Čísla jsou lepší. Pokles ale není tak rychlý, jak jsme si přáli." řekl Hamáček

no nekecej, to je ale překvapení