Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:08

nika To je všechno v hlavě, pokud máš potíže vyhledej odborníka, není se za co stydět.

Syn covid překonal v pohodě? 

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:10

nonemy No, tak Babiš už (mimojiné) řekl, že plánované tempo rozvolňování mu nevyhovuje, tak já se děsím. V nemocnicích rozhodně není vyhráno.... Snad ta Smejkalova skupina bude tlačit, pokud jí teda bude někdo naslouchat...

continuity   Ad Arenberger ... nevím, pod Babišem už snad nikdo soudný pracovat nechce. No a ke Sputniku se nestaví apriori negativně..

Offline Antje
příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:10

nika my jsme třeba v práci rádi za ty testy, aspoň víme, že to tu nikdo neroznáší. 

Jestli to tak prožíváš, zkus večer nějaký čaj na uklidnění.

Offline nika
685 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:16

Kan jo, dik za optani. Vy jste z Třebíče, ze jo? To jsme skoro krajanky.

Byla jsem u mudr., beru antidepresiva, zoloft, uz jsem je brala kdysi. Trezalka a meduňka mi uz nepomahaly. 

Offline continuity
43555 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:17
Reakce na Tak Betty:

continuity Ještě by moh nastoupit Roman Šmucler.

​Ještě toho trochu

Offline continuity
43555 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:19

Fiction já doufám, že to Smejkal vydrzi alespoň do léta. 

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:19
Reakce na Fiction:

continuity   Ad Arenberger ... nevím, pod Babišem už snad nikdo soudný pracovat nechce. No a ke Sputniku se nestaví apriori negativně..

​A nebyl to jeden z důvodů, proč je vyvolen, respektive, jeho důvod, aby byl vybrán? 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:23

continuity Kamarádka ho zná a už léta o něm říká, že je to debil. Na druhou stranu, ona je imunolog a alergolog a je proti očkování, prý ničí vlastní imunitu. Tak si vyber.

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:24
Reakce na Pavlena:

Lamicka já získala dojem, že jeho jediný zájem je ze situace vytřískat co nejvíce.. Epidemie, mrtví, hospodářství, to všechno je mu úplně kdesi (a nejspíš od počátku bylo ), míní vytěžit zisk, popularitu, plusové body před volbama. 

​To není jen tvůj soukromej dojem. Přesně takhle to už nahlas na férovku a veřejně popisujou i ti, kdo měli tu čest s ním pracovat. On nemá zájem cokoliv řešit, jediný co ho zajímá je postavit se první před kameru (samozřejmě pokud se jedná o nějakou dobrou zprávu/událost).

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:24

whiskas rekla bych, ze to je prave ten duvod. Jinak on je dost ambiciozni, co jsem slysela, asi mu chybi jeste kariera politicka a citi prilezitost.

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:27
Reakce na whiskas:

​A nebyl to jeden z důvodů, proč je vyvolen, respektive, jeho důvod, aby byl vybrán? 

​Touché

K Burešovi do party může jít jen idiot nebo vychcan. Kam patří tenhle to nevím, ale jak se poprvé objevilo jeho jméno, spousta lidí si začala rvát vlasy (teda na internetech).

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:29

crazydaisy moje kamaradka dela pro kozarku a ta o nem rika to same...   

Offline continuity
43555 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:30

barbucha ach jo.

Kde je Lee Harvey Oswald ted, když ho nejvíc potřebujeme?

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:35
Reakce na continuity:

No už jsem se na to téma porozcilovala vedle. Zas se rozvolňuje podle FB.

​To je jako jak? Nemam čas to teď sledovat... vůbec nevim co je novýho, trháme rekordy, teď si dávám pauzičku

Hele ale zcela vážně se zeptám: jak bys to ošetřila ty? myslím v současný situaci, to celospolečenský dění... volnej pohyb, obchody, služby, cestování... školy... ??? Nehledej za tím nic jinýho, je to prostá otázka... jak víš, já bych dávno měla otevřený úplně všecko a tak jinej (odůvodněnej) názor si ráda poslechnu.

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:36
Reakce na continuity:

Kde je Lee Harvey Oswald ted, když ho nejvíc potřebujeme?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:42

nika Jj. To je dobře, že to zvládl. Bylinky jsou fajn, ale na tuhle dobu prostě nestačí, trvá to už moc dlouho.

Offline nika
685 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:42

barbucha to by me taky zajimalo. 

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:47
Reakce na whiskas:

​No určitě. A teď Zemanova jmenovací řeč to jen potvrdila. Ten Zeman už si ani nedá práci to nějak okošatit...

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:48

barbucha continuity jako ředitel FNKV snad nebyl z těch nejhorších, ale proč jde ministrovat, bůh suď. V TV taky mluvil docela rozumně, když jsem ho slyšela v nějaké reportáži, ale to bylo z pohledu doktora v jedné konkrétní nemocnici. Co se z něj vyklube a jak přijde o iluze, až vlítne do toho kotle... taky si říkám, jestli to má zapotřebí.

Jak to chodí, je docela dobré čtení tady. I jestli je pravda jen část, je to strašný.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/byvaly-koordinator-promluvil-jak-se-ockuje-kdyz-to-ridi-premier-144957

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 11:53

Lamicka barbucha Touha po moci je chorobná, ale spojení s Peklem většinou nedopadá dobře ... Tak uvidíme, jak dlouho nám pan ministr vydrží. 

Strašný .